gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
εσυ τυπε εισαι ξυπολιτακιας?Εμένα δεν με εκφράζει η έρευνα αλλά διαβάζοντας πιο πίσω βλέπω ότι υπάρχουν πολλοί καλτσάκηδες.
εσυ τυπε εισαι ξυπολιτακιας?Εμένα δεν με εκφράζει η έρευνα αλλά διαβάζοντας πιο πίσω βλέπω ότι υπάρχουν πολλοί καλτσάκηδες.
Μην βγάζετε τις κάλτσες στο σεξ – Δείτε γιατί Αυτό που αποκάλυψε ενδελεχής επιστημονική έρευνα από το πανεπιστήμιο του Γκρόνινγκεν στην Ολλανδία, αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας του εγκεφάλου ανδρών και γυναικών, την ώρα που κάνουν σεξ, αλλά και την στιγμή που φτάνουν σε οργασμό, δεν θα το λέγατε και... αναμενόμενο.
Και αυτό το απρόσμενο στο σεξ, έχει να κάνει με τις... κάλτσες. Στο πλαίσιο έρευνας για τις περιοχές εκείνες του εγκεφάλου που δραστηριοποιούνται περισσότερο την ώρα του οργασμού, οι ερευνητές διαπίστωσαν κάτι που δεν περίμεναν:
Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες ήταν πιο εύκολο να φτάσουν σε οργασμό, όταν φορούσαν κάλτσες στα πόδια τους!
Αυτό προέκυψε, όταν τα περισσότερα ζευγάρια που είχαν σεξουαλική επαφή στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο εργαστηρίου με τους ανάλογους αισθητήρες και όργανα μέτρησης της εγκεφαλικής τους δραστηριότητας, διαμαρτυρύθηκαν ότι κρύωναν τα πόδια τους.
Οι ερευνητές τους έδωσαν τότε μερικά ζευγάρια καλτσών και στις επόμενες πράξεις συνουσίας που ακολούθησαν, παρατήρησαν ότι με τα πόδια τους πιο ζεστά, πλέον, οι συμμετέχοντες (άνδρες και γυναίκες) κατάφεραν να φτάσουν σε οργασμό σε ποσοστό 80% αντί για 50% που σημείωναν χωρίς να φορούν κάλτσες
Καλύτερα κάνε εντριβές με φωτιστικό οινόπνευμα.αμα βγαλω τις καλτσες αλλα ζεστανω τα ποδια στο ντουζ θα εχω την ιδια αποδοση;
(τρολ στην ερευνα)
Αν δεν έχει κόσμο βγαίνω γυμνός στο σαλόνι.
Καλύτερα κάνε εντριβές με φωτιστικό οινόπνευμα.
Μια φορά είχα βγει κι εγώ γυμνός, και μου λέει η τανα καλέ μπες μεσα μην κυκλοφορείς γυμνός και της παίρνω το χέρι και την βάζω να μου τον χουφτωσει τις λέω έτσι μωρο.
ειδικα οταν εχει κρυο, να τον μαλαζω, για να παρει ενα πιο "ευπαρουσιαστο" μεγεθος!
Γλύψιμο στο σαλόνι και ο τσάτσος τον έπαιζε.Μια φορά είχα βγει κι εγώ γυμνός, και μου λέει η τανα καλέ μπες μεσα μην κυκλοφορείς γυμνός και της παίρνω το χέρι και την βάζω να μου τον χουφτωσει τις λέω έτσι μωρο.
ειδικα οταν εχει κρυο, να τον μαλαζω, για να παρει ενα πιο "ευπαρουσιαστο" μεγεθος!
τύπε εγώ δεν τις έβγαζα και μου την είχε πει η αλιόνα και με κόμπλαρε και από τότε τα βγάζω όλαΤις καλτσες τις βγαζεις τυπε :S :S :S
Εφόσον ο "οίκος" έχει ντουζ, επιβάλλεται να κάνουμε μπανάκι πριν έρθει η κοπέλα - έστω κι αν έχουμε κάνει από το σπίτι μας. Χαίρονται να μας βλέπουν όταν μπαίνουν στο δωμάτιο να σκουπίζόμαστε από το ντουζάκι, αυτό μου το έχουν πει αρκετές κοπέλες, "δουλεύουν" πιο άνετα όταν ξέρουν πως ο πελάτης είναι καθαρός.
τύπε εγώ δεν τις έβγαζα και μου την είχε πει η αλιόνα και με κόμπλαρε και από τότε τα βγάζω όλα
Κι εμενα μου την ειχε πει ασχημα μια Cg πριν απο 4+ χρονια και απο τοτε παντα.
άσχημα!τι σου ειχε πει?