jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Βαρεθήκανε τα τούρκικα.
Καλοί ηθοποιοί άντε και κανένα καλό σενάριο από θεατρικό.Σκηνοθεσία μία στις 20-30.Συντήριση,πλούσιο αγόρι αγαπά φτωχό κορίτσι,οι γονεις δε με θελουνε και πάει λέγοντας.Μη τα ισοπεδώνουμε όλα στο όνομα της νοσταλγίας.Το παλιό ελληνικό σινεμα ήταν κατά βάση κακό και συντηρητικό σε ιδέες σινεμά.
ανεπαρκης εξηγηση...δηλαδη εχουνε τις αλλες μερες και καθε δευτερα τους τελειωνουνε?
Μου αρέσει αρκετά το κάτω παρτάλι και ορισμένες φορές πολύ. Βρίσκω το σενάριο εξαιρετικά καλό. Και το σενάριο δεν είναι αυτό που φαίνεται. .. Το κάτω παρτάλι θα εξελιχθεί σε μια άλλη μορφή πολύ ανατρεπτική και διαφορετική. Δεν είναι δηλαδή ενα χωριό που πήγαν οι ξεπεσμένοι Αθηναίοι, κάτι άλλο είναι. Ισως μια φυλακή, ίσως κάτι άλλο. Δεν είναι πάντως αυτό το χαζοχαρούμενο μέρος που παρουσιάζεται. Με μερικές ατάκες και ορισμένους ηθοποιούς πεθαίνω.
Απο εκεί και πέρα η τηλεθέαση οφείλεται στο γεγονός οτι είναι απο τις ελάχιστες ελληνικές σειρές εδώ και καιρό. Και ξεχνάτε ότι η διασκέδαση πλέον πολλών που δεν έχουν φράγκα ειναι η τιβι και ότι θα τους βγάλει απο την καθημερινότητα.
Πάντως εγω το βρίσκω ενδιαφέρον.
Υ.Γ αν είχε κανα ξεκωλάκι καλό θα το βρίσκατε και σεις..
Σιγά μην είναι και το American Psycho που ο σ.κ είνσι η Αμερική.Και το σενάριο δεν είναι αυτό που φαίνεται. .. Το κάτω παρτάλι θα εξελιχθεί σε μια άλλη μορφή πολύ ανατρεπτική και διαφορετική. Δεν είναι δηλαδή ενα χωριό που πήγαν οι ξεπεσμένοι Αθηναίοι, κάτι άλλο είναι. Ισως μια φυλακή, ίσως κάτι άλλο.
Σημείωση:Οι ηθοποιοί είναι απλήρωτοι ακόμη.
Σωστά το ξεχάσαμε κι αυτό. Ούτε ένα σωστό ξεκωλάκι δεν έχει. Άι και σιχτίρ.Υ.Γ αν είχε κανα ξεκωλάκι καλό θα το βρίσκατε και σεις..
Σιγά μην είναι και το American Psycho που ο σ.κ είνσι η Αμερική.
πιστευα οτι ειχες γουστο (δεν μου αρεσει η λεξη επιπεδο)Μου αρέσει αρκετά το κάτω παρτάλι και ορισμένες φορές πολύ. Βρίσκω το σενάριο εξαιρετικά καλό. Και το σενάριο δεν είναι αυτό που φαίνεται. .. Το κάτω παρτάλι θα εξελιχθεί σε μια άλλη μορφή πολύ ανατρεπτική και διαφορετική. Δεν είναι δηλαδή ενα χωριό που πήγαν οι ξεπεσμένοι Αθηναίοι, κάτι άλλο είναι. Ισως μια φυλακή, ίσως κάτι άλλο. Δεν είναι πάντως αυτό το χαζοχαρούμενο μέρος που παρουσιάζεται. Με μερικές ατάκες και ορισμένους ηθοποιούς πεθαίνω.
Απο εκεί και πέρα η τηλεθέαση οφείλεται στο γεγονός οτι είναι απο τις ελάχιστες ελληνικές σειρές εδώ και καιρό. Και ξεχνάτε ότι η διασκέδαση πλέον πολλών που δεν έχουν φράγκα ειναι η τιβι και ότι θα τους βγάλει απο την καθημερινότητα.
Πάντως εγω το βρίσκω ενδιαφέρον.
Υ.Γ αν είχε κανα ξεκωλάκι καλό θα το βρίσκατε και σεις..
Είναι όπως οι τράπεζες που δανειζόμαστε για να τις δανείζουμε για να μας δανείσουν.Απλό.ναι και σκεφτονται να το κοψουν λογω ελειψης ρευστοτητας....τωρα πως ξεκιναει καποιος προγραμματα χωρις να εχει τα κεφαλαια να τα πληρωσει εξ αρχης ειναι megaνομικς και δεν τα καταλαβαινουμε εμεις οι ταπεινοι...
Βρε δε μπα να ειναι και η μεση γη αυτό το πράγμα δε βλέπεται με την καμία.Δεν τα λέω εγώ πάντως αυτά..
Σωστά το ξεχάσαμε κι αυτό. Ούτε ένα σωστό ξεκωλάκι δεν έχει. Άι και σιχτίρ.
Δε νομίζω να δουλέψει κανείς αν δεν πληρώνεται κι ας κάνει και 80%.ναι και σκεφτονται να το κοψουν λογω ελειψης ρευστοτητας....τωρα πως ξεκιναει καποιος προγραμματα χωρις να εχει τα κεφαλαια να τα πληρωσει εξ αρχης ειναι megaνομικς και δεν τα καταλαβαινουμε εμεις οι ταπεινοι...
Τότε υπήρχαν λεφτά,όρεξη για καλά σενάρια και καλή διάθεση τηλεοπτική.για μένα έχουν τελείωσει τα ελληνικα σιριαλ ... εγκληματα , εισαι το ταίρι μου , κων και ελενης , σαββατογεννημένες , 10 λεπτα κήρυγμα αυτες ηταν σειρές
Είναι όπως οι τράπεζες που δανειζόμαστε για να τις δανείζουμε για να μας δανείσουν.Απλό.
ειμαι απλό παιδί του λαού, μου αρέσει και ο τυπος με τις φέτες κοιλιακούςπιστευα οτι ειχες γουστο (δεν μου αρεσει η λεξη επιπεδο)
και λογω παιδειας και λογω φιλελευθερων προοδευτικων αντιληψεων
τελικα εισαι μια εκκολαπτομενη ελλεινιδα κατινιτσα
κριμα