Νέα

Πώς ξεκινάτε το σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 653
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
εστω οτι εισε με καποια κοπελα που πιστευεις οτι την εχεις. ειτε εισαι μονο εσυ και η κοπελα ειτε ειστε σε καποια μεγαλυτερη παρεα αλλα μιλατε μεταξυ σας. πως ξεκιναει το γαμησι? το "παμε σπιτι μου" για παραδειγμα δε θα το δεχτει σχεδον καμια κοπελα μπροστα σε γνωστους της, ενω αντιθετα αν ειστε μονο οι 2 σας μπορει να πρεπει να βαλεις χερια επιτοπου. για πειτε τις γνωμες σας?

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Αν καπνίζει πες της στο σπίτι μου επιτρέπεται και ειδικά στην κρεβατοκάμαρα.
Αν της αρέσουν οι συλλογές πες της ελα να σου δείξω τα νέα νομίσματα του Ευρω
:rockon: :rockon: :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
απαντώντας στον τίτλο του θρεντ: με γλυφομούνι

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
το γυρνατε στην πλακα αποτι βλεπω, ασ κανω λιγο πιο σαφη την ερωτηση. πως περνατε απο το σταδιο που μιλατε στο σταδιο που ξερετε και οι 2 οτι τωρα θαγαμηθειτε

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Το πεταω εξω τον ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ να του παρουν ενα καλο στοματικο και μετα τις  :fuck1: στα τεσσερα.Δεν χρειαζονται πολλες οικοιοτητες.

Επισκέπτης
                                                            Δινοντας τα λεφτα στην τσατσα.

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
εστω οτι εισε με καποια κοπελα που πιστευεις οτι την εχεις. ειτε εισαι μονο εσυ και η κοπελα ειτε ειστε σε καποια μεγαλυτερη παρεα αλλα μιλατε μεταξυ σας. πως ξεκιναει το γαμησι? το "παμε σπιτι μου" για παραδειγμα δε θα το δεχτει σχεδον καμια κοπελα μπροστα σε γνωστους της, ενω αντιθετα αν ειστε μονο οι 2 σας μπορει να πρεπει να βαλεις χερια επιτοπου. για πειτε τις γνωμες σας?
όπως ο τύπος στο 4.50 :2funny: :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
                                                             Δινοντας τα λεφτα στην τσατσα.
                                                    Πώς φαίνεσαι ότι δεν πας με city-tourίστριες

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
δεν παω ποτε με γυναικες που το σεξ θελει εισαγωγή, κυρίως θέμα και επίλογο. Μονο με αυτες που αντιλαμβάνονται με μια ματιά/κίνηση τι πρέπει να κανουν.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεν παω ποτε με γυναικες που το σεξ θελει εισαγωγή, κυρίως θέμα και επίλογο. Μονο με αυτες που αντιλαμβάνονται με μια ματιά/κίνηση τι πρέπει να κανουν.

βρίσκεις?  :think:

διότι είναι είδος προς εξαφάνιση...

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
που τις βρισκεις ρε μαγκα αυτες τις γυναικες που τις κοιτας με το λαγνο βλεμα σου και πευτουν στα γονατα για παρτη σου;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
που τις βρισκεις ρε μαγκα αυτες τις γυναικες που τις κοιτας με το λαγνο βλεμα σου και πευτουν στα γονατα για παρτη σου;

δε χρειάζεται να κοροϊδεύεις, πρώτον παίζει πολύ μεγάλο ρόλο πώς θα σε πλησιάσει ο άντρας και δεύτερον υπάρχουν (ελάχιστες από όσο ξέρω) γυναίκες που δεν το πολυζαλίζουν το θέμα... δεν ξέρω αν κατάλαβα κάτι άλλο από ό,τι εννοούσε, αλλά από ό,τι κατάλαβα δεν είπε κάτι παράλογο.  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom