Νέα

Πώς βλέπουν το site μας οι «απ' έξω»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kanenas80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
ρε δεν πάνε να γαμηθούνε τα λαμόγια...στα παπάρια μας τι νομίζουν! :birdman:

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Τι σαιτ είναι αυτό τώρα το είδα μαζί με το σχόλιο για το μπου, θρησκοληπτοι φανατικοί στερημένοι και έτσι οι μεγαλύτεροι ανώμαλοι της οικουμένης,πάντως εγώ από τότε που ανακάλυψα το μπου. μόνο χρήσιμο και ψυχαγωγικό μπορώ να το χαρακτηρίσω 

**BettyBoop**

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγω το βρηκα υποκριτικο το κειμενακι, οπως και πολλα σχολια. Τι ακριβως τους πειραξε δεν καταφερα να καταλαβω αλλα δεν με παραξενευει αυτο διοτι ειμαι και ξανθια και ειναι λογικο να μην τα πιανω ολα. Αυτο ηταν το σχολιο μου:

Ανώνυμος είπε...
Eρωτηση για οσους θεωρουν οτι θα επρεπε να κλεισει το bourdela.tv: Θεωρειτε οντως οτι με το να κλεισει ενα σαιτ λυνονται καποια προβληματα? Εαν υπαρχουν δεν τα προκαλει ενα σαιτ και με το να κλεισει δεν εξαφανιζονται αυτοι που τα προκαλουν. Με το να σπρωχνεις τα σκουπιδακια κατω απο το χαλι δεν σημαινει οτι καθαρισες το σπιτι, απλα δεν βλεπεις τα σκουπιδια. Εκτος αυτου δεν καταλαβαινω και τι ακριβως σας ενοχλει. Το σεξ και ο αγοραιος ερωτας? οι άνθρωποι της νυχτας? (αναφερω απλα ο,τι διαβασα στα σχολια παραπανω). Η παρανομη πορνεια δεν προκειται να εξαλειφθει επειδη θα κλεισει ενα σαιτ, οποιος σκεφτεται ετσι τι να πω, ας κανει μια προσπαθεια να ανοιξει λιγο τα ματια του...

*BettyBoop*

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγω το βρηκα υποκριτικο το κειμενακι, οπως και πολλα σχολια. Τι ακριβως τους πειραξε δεν καταφερα να καταλαβω αλλα δεν με παραξενευει αυτο διοτι ειμαι και ξανθια και ειναι λογικο να μην τα πιανω ολα. Αυτο ηταν το σχολιο μου:
μπραβο ρε μπετυ....ωραια τα πες.... ;)

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
καλησπέρα σε όλους και χριστός ανέστη .. σερφάροντας στο γκούγκλ έπεσα πάνω σε αυτή την ιστοσελίδα και γελούσα αρκετή ώρα .. αν την διαβάσει κανείς θα νομίζει ότι σε αυτό το site έχουμε μαζευτεί όλοι οι νταβατζήδες και τα κακοποιά στοιχεία... ποια η γνώμη σας;;

το κειμενο γραφτηκε απο τον επικουρο καθηγητη βυζαντινολογιας κ.κων/νο κατακουζηνο με διδακτορικο στους μπιντεδες του Βυζαντίου.έπλεινε και τα πληκτρα με betadine. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
"Πλειστοι ανθρωποι κακοι"(Αριστοτελης)........Ειμαι σιγουρος οτι πολλοι και διαφοροι, τραβουν ζορια με την σταθερη ανοδικη πορεια του site....η ζηλεια και η κακια ειναι το χαρακτηριστικο της κοινωνιας του σημερα.....γι αυτο πρεπει καθε ανθρωπος απο την μερια του να προσπαθει για το καλυτερο...και οχι.... πως το καλυτερο θα το εξαφανισει!!!!!!Δεν λεω ειμαστε κοντα στα 90.000 μελη...θα υπαρχουν και καποια "αποβρασματα" της κοινωνιας!!!!...Αλλα αυτα, παντου υπαρχουν και οχι μονο εδω....παντου, ειτε στο Internet(facebook, αλλα και αλλα site)αλλα και στην ζωη, εκτος του Internet....στην πραγματικη και φυσικη ζωη υπαρχουν "αποβρασματα"!!!!!...Κατα συνεπεια δεν σημαινει οτι αν υπαρχουν ορισμενοι....παιρνει η μπαλα και το συνολο!!!!!!Ετσι και το site αυτο ειναι μια μικρογραφια της ζωης εξω!!!!!! Με τους καλους-ες,με τα αποβρασματα,με τις εργαζομενες και με τους κλωνους!!!!!Τελικο συμπερασμα ειναι.... αυτος που εγραψε εναντιον του site...δεν τον ενδιαφερει,... αν μαζι με τα ξερα, καιγονται και τα χλωρα....τον ενδιαφερει να κατηγορησει κατι.... που σαφως μεχρι σημερα ειναι νομιμο(μεχρι αποδειξεως του αντιθετου...αλλα και σε ποιο τομεα και εκδηλωση της ζωης δεν ισχυει..το μεχρι αποδειξεως του αντιθετου)και να βγαλει..... τα οποια απωθημενα του!!!!!!!!

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
μην ασχοληστε ρε μαγκες με μαλακιες.διαβασα το κειμενο,αλλα διαβασα και τα σχολια που εχει παρακατω.σε αυτο το φορουμ πρεπει να γραφουν τα παιδια του κατηχητικου καποιας ενοριας, η κανενα λαμογιο δημοσιογραφος που θελει να κανομησει κανενα ευρω.τελος παντων δεν νομιζω οτι αξιζει να ασχολητε κανεις με τετοιες μαλακιες.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μπορεις επισης να πεις:
Οπου απαγορευσαν την πορνεια αυξηθηκαν οι βιασμοι και γενικα η παρενοχληση των γυναικων.
Η επιλογη του επαγγελματος της ιεροδουλου ,που ειναι το αρχαιοτερο επαγγελμα του κοσμου,αφορα τις ιεροδουλες .Εφοσον επιλεγουν το επαγγελμα αυτο ελευθερα ,τοτε νομιμα μπορει να το εξασκουν ,οπως αυτο γινεται και σε πιο προηγμενες χωρες οπως
γερμανια ,ολλανδια ,βελγιο κ.τ.λ. ,χωρες πρωτοπορες στην απελευθερωση των γυναικων.
Η συνευρεση πελατη με ιεροδουλο ,εφοσον προκειται για ενηλικες που συναινουν και οι δυο στην πραξη αυτη ,αφορα αυτους και οχι τους τριτους που δεν εχουν δικαιωμα να εμποδιζουν την συναινετικη πραξη δυο ενηλικων ατομων.Εφοσον τηρουνται οι οροι προστασιας της δημοσιας υγειας ,με την περιοδικη ιατρικη εξεταση των ιεροδουλων ,δεν τιθεται θεμα διασπορας ασθενειων.Οι στατιστικες δειχνουν οτι οι ελεγχομενες ιατρικα ιεροδουλες
πασχουν απο σεξουαλικα μεταδιδομενες ασθενειες σε ποσοστο ΛΙΓΩΤΕΡΟ απο τον λοιπο πληθυσμο ,διοτι ακριβως λαμβανουν προφυλαξεις και ελεγχονται περιοδικα.
Η απαγορευση της σχεσης αυτης ,μεταξυ ιεροδουλης και πελατη ,ειναι καθαρα φασιστικη πρακτικη ,που θετει περιορισμους στην προσωπικη ελευθερια του ατομου .

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
πάντως παιδιά... κάθε φορά που διαβάζω αρνητικά κυρίως σχόλια από άλλα φόρουμς για εδώ....
είμαι σίγουρος, μα τελείως σίγουρος, πως μετά λιώνουν στη μελέτη χωρίς όμως να γράφουν... ;) ;)

συντηριτισμός και λοιπές μαλακίες.....  :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom