Νέα

Πώς βρίσκετε γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eeeeee_20000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

eeeeee_20000

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γκομενα?γραψτε εδω τον καθε τροπο που χρησιμοποιειται

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εχω δει στη χρυση ευκαιρια κατι αγγελιες που λενε π.χ."τζεσσικα πανεμορφη 18χρονη ρωσιδα με πλουσια προσοντα υψος 1.73 50 κιλα ετοιμη για ολα ζηταει κυριο για ελευθερη σχεση".δοκιμασε εκει

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
εχω δει στη χρυση ευκαιρια κατι αγγελιες που λενε π.χ."τζεσσικα πανεμορφη 18χρονη ρωσιδα με πλουσια προσοντα υψος 1.73 50 κιλα ετοιμη για ολα ζηταει κυριο για ελευθερη σχεση".δοκιμασε εκει
150 ευρω η ωρα!!!!!!!Τζαμπα πραμα.Θα μαζεψουμε χρηματα να την νοικιασουμε οταν γερασουμε,για κανα χρονο.να μας φροντιζει κιολας!!!!!

Hostos

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Από γνωστούς.Ή "με κοιτάς σε κοιτώ και έρχομαι και σου μιλώ" σε κανένα μπαρ!ξέρετε άλλο τρόπο;;

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αν δω καποια που μου κανει κλικ,
πλησιαζω σε αποσταση αναπνοης,
την κοιταω καπως ετσι
27883149_d12662ff8b_o.jpg

και της ψιθυριζω τρυφερα στο αυτι
<<[size=5pt]γκομενα[/size]??>>
πιανει παντα

Επισκέπτης
Πως βρισκω γκομενα...δυσκολο το ερωτημα....:) :) :)

Αβασανιστα στο χωρο μου...θα απαντησω....:P :P :P

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ανοιξτε την παλανη σας και την βρηκατε! :dancing:

Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Θα απαντησω σοβαρα με την ταπεινη γνωμη ενος σχεδον 20αρη με λιγες γενικα εμπειριες που με εχουν οδηγησει σε ενα συμπερασμα χωρις να ειναι απολυτο φυσικα κ μπορει στο μελλον να αναθεωρησω. Τις πιο μεγαλες πιθανοτητες του να γνωρισεις καλη γκομενα κ οπως τη θες εμφανισιακα και σα χαρακτηρα αμα το πας πιο σοβαρα, σου της δινει η γνωριμια μεσω παρεας.Και δεν εννοω μονο της κολλητης σου παρεας. Ισως και μεσω φιλων φιλων κτλ που ομως εχετε καποια επαφη. Στη χωρα μας γενικα οι γκομενες δειχνουν αλλο προσωπο σε σχετικα οικειους η γνωστους παρα σε αγνωστους που γνωρισαν στο δρομο η σε καποιο μπαρ κτλ. Στισς επριπτωσεις αυτες πιστευω αρκουν 1-2 κοινες εξοδοι με παρεα μετα τηλ. ,βγαινετε μονοι σας , φερεσαι απλα κ κοβεις κινηση.Μην αγχωνσεσαι .Και εγω που στα λεω πολυ συχνα στη πραξη κολλαω ακομα κ σε αυτα τα απλα

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Οπως ο καλός ψαράς ή ο κυνηγός! :dancing: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ, ρίχνουμε τα δίχτυα μας (ή φτιάχνουμε τις παγίδες μας) κι αράζουμε, περιμένοντας το θήραμα...  :boobies: :rockon:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Βρίσκω γκόμενα, επιλέγοντας ανάμεσα σε αυτές που μου την πέφτουν

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τις αφήνω να με αποπλανήσουν :rockon:

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Τίποτα.Απλώς βγαίνεις έξω και χτυπάς.Οπου υπάρχουν γυναίκες,εκεί βρίσκεις και γκόμενα.

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα.καταρχην ειμαι τησ αποψησ οτι σε μπουρδελο πασ μονο οταν εχεισ γκομενα.τωρα που βρησκεισ.το κηνηγη τησ γκομενασ ειναι ..παιχνιδι.και το παιχνιδι παιζετε στο σωστο γηπεδο.που βρησκετε αυτο?φυσικα οπου η ανλογια αντρων -γυναικων ειναι υπερσου.κανεισ παιχνιδι .μιλασ αφθορμητα και χαλαρα .θα φασ τισ χυλοπητεσ σου και θα μαθεισ πωσ πρεπει να μιλασ και να κηνησε.παρε 2 βιβλια για αρχη.1)το παιχνιδι -νελ στραοσ και 2 λυκοσ η προβατο του.........εληνασ ειναι δεν θυμαμε τωρα θα θυμηθω και θα γραψω

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Ο γκόμενος για τις γυναίκες και η γκόμενα για τους άντρες  είναι η μόνιμη αναζήτηση των αντρών και των  γυναικών στην εποχή μας. Γιατί και η γυναίκα και ο άντρας είναι πολυγαμικά έμβια όντα και σπάνια οι άντρες και σπάνια οι γυναίκες, αν είναι παντρεμένοι, ικανοποιούνται με το έτερό τους ήμισυ. Είναι διάχυτη σε άντρες και γυναίκες η απληστία στο θέμα της σεξουαλικής ικανοποίησης.

Όμως οι συνθήκες μέσα στις οποίες ζούμε μας αναγκάζουν να κρύβουμε, όσο είναι δυνατόν, αυτό τον μύχιο πόθο μας.Και τον εκδηλώνουν, πιο πολύ οι άντρες παρά οι γυναίκες πάλι λόγω των αντιλήψεων που επικρατούν.

Όμως είναι αφάνταστα εύκολη η άναζήτηση γκόμενας/γκόμενου, αφού αυτή είναι η ενδόμυχη επιθυμία της πλειονότητας των ανθρώπων. Φτάνει να ρίξει κανείς τα βέλη του προς κάποια κατεύθυνση και με επιμονή και υπομονή δεν μπορεί παρά να εκπορθήσει το κάστρο, όσο μεγάλη αντίσταση κι αν συναντήσει. Οι εξαιρέσεις του κανόνα αυτού δεν είναι πολλές.Το πρώτο και σημαντικό βήμα, λοιπόν, είναι η επιλογή του προσώπου. Και όλα τα άλλα  έπονται.....

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom