Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
μήπως να αλλάξετε γκόμενα;
όλα τα χουμε αυτά που λες...η παρτενέρ μας λειπειΓια καλό sex χωρίς φάρμακα και σκονάκια τα παρακάτω είναι προαπαιτούμενα(sic):
Φυσιολογικό βάρος
ελαφριά αερόβια 3 φορές την εβδομάδα από 40 λεπτά
κομμένο το κάπνισμα
κομμένο το πολύ αλκοόλ
5 γραμμάρια αργινίνη την ημέρα
Αξιόλογη παρτενέρ
Ε αφου δε μου κάνεις πρόταση!!!όλα τα χουμε αυτά που λες...η παρτενέρ μας λειπει
Ε αφου δε μου κάνεις πρόταση!!!
να βελτιωσω την στύση είναι ο τιτλος....Ε αφου δε μου κάνεις πρόταση!!!
Το δύσκολο,σχεδόν ακατόρθωτο,είναι να βελτιώσεις τη "φύση"να βελτιωσω την στύση είναι ο τιτλος....
εγω τον ξέρω τον τίτλο ;)να βελτιωσω την στύση είναι ο τιτλος....
θέλω να την κάνω τριαντα ποντους όσο την έχουν όλοι οι άλλοι εδώ μεσαΤο δύσκολο,σχεδόν ακατόρθωτο,είναι να βελτιώσεις τη "φύση"
Αν με πιάνεις.
Με μια "άσχημη" (μη ερωτική πιο σωστά )γυναίκα και η πιο μεγάλη πούτσα,αισθάνεται μικρή,αυτό ήθελα να πω.Δεν μπορείς να πας κόντρα στη φύση.θέλω να την κάνω τριαντα ποντους όσο την έχουν όλοι οι άλλοι εδώ μεσα
θέλω να την κάνω τριαντα ποντους όσο την έχουν όλοι οι άλλοι εδώ μεσα
Εγω πάλι θα πω οτι όσοι είναι πολύ προικισμένοι δεν περνάνε πολύ καλά στο σεξ ;)Με μια "άσχημη" (μη ερωτική πιο σωστά )γυναίκα και η πιο μεγάλη πούτσα,αισθάνεται μικρή,αυτό ήθελα να πω.Δεν μπορείς να πας κόντρα στη φύση.
όσοι είναι προικισμένοι head to toe περνάνε πάντα πολύ καλά και οι άλλοι(παρτενέρ)καλύτερα.Εγω πάλι θα πω οτι όσοι είναι πολύ προικισμένοι δεν περνάνε πολύ καλά στο σεξ ;)
Ναι, αλλά επιμένω για τους σωματικά πολύ προικισμένουςόσοι είναι προικισμένοι head to toe περνάνε πάντα πολύ καλά και οι άλλοι(παρτενέρ)καλύτερα.
Ναι κατάλαβα τι λες αλλά όπως είπε κι η φιλοσοφος Γιάννα Νταρίλη κάποτε "Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο"Ναι, αλλά επιμένω για τους σωματικά πολύ προικισμένους
Εξαρτάται τι έχει δει η φιλόσοφος!!!Ναι κατάλαβα τι λες αλλά όπως είπε κι η φιλοσοφος Γιάννα Νταρίλη κάποτε "Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο"
Γι αυτό εγραψα head(βλέπε mind) to toe αγαπητή μου.
θέλω να την κάνω τριαντα ποντους όσο την έχουν όλοι οι άλλοι εδώ μεσα
Φίλε μου καλό sex κάνεις και με 15 εκατοστά αρκεί να είναι ντούρος και σκληρός για όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο...
Βελτιωμένη στύση δεν σημαίνει μακρύτερο πουλί αλλά σκληρό πουλί....
Εξαρτάται τι έχει δει η φιλόσοφος!!!
;)Και τι έχει νοιώσει επίσης!!!
Βάλε λάδι κι έλα βράδυ είναι η παροιμία.(εξ ου και η παροιμια φαε λαδι και ελα βραδυ!)