Νέα

Πώς στο καλό κάνει 50άρια και 60άρια το "Κάτω Παρτάλι";

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 916
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Καλοί ηθοποιοί άντε και κανένα καλό σενάριο από θεατρικό.Σκηνοθεσία μία στις 20-30.Συντήριση,πλούσιο αγόρι αγαπά φτωχό κορίτσι,οι γονεις δε με θελουνε και πάει λέγοντας.Μη τα ισοπεδώνουμε όλα στο όνομα της νοσταλγίας.Το παλιό ελληνικό σινεμα ήταν κατά βάση κακό και συντηρητικό σε ιδέες σινεμά.

Εμπορικό σινεμά ήταν ρε τύπε, μοιραία θα απηχεί  ιδέες, απόψεις και προβληματισμούς του κοινού στο οποίο απευθύνεται.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μου αρέσει αρκετά το κάτω παρτάλι και ορισμένες φορές πολύ. Βρίσκω το σενάριο εξαιρετικά καλό. Και το σενάριο δεν είναι αυτό που φαίνεται. .. Το κάτω παρτάλι θα εξελιχθεί σε μια άλλη μορφή πολύ ανατρεπτική και διαφορετική. Δεν είναι δηλαδή ενα χωριό που πήγαν οι ξεπεσμένοι Αθηναίοι, κάτι άλλο είναι. Ισως μια φυλακή, ίσως κάτι άλλο. Δεν είναι πάντως αυτό το χαζοχαρούμενο μέρος που παρουσιάζεται. Με μερικές ατάκες και ορισμένους ηθοποιούς πεθαίνω.
Απο εκεί και πέρα η τηλεθέαση οφείλεται στο γεγονός οτι είναι απο τις ελάχιστες ελληνικές σειρές εδώ και καιρό. Και ξεχνάτε ότι η διασκέδαση πλέον πολλών που δεν έχουν φράγκα ειναι η τιβι και ότι θα τους βγάλει απο την καθημερινότητα.
Πάντως εγω το βρίσκω ενδιαφέρον.  :grin: 

Υ.Γ αν είχε κανα ξεκωλάκι καλό θα το βρίσκατε και σεις.. :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.857
Πόντοι
41.129
ανεπαρκης εξηγηση...δηλαδη εχουνε τις αλλες μερες και καθε δευτερα τους τελειωνουνε?  :think:

ειναι και δευτερα που να πας δευτεριάτικα,δεν είναι τυχαια η μερα προβολης, ας το βαλει σαββατοβραδο που ολοι οι πιρφοροι και ελλεϊνηδες είναι στα κλαμπακια να δουμε τι τηλεθεαση θα κανει

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Βλακώδεις ατάκες και ατάλαντοι ηθοποιοί εκτός ίσως από το Χαλκιά ο οποίος τραβάει ζόρια αυτό τον καιρό (έκλεισε το θέατρο που είχε) και κάπως έπρεπε να βγάλει λεφτά.

Σημείωση:Οι ηθοποιοί είναι απλήρωτοι ακόμη. :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ελπίζω να σταματήσει και στη θέση του να μπούνε ταινίες με ζόμπι κάθε Δευτέρα.
Εστω ντοκιμαντέρ για το πως πεταλώνουν τα τζιτζίκια.

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μου αρέσει αρκετά το κάτω παρτάλι και ορισμένες φορές πολύ. Βρίσκω το σενάριο εξαιρετικά καλό. Και το σενάριο δεν είναι αυτό που φαίνεται. .. Το κάτω παρτάλι θα εξελιχθεί σε μια άλλη μορφή πολύ ανατρεπτική και διαφορετική. Δεν είναι δηλαδή ενα χωριό που πήγαν οι ξεπεσμένοι Αθηναίοι, κάτι άλλο είναι. Ισως μια φυλακή, ίσως κάτι άλλο. Δεν είναι πάντως αυτό το χαζοχαρούμενο μέρος που παρουσιάζεται. Με μερικές ατάκες και ορισμένους ηθοποιούς πεθαίνω.
Απο εκεί και πέρα η τηλεθέαση οφείλεται στο γεγονός οτι είναι απο τις ελάχιστες ελληνικές σειρές εδώ και καιρό. Και ξεχνάτε ότι η διασκέδαση πλέον πολλών που δεν έχουν φράγκα ειναι η τιβι και ότι θα τους βγάλει απο την καθημερινότητα.

επιμενω πως μιλαμε για ελλαδα και οχι καμια κωμοπολη του αμερικανικου νοτου οπου λογω των αχανων εκτασεων της χωρας μπορει να σταθει μια μυθοπλασια με καποια "περιεργη κοινοτητα" που μπορει και κραταει τα μυστικα της απο τον εξω κοσμο.....Οταν ολη την Ελλαδα μπορεις να την διανυσεις οδικως σε μια μερα δεν στεκουνε τετοια σκηνικα....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Και το σενάριο δεν είναι αυτό που φαίνεται. .. Το κάτω παρτάλι θα εξελιχθεί σε μια άλλη μορφή πολύ ανατρεπτική και διαφορετική. Δεν είναι δηλαδή ενα χωριό που πήγαν οι ξεπεσμένοι Αθηναίοι, κάτι άλλο είναι. Ισως μια φυλακή, ίσως κάτι άλλο.
Σιγά μην είναι και το American Psycho που ο σ.κ είνσι η Αμερική.

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Σημείωση:Οι ηθοποιοί είναι απλήρωτοι ακόμη. :grin:

ναι και σκεφτονται να το κοψουν λογω ελειψης ρευστοτητας....τωρα πως ξεκιναει καποιος προγραμματα χωρις να εχει τα κεφαλαια να τα πληρωσει εξ αρχης ειναι megaνομικς και δεν τα καταλαβαινουμε εμεις οι ταπεινοι...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

πιστευα οτι ειχες γουστο (δεν μου αρεσει η λεξη επιπεδο)
και λογω παιδειας και λογω φιλελευθερων προοδευτικων αντιληψεων
τελικα εισαι μια εκκολαπτομενη ελλεινιδα κατινιτσα
κριμα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ναι και σκεφτονται να το κοψουν λογω ελειψης ρευστοτητας....τωρα πως ξεκιναει καποιος προγραμματα χωρις να εχει τα κεφαλαια να τα πληρωσει εξ αρχης ειναι megaνομικς και δεν τα καταλαβαινουμε εμεις οι ταπεινοι...
Είναι όπως οι τράπεζες που δανειζόμαστε για να τις δανείζουμε για να μας δανείσουν.Απλό.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
για μένα έχουν τελείωσει τα ελληνικα σιριαλ ... εγκληματα , εισαι το ταίρι μου , κων και ελενης , σαββατογεννημένες , 10  λεπτα κήρυγμα αυτες ηταν σειρές

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Δε νομίζω να δουλέψει κανείς αν δεν πληρώνεται κι ας κάνει και 80%. :grin:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
για μένα έχουν τελείωσει τα ελληνικα σιριαλ ... εγκληματα , εισαι το ταίρι μου , κων και ελενης , σαββατογεννημένες , 10  λεπτα κήρυγμα αυτες ηταν σειρές
Τότε υπήρχαν λεφτά,όρεξη για καλά σενάρια και καλή διάθεση τηλεοπτική.

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Είναι όπως οι τράπεζες που δανειζόμαστε για να τις δανείζουμε για να μας δανείσουν.Απλό.

Η οπως το να ξεκινησουμε να φτιαξουμε εναν δρομο χωρις λεφτα και να γεμισουμε τρυπες και λακουβες ολη την ελλαδα στο τελος....μεγαλοφυες  :rockon: :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πιστευα οτι ειχες γουστο (δεν μου αρεσει η λεξη επιπεδο)
και λογω παιδειας και λογω φιλελευθερων προοδευτικων αντιληψεων
τελικα εισαι μια εκκολαπτομενη ελλεινιδα κατινιτσα
κριμα
ειμαι απλό παιδί του λαού,  μου αρέσει και ο τυπος με τις φέτες κοιλιακούς  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom