Νέα

Πώς τιμωρείτε τις φόλες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Τωρα οσον αφορα αυτο με το χεσιμο που λεει θα σας πω μια ιστορια..και ξερω ας ακουστει καπως :tooth: Μια φορα μετα το γαμησι με ειχε πιασει τρελο χεσιμο μεσα σε μπουρδελο,μιλαμε για κατασταση που δεν μπορουσα να κρατηθω.Και δεν υπηρχε κατι αλλο εκει τρυγυρω,νομιζω μια καφετερια στην αχαρνων ακριβως απεναντι απο τη φωκαιας αλλα το σκεφτηκα μετα..οποτε λεω δε παιζει να προλαβω να παω σπιτι.. Οποτε προκειμενου να χεστω πανω μου,αφου εφυγε η πουτανα τραβηξα στα γρηγορα 2 κουραδες μεσα στο καλαθι:2funny: εριξα μετα μπολικο χαρτι απο πανω για να μη φαινεται.Ε τι να εκανα? δε γινοταν αλλιως:confused:

τουαλετα δεν ειχε τυπε? ουτε τουρκικη? :confused: θυμηθηκα το στρατο τωρα

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.186
Πόντοι
201
Τι να τιμωρήσουμε ρε φίλε; Πρώτα από όλα, δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις τέτοιες ζημιές στο δωμάτιο. Αν πας δηλαδή σε μια ταβέρνα και η μπριζόλα είναι μάπα, σπας το πιάτο; Αν παραγγείλεις ένα κοκτέιλ και οι δόσεις είναι λανθασμένες, πηγαίνεις στην τουαλέτα και κατουράς έξω από τη λεκάνη;

Απλά, δεν ξαναπάς και, αν θέλεις, ενημερώνεις τον κόσμο. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

foveros

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Like
17
Πόντοι
0
Δεν ξαναπηγαινω και τη διαγραφω απο το μυαλο μου. Σιγα μην ασχοληθω.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Τι να τιμωρήσουμε ρε φίλε; Πρώτα από όλα, δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις τέτοιες ζημιές στο δωμάτιο. Αν πας δηλαδή σε μια ταβέρνα και η μπριζόλα είναι μάπα, σπας το πιάτο; Αν παραγγείλεις ένα κοκτέιλ και οι δόσεις είναι λανθασμένες, πηγαίνεις στην τουαλέτα και κατουράς έξω από τη λεκάνη;

Απλά, δεν ξαναπάς και, αν θέλεις, ενημερώνεις τον κόσμο. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.
εν τω μεταξυ φαντασου η τσατσα/τσατσος να ειναι κομπλε και ξηγημενη αλλα η πουτανα να ειναι φολα.
Εμ πρεπει να ανεχτει την φολα στο κουζινακι,
εμ πρεπει να πληρωθει λιγοτερα γιατι η φολα διωχνει κοσμο,
εμ πρεπει να μαζεψει τις βρωμιες και τις μαλακιες του καθε πιτσιρικα που πληγωθηκε επειδη η πουτανα του 10ρικου-20ρικου δεν ηταν πορνη πολυτελειας.

Η λογικη παει περιπατο. Θυμαμαι και εναν κωλοβλαχο πιο παλια που μας ελεγε οτι ειχε χυσει μεσα στο σαπουνι του νιπτηρα για "εκδικηση", με τους περισσοτερους να τον ταραζουν στα μπινελικια γιατι εκτος οτι ο βλακας δεν καταλαβε οτι "εκδικηθηκε" μονο τα μελη και τους πελατες που δεν του εφταιγαν σε τιποτα, ηταν και αρκετα περηφανος για να το γραψει κιολας στο φορουμ. το IQ της μαιμους ειναι υψηλοτερο απο ορισμενους, και οι ιδιοι δεν χανουν ευκαιρια να το αποδειξουν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.859
Πόντοι
9.297
Εχω ενημερωσει συναγωνιστη που ηταν καθ'οδον για το ιδρυμα οπου ηενημερωσει οτι η κοπελα δεν κανει τιποτα.
Φυσικα ακολουθησε κριτικη.Ενας ( τουλαχιστον ) συναγωνιστης σωθηκε.Χεσιματα κτλ ειναι για ανωριμους καφρους.

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.099
Πόντοι
6.186
Τύπε ΜΗΝ περιμένεις να διαβάσεις την αλήθεια κάποιων μελών του σάι ύστερα από φόλα.. π.χ. σκάσιμο ελαστικών, σπάσιμο τζαμιών, να πάρουν την πουτάνα από πίσω μέχρι την γειτονιά της αφότου σχόλασε και να της κάνουν σκηνικό... απειλητικά μνμ, απόπειρα αρπαγής αυτής και ένα σωρό περιστατικά ακόμα....
τι λες ρε φίλε πόσο τραγικοί μπορεί να είναι, φίλε είναι επικίνδυνοι ! ένα γαμήσι είναι ρε μην τρελαίνεστε γιαυτό είναι το φορούμ ,άπλα μαυρίστε κ μην ξανά πάτε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Στην φόλα την δικιά μου σήμερα εκεί που ήμουν φτιαγμένος μου λέει θα μου σκίσεις την μπλούζα τι κάνεις. Πραγματικά ήμουν πολύ ήρεμος. Έφαγα τέτοια ξενέρα που προτιμούσα να τον δώσω σε σαβούρα πουτάνα παρά σε αυτήν. Της είπα αστο πάμε για περπάτημα. Δεν την ακούμπαγα ούτε φιλι για τιμωρία.

Μία έκλαιγε μία με χώριζε μία μου γέλαγε μία μου όρμαγε αλλά εγώ βράχος. Πήγαμε μέχρι τον σταθμό όπου απλά την έδιωξα. Έσκασε που δν την φίλησα ή αγκάλιασα. ΤΙΜΩΡΙΑ!!!!!! Ας μου πει κάποιος αν έκανα καλά ή όχι ή τι θα έκανε στην θέση μου.

OP
OP
kolofatseas

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81

Δεν έκανα καμία ζημιά. Το πολύ να κάνει η τσατσά ενα σκούπισμα σφουγγάρισμα. Και το σεντόνι που έβγαλα καλά έκανα. Όταν πας και ξαπλώνεις στην υδρωτίλα και στην ποδαρίλα και στην κωλίλα όλων των Αβγανοπακιστανοαλβανογυφτων επειδή τα σεντόνια έχουν να αλλάξουν από το 1821 δεν σε ενοχλεί;

Εδώ επίσης να αναφερθώ στον paparotriftoula για να μην γράφω πολλά μυνήματα. Δεν είμαι πιτσιρικάς.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
εν τω μεταξυ φαντασου η τσατσα/τσατσος να ειναι κομπλε και ξηγημενη αλλα η πουτανα να ειναι φολα.
εμ πρεπει να μαζεψει τις βρωμιες και τις μαλακιες του καθε πιτσιρικα που πληγωθηκε επειδη η πουτανα του 10ρικου-20ρικου δεν ηταν πορνη πολυτελειας.

Η λογικη παει περιπατο. Θυμαμαι και εναν κωλοβλαχο πιο παλια που μας ελεγε οτι ειχε χυσει μεσα στο σαπουνι του νιπτηρα για "εκδικηση", με τους περισσοτερους να τον ταραζουν στα μπινελικια γιατι εκτος οτι ο βλακας δεν καταλαβε οτι "εκδικηθηκε" μονο τα μελη και τους πελατες που δεν του εφταιγαν σε τιποτα, ηταν και αρκετα περηφανος για να το γραψει κιολας στο φορουμ. το IQ της μαιμους ειναι υψηλοτερο απο ορισμενους, και οι ιδιοι δεν χανουν ευκαιρια να το αποδειξουν.
ειναι και μερικες τανες που κλεβουν το ταμειο εμαθα απο μια τσατσα..

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Στην φόλα την δικιά μου σήμερα εκεί που ήμουν φτιαγμένος μου λέει θα μου σκίσεις την μπλούζα τι κάνεις. Πραγματικά ήμουν πολύ ήρεμος. Έφαγα τέτοια ξενέρα που προτιμούσα να τον δώσω σε σαβούρα πουτάνα παρά σε αυτήν. Της είπα αστο πάμε για περπάτημα. Δεν την ακούμπαγα ούτε φιλι για τιμωρία.

Μία έκλαιγε μία με χώριζε μία μου γέλαγε μία μου όρμαγε αλλά εγώ βράχος. Πήγαμε μέχρι τον σταθμό όπου απλά την έδιωξα. Έσκασε που δν την φίλησα ή αγκάλιασα. ΤΙΜΩΡΙΑ!!!!!! Ας μου πει κάποιος αν έκανα καλά ή όχι ή τι θα έκανε στην θέση μου.

Μια χαρά εξηγήθηκες .Και δεν πρόκειται για τιμωρία .[ αν το βλέπεις σαν τιμωρία δες το αλλιώς ] Πρόκειται για ανδρική αξιοπρέπεια . Δεν γουστάρει πχ μια φορά και με ηλίθια δικαιολογία – συν ότι σου την λέει – σε προσβάλει , [ όλα έχουν τον τρόπο τους ] τότε και εσύ δεν γουστάρεις εκατό φορές και στα αρχίδια σου , και στο φινάλε άντε γεια .

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: vril

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Μια σακούλα με σκατά στην είσοδο κάνει δουλειά. Να κάθονται οι βιόλες να τα καθαρίζουν 10 ώρες.
Mα την αλήθεια μια φορά σκέφτηκα να πληρώσω έναν τοξοβόλο να πάει να χέσει έξω από το Λιζάδικο...

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746

Αυτό που λες να είναι κομπλέ και ξηγημένη η τσατσά, τι σημαίνει ακριβώς; φαντάζομαι εννοείς να μην είναι τόσο προκλητική και εριστική ώστε να αρπαχτείς μαζί της. Διότι κατά τα λοιπά δεν υπάρχει κάποια "ξήγα" για να κάνει. Απλώς να μη χτυπήσει από το 8λεπτο (το κυριότερο) κι ότι ανακοινώσει να συμβαίνει μέσα στο δωμάτιο. (Μην βαφτίζουμε ωστόσο αυτά που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα ως ξήγα και κομπλέ)

Aν είναι φόλα και διώχνει κόσμο να ενημερώσει (η τσα2) τους από πάνω ότι δεν περνάει ψυχή στο δωμάτιο, να πάρει πόδι η πρώτη! Δεν γίνεται αλλιώς, αν θέλουν να τσουλήσει το πράμα.

Αυτό το να ανεχτεί τη φόλα στο κουζινάκι τι ήταν...; Λες να φολιάζει και τη τσατσά με κάποιο τρόπο;:2funny::2funny: Ας σοβαρευτούμε λίγο, οι περισσότερες τάνες είναι μαθητούδια των διαφόρων τσατσάδων. Μεταξύ τους δηλαδή μια χαρά τα βρίσκουν τις περισσότερες φορές...

«εμ πρεπει να μαζεψει τις βρωμιες και τις μαλακιες του καθε πιτσιρικα που πληγωθηκε επειδη η πουτανα του 10ρικου-20ρικου δεν ηταν πορνη πολυτελειας.» : Συγγνώμη ρε φίλε έχεις δει πολλά δωμάτια να είναι περιποιημένα και με καθαρά σεντόνια πριν μπεις; :think::think:

Σ αυτά που λες εσύ δεν βρίσκω καμμία λογική πάντως...

Τελευταία τροποποίηση:

psaras

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
52
Πόντοι
0
Φαντάσου την τσατσά να κάθεται και να σπάει το κεφάλι της μπροστά σε κατεψυγμένα σκατά μέχρι να πάρει χαμπάρι τι είναι.

Να σου πω θα τα βάλω μέσα σε ένα κουτί από παγωτό καϊμάκι με ένα φιογκάκι σαν δώρο. Όμως δεν θα είμαι μπροστά όταν θα το ανοίξει να το φάει.

??
Κρίμα γιατί θα χάσεις όλο το σκηνικό.

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Το βασικό πράγμα που κάνω όταν δεν είμαι ικανοποιημένος από της υπηρεσίες της πόρνης μου είναι το κλασικό. Κατουράω το κρεβάτι του μπουρδέλου μετά την πράξη. Χεζω στον κάδο σκουπίζομαι με το βρακί μου και το πετάω και αυτό μέσα ή όταν βλέπω να μου λέει μά και μού την γυρνάω στα τέσσερα και την γαμαω ανελέητα και όταν πάει να αλλάξει στάση της λέω όχι μωρη εκεί θα μείνεις την σφυροκοπαω μέχρι να το έχει βουλώσει τελείως. Αντίθετα άμα είναι καλή δεν την ταλαιπωρω καθόλου νιώθοντας αγάπη και στοργή για αυτές.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
Άλλες μαλακίες που έχω κάνει κατά καιρούς από τα νεύρα μου είναι να κατουρήσω στο πάτωμα, να χέσω στον νυπτήρα, να βγάλω το σεντόνι και να το κάνω κουβάρι μέσα στο καλαθάκι με τα σκουπίδια (καλό είναι αυτό για να το αλλάξουν), να αδειάσω όλο το σαπούνι, να αδειάσω όλο το καλάθι στο πάτωμα. Και άλλα τέτοιου τύπου πράγματα.
Πείτε και τα δικά σας κόλπα.
Τους αλλους που πανε και γαμανε δεν τους σεβεσαι;

Tsarkas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
27
Like
498
Πόντοι
291
Άλλες μαλακίες που έχω κάνει κατά καιρούς από τα νεύρα μου είναι να κατουρήσω στο πάτωμα, να χέσω στον νυπτήρα, να βγάλω το σεντόνι και να το κάνω κουβάρι μέσα στο καλαθάκι με τα σκουπίδια (καλό είναι αυτό για να το αλλάξουν), να αδειάσω όλο το σαπούνι, να αδειάσω όλο το καλάθι στο πάτωμα. Και άλλα τέτοιου τύπου πράγματα.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Δεν ξαναπάς και αν θες να κάνεις πραγματική ζημιά γράφεις μια κριτική στην οποία εκθέτεις τα γεγονότα (και μόνο).

Κατά τα λοιπά ο σεβασμός που εισπράττουμε εξαρτάται και από τη δική μας συμπεριφορά (ανεξαρτήτως αν "έχουμε δίκιο"). Μπορεί πράγματι να φολιάστηκες ωστόσο τέτοιες συμπεριφορές δεν εμπνέουν κανένα σεβασμό. Και δυστυχώς μας χαρακτηρίζουν όλους και δίνουν επιχειρήματα στο να μας βλέπουν σαν 20ευρα χωρίς μυαλό και προσωπικότητα που δεν αξίζουν κανένα σεβασμό. Σκέψου το αυτό πριν πας να ξανακάνεις τέτοιες μαλακίες (και να μην τις ξανακάνεις).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom