Νέα

Πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε σοβαρές σχέσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 889
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.536
Πόντοι
6.056
Εμένα με έπαιρνε ο πατέρας μου στο σχόλασμα συνήθως. Και μου ζάλιζε και τα @@ στη διαδρομή
Εντάξει .... ας είχα ακόμη τον πατέρα μου ... και ας μου τα ζάλιζε ... όπως όταν τον είχα.

Θα το βαρύνω τώρα ... και θα ανοίξω ουίσκι !
Θυμήθηκα μαντινάδα που μου είχε πει κρητικός πριν 30 χρόνια
που είχε χάσει τον πατέρα του στα 18.

Έλα πατέρα στο όνειρο
τη συντροφιά σου να'χω
και πες μου
μην ανησυχείς, εγώ παιδί μου υπάρχω !

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.652
Πόντοι
206
Εντάξει .... ας είχα ακόμη τον πατέρα μου ... και ας μου τα ζάλιζε ... όπως όταν τον είχα.

Θα το βαρύνω τώρα ... και θα ανοίξω ουίσκι !
Θυμήθηκα μαντινάδα που μου είχε πει κρητικός πριν 30 χρόνια
που είχε χάσει τον πατέρα του στα 18.

Έλα πατέρα στο όνειρο
τη συντροφιά σου να'χω
και πες μου
μην ανησυχείς, εγώ παιδί μου υπάρχω !
Ναι ρε συ εννοείται, δε το συζητάμε. Εξαιρετική σχέση έχω με τους γονείς μου. Ο πατέρας μου ήταν λίγο παραπάνω αυστηρός, σε καμία περίπτωση δε τον κατηγορώ. Είμουν και εγώ ψιλοσταρχίδια μου. 2α λυκείου έβαλα μυαλό. Όλα καλά

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.536
Πόντοι
6.056
Είμουν και εγώ ψιλοσταρχίδια μου. 2α λυκείου έβαλα μυαλό. Όλα καλά
Ήμασταν λίγο λινάτσες ... και τώρα ξεψειρίζουμε τα τωρινά πιτσιρίκια.
Μπροστά μας, είναι φλώροι .
Εμείς ήμασταν πρωτόγονοι .

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.652
Πόντοι
206
Εγώ προσωπικά είμουν από τους "φλώρους" πάντως. Δε με "χάλασε" όμως

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.659
Πόντοι
456
Οπότε δεν έχεις και τη γνώση , ότι όταν σχολάνε 15.00 , στο ιδιωτικό , είναι στο σχολικό 15.00:30
και σπίτι 15.05 .... έτσι ;;;
Είπες 5:15 τύπε ότι γυρνάνε όλα ή όχι;
Σου έφερα παράδειγμα ιδιωτικών που τελειώνουν 2 ή όχι;
Υπάρχουν πολλά παιδιά που μένουν κοντά ή όχι;
Έχει σχεδόν μηδενική κίνηση στις 3 ή όχι;

Τώρα αν εσύ ενώ είσαι ο Βαρδινογιάννης επέλεξες να μένεις Κολωνό, εγώ δε σου φταίω, πάντως ιδιωτικά υπάρχουν και Βόρεια και Νότια κοντά στις οικονομικά επιφανείς περιοχές. Και φυσικά Ανατολικά έχει πάμπολλα όπως είπες και εσύ.

Αλλά ούτε ιδιωτικό είχες πάει ο ίδιος καθώς από τα λεγόμενά σου ήσουν αλάνι από μικρός.

Αλλά ούτε και παιδιά έχεις αφού αρνείσαι να απαντήσεις αν έχεις.

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
23
Like
13.205
Πόντοι
4.496
Είναι μια τιμια επιλογή. Πουτανοκαψουρης και κορόιδο όμως μην γίνεις.
Η κριτική είναι αυστηρή.
Και το πουτανοκαψουρης σχετικό είναι. Τι εννοείς πουτανοκαψουρης?? Αυτόν που νομίζει ότι η κάθε κοπέλα τον "αγαπάει" αυτόν που πάει κάθε μέρα με άλλη?? Αυτόν που τα σκάει χοντρά σε δώρα κτλ???... Υπάρχουν πολλές κατηγορίες!!!

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.553
Πόντοι
2.596
και ας μου τα ζάλιζε ... όπως όταν τον είχα.
Ο Γέρος μου έφυγε παραπονεμένος διότι ήθελε να με δει με παιδιά, όμως "αποδείχθηκα" ο χειρότερος... Τουλάχιστον είδε από τους άλλους τρεις γιους (μεγαλύτεροι ηλικιακά).
Να θυμάσαι τις θετικές αναμνήσεις από τον πατέρα σου, σκέψου ότι αυτός σε μεγάλωσε.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
500
Πόντοι
21
Και το πουτανοκαψουρης σχετικό είναι. Τι εννοείς πουτανοκαψουρης?? Αυτόν που νομίζει ότι η κάθε κοπέλα τον "αγαπάει" αυτόν που πάει κάθε μέρα με άλλη?? Αυτόν που τα σκάει χοντρά σε δώρα κτλ???... Υπάρχουν πολλές κατηγορίες!!!
Μάλλον εννοεί να καψουρευτεις μια συγκεκριμένη εκδιδόμενη και να κολησεις

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.536
Πόντοι
6.056
Ο Γέρος μου έφυγε παραπονεμένος διότι ήθελε να με δει με παιδιά, όμως "αποδείχθηκα" ο χειρότερος... Τουλάχιστον είδε από τους άλλους τρεις γιους (μεγαλύτεροι ηλικιακά).
Να θυμάσαι τις θετικές αναμνήσεις από τον πατέρα σου, σκέψου ότι αυτός σε μεγάλωσε.
Μα μόνο θετικά είχα φίλε. Δεν έχω κανένα παράπονο .
Λάθη του βρίσκω και πάντα θέλω να μαθαίνω από λάθη παλιότερων .
Πχ ήταν χουβαρντάς με γαμιόλια και καθίκια. Ασυγχώρητο .

Εκτός τους πατεράδες , νομίζω μεγάλο κεφάλαιο , τουλάχιστον για εμάς τους παλιότερους
που το εκτιμώ τώρα που έφυγαν όλοι , ήταν οι μπαρμπάδες και οι κολλητοί των πατεράδων ....
οι "Θείοι" ...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.536
Πόντοι
6.056
Να καψουρευτεις εκδιδομενη??? Οκ...
Πιτσιρικάδες και χρόνια αγάμητοι ... τα παθαίνουν αυτά.
Εκδηλώνουν σε μία συγκεκριμένη .... τον "έρωτα" που έχουμε όλοι για τα καυτά γυναικεία κορμιά.
Όλης της ανθρωπότητας. Το βλέπουν ... σε μία ...

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
23
Like
13.205
Πόντοι
4.496
Πιτσιρικάδες και χρόνια αγάμητοι ... τα παθαίνουν αυτά.
Εκδηλώνουν σε μία συγκεκριμένη .... τον "έρωτα" που έχουμε όλοι για τα καυτά γυναικεία κορμιά.
Όλης της ανθρωπότητας. Το βλέπουν ... σε μία ...
Τότε δεν λέγεσαι καψουρης αδερφέ....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.536
Πόντοι
6.056
Τότε δεν λέγεσαι καψουρης αδερφέ....
Όταν σου αρέσουν όλες ... όχι .
Όταν οι όλες, γίνουν μία για σένα ... ναι !

Κάπου το έγραφε κάποιος. Ο Ross ίσως ;
Ότι είσαι πραγματικά ερωτευμένος με μία, αν μετά από αυτή, γαμήσεις 10 άλλες και συνεχίσεις να τη σκέφτεσαι.

Αν δεν γαμήσεις καμία άλλη και τη σκέφτεσαι , δεν είσαι ερωτευμένος, είσαι απλά αγάμητος
και σου λείπει το γαμήσι .

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
662
Πόντοι
86
Το σαιτ κατα 80% είναι ασχετο με το αντικείμενό του. Το 20% που ασχολειται ξεκαθαρα με πορνεια εχει δυο πραγματα να δειξει. Την λεξη "τύπε" σε πουτανοσυζητήσεις και τους πουτανοκαψουρηδες δηλαδη αυτούς που νομίζουν ότι θα σώσουν την καθε εκδιδόμενη που ερωτευονται χωρίς να την ρωτησουν καν αν θελει να σωθει. :2funny:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
662
Πόντοι
86
Προσοχη στον Τελη Μασκαρπονε. Προκειται για σπελπισμενο μπατιρη που λουκετιασε κατα τα γραφας το οδοντιατρειο που πηρε κληρονομία και σερνεται στο υπόγειο που μενει. :2funny: Ξερογλυφεται συνεχεια να μου κανει παραθεσεις ή να λεει αρλουμπες μπας και του δωσω σημασια. Καντε κουραγιο. Δειξτε συμπονια.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
662
Πόντοι
86
Ο Τελης Μασκαρπονε είναι δεκανικι του μπαλκαν καουμποι που ζει σε γκαραζ και μοιραζει χιλιαδες ευρω σε βιζιτες και νταβατζηδες για να κανει κακα του πανω τους ή να τις φωτογραφίσει. Δεν ξερουμε ουτε αν γαμαει ενω γυριζει με μπλε σρχιδια κι ενα σωβρακο Μινερβα. Ο Τελης Μασκαρπονε τα λιγουρευεται συτα και θελει να τα κανει επειδη δεν τον ανεχεται καμια γυναικα καταφευγοντας σε πορνες. Ας τα κανει. Εμενα αυτο ειναι το σχόλιό μου στο δημοκρατικο αυτο σαιτ. Δεν βλεπω κανενα προβλημα. :confused:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
662
Πόντοι
86
Σαν αστείο δεν πρόκειται να δω ποτέ μια σχέση . Σε όλα τα άλλα ίσως να έχεις δίκιο .Όσες φορές προσπάθησα να "επιβληθώ " για αυτό που θεωρούσα σωστό σε μια σχέση έφαγα τα μούτρα μου .Οπότε έχεις δίκιο στο αφήνω την σχέση χαλαρά και όπου βγαλει
Εκ των πρωτέρων δεν μπορεις να δεις σχεση με ιερόδουλη σοβαρά. Ο λόγος διότι θα έχεις απαιτήσεις και αυτό το μοντέλο δεν λειτουργεί. Είναι σαν να έχεις σχεση με παντρεμένη. Ότι κι αν θες να κάνεις, το δικό της θα γίνεται σχεδόν πάντα βάση προγράμματός της. Τοσο απλό.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
9
Like
4.658
Πόντοι
736
Εκ των πρωτέρων δεν μπορεις να δεις σχεση με ιερόδουλη σοβαρά. Ο λόγος διότι θα έχεις απαιτήσεις και αυτό το μοντέλο δεν λειτουργεί. Είναι σαν να έχεις σχεση με παντρεμένη. Ότι κι αν θες να κάνεις, το δικό της θα γίνεται σχεδόν πάντα βάση προγράμματός της. Τοσο απλό.
μα ετσι και αλλιως ο καθε ενας εχει το προγραμμα του απο την στιγμη που θα εργάζεται και ο ιδιος ... το προβλημα ειναι σε τι κατασταση θα ειναι και οι 2 για να συνεννοηθούν ...αυτο ειναι μεγαλυτερο προβλημα στις μερες μας ...ετσι και αλλιως ολοι κάποιον εχουν ..εντος και εκτος μπουρδελου... :coffee:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
662
Πόντοι
86
μα ετσι και αλλιως ο καθε ενας εχει το προγραμμα του απο την στιγμη που θα εργάζεται και ο ιδιος ... το προβλημα ειναι σε τι κατασταση θα ειναι και οι 2 για να συνεννοηθούν ...αυτο ειναι μεγαλυτερο προβλημα στις μερες μας ...ετσι και αλλιως ολοι κάποιον εχουν ..εντος και εκτος μπουρδελου... :coffee:
Θα γίνεται της πουτάνας από ζήλειες, ανασφάλειες, ανακρίσεις κτλ των "γαμπρών". Άσε που το παιζουν κυριλέ στην "βιτρίνα". Έχω δει κάτι περιπτώσεις σε όλες τις κατηγορίες που ουτε μια ώρα δεν καθεσαι μαζί τους. Οσον αφορά την σημερινή συννενόηση εχεις απόλυτο δικιο. Μεγα πρόβλημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom