Νέα

Πώς στο καλό κάνει 50άρια και 60άρια το "Κάτω Παρτάλι";

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 916
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ειπα οτι το επεισοδιο 5 ρε κοπελιτσα δε βλεποταν και το εκλεισα... κατανοηση γραπτου λογου.. κοπηκες

Το αρχισα, το έβλεπα,το πήγα μεχρι το 5ο, μετα το εκλεισα, προσπαθησα,το ζόρισα, Βρε δεν γαμιέσαι που θα μου το παίξεις και μαγκας. Μην το βλέπεις τι μας πρίζεις  :tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.455
Πόντοι
12.756
Το αρχισα, το έβλεπα,το πήγα μεχρι το 5ο, μετα το εκλεισα, προσπαθησα,το ζόρισα, Βρε δεν γαμιέσαι που θα μου το παίξεις και μαγκας. Μην το βλέπεις τι μας πρίζεις  :tooth:

Λιακο.....? σε ζητανε ....

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

βοθρε

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Ακόμη το βλέπω... Δεν έχω γελάσει και καθόλου για να πω την αλήθεια...

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Κανα καλο σημειο θα μας δωσεις η θα ποσταρεις μονο κερδισμενα ?

μια εβδομαδα με πηγε πολυ καλα.. και λουτρακι και στοιχημα, αλλα κακα τα ψεμματα και στα 2 ημουν κωλοφαρδος... σου στελνω πμ τι επαιξα για σημερα μιας που τα παιχνιδια αυτα δε γινεται καποιος να τα προτεινει σε καποιον αλλον ... οπως θα δεις

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Αλλά αυτός ο Καλφαγιάννης...  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.455
Πόντοι
12.756
μια εβδομαδα με πηγε πολυ καλα.. και λουτρακι και στοιχημα, αλλα κακα τα ψεμματα και στα 2 ημουν κωλοφαρδος... σου στελνω πμ τι επαιξα για σημερα μιας που τα παιχνιδια αυτα δε γινεται καποιος να τα προτεινει σε καποιον αλλον ... οπως θα δεις

Τι παιζεις κατω ?
Τροχο η χαρτια ?

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
γιατι κανει 60αρια αυτη η βλακεια ρωτανε?

μα τους ειχες τους Ελληναρες ποιοτικους να δουνε κανα ντοκυμανταιρ η καμια ..δυσκολη ταινια?
μια ζωη η πλειοψηφια εβλεπε , βλεπει κ θα βλεπει τηλεσκουπιδια......

κ αν ανοιξουν κανα βιβλιο θα γκρεμιστει κανας φουρνος......

νομιζουν τα ξερουν ολα κ αναπαραγουν τα ιδια στερεοτυπα...κ η γνωμη τους για καθε θεμα εξαντλειται σε 2 στερεοτυπες προτασεις...μετα το χαος...

κ κατα βαθος δεν ειναι οτι δεν θελουν να μιλανε για ...δυσκολα θεματα...απλα δεν μπορουνε.....δεν εχουν το υποβαθρο...

εδω μια φορα τα ειδα στο Παρταλι...κ ηταν για νοημοσυνη μπαμπουινου...τα ιδια στερεοτυπα δεκαετιων για τη μαμα που ταϊζει τον μαμακια γιο, για την επαρχια, για ατ ζευγαρια, για τους γκευ κτλ κτλ.....δε βαρεθηκαν τα ιδια κ τα ιδια οι Ελληναρες? Δηλαδη αν δουνε κατι που ..στροφαρει κ τον εγκεφαλο θα παθουν κατι?

οσο για τις ερμηνειες αστα να πανε...για βατομουρα...
κ φυσικα ο πολυταλαντος Τσιμιτσελης... :2funny:  στον ρολο του αιωνια μουτρωμενου εφηβου.,,

αυτο ειν;ι που λεμε η φαντασια στην εξουσια...
σειρες για ανθρωπους περιορισμενων δυνατοτητων...

κ μετα αναρωτιουνται καποιοι γιατι δεν βλεπει προκοπη ο τοπος...γιατι ψηφιζει δεκαετιες οπως ψηφιζει κτλ κτλ...

τα πραγματα ειναι απλα...λαος αμορφωτος ειναι καταδικασμενος....
αστους στο χαζοκουτι με τα τηλεσκουπιδια ολη μερα....
τα παιδια τους ηδη την κοπανανε εξωτερικο κ αυτοι εκτονωνονται με τηλεβλακειες......

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ακόμη το βλέπω... Δεν έχω γελάσει και καθόλου για να πω την αλήθεια...
συγγνώμη ,δε γέλασες όταν στο προηγούμενο επεισόδιο η βίβιαν (την οποία την έχω ερωτευτεί μιλάμε) ,λίγο αφού της ανακοίνωσαν την αυτοκτονία του άντρα της μονολόγησε 'είμαι χήρα δηλαδή ;πρέπει ν αλλάξω το στατους μου στο φειςμπουκ';

Πραγματικά στο παρόν νήμα κατάλαβα όσο ποτέ τι άτομα γράφουν στο μπου.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
συγγνώμη ,δε γέλασες όταν στο προηγούμενο επεισόδιο η βίβιαν (την οποία την έχω ερωτευτεί μιλάμε) ,λίγο αφού της ανακοίνωσαν την αυτοκτονία του άντρα της μονολόγησε 'είμαι χήρα δηλαδή ;πρέπει ν αλλάξω το στατους μου στο φειςμπουκ';

Πραγματικά στο παρόν νήμα κατάλαβα όσο ποτέ τι άτομα γράφουν στο μπου.

Το βρήκα χαριτωμένο, αλλά δεν γέλασα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom