Νέα

Πώς περάσαμε στις διακοπές μας; (από γκομενικής-τουριστικής άποψης)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
να ξεκινησω εγω αφου ευχηθω σε ολους καλο χειμωνα...
το ποσοστο μου ειναι 4/13 φετος,σχετικα καλο,μετα απο 2 βδομαδες μυκονο με ορμητηριο το καμπινγκ στο paradise που εμενα.συμπερασμα...οι ισπανιδες πρεπει να ειναι οι πιο ασχημες ευρωπαιες :headbang:οι ιταλιδες τα κορμια αν και λιγο δυσκολες θα ελεγα.... :boobies:παντως η τελευταια κοπελα που γνωρισα μια λευκη βραζιλιανα με εστειλε κανονικα,την ερωτευτηκα σα τρελος και τη σκεφτομαι συνεχεια...με καλεσε και sao paolo το χειμωνα.ειχε κανεις απο σας ποτε καμια εμπειρια που να δαγκωσε λαμαρινα?καλοκαιρινη μιλαω...βοηθειστε αδερφια :headbang: :headbang: :headbang:

edit giorgospapa: διορθωθηκε ο τιτλος του θρεντ..
[/quote ρε μαγκα την ιδια αποψη εχω κι εγω για τις ισπανιδες,δεν εχω δει καμια ωραια ποτε μου,οσο για τις ιταλιδες???ακαθιστες!!!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
καλημερα,
τωρα θυμηθηκα εναν ελληνα στην ταυλανδη ο οποιος αντι να κοιταει τις ασιατικες ομορφιες προσπαθουσε να καμακωσει μια ελληνιδα η οποια ειχε παει με την φιλη της διακοπες, τελικα μετα απο μερες την καταφερε και τα φτιαξανε κιολας απο οτι καταλαβα.
αυτο ομως εγω το θεωρω ακρον αωτον που λενε.

εδω παμε στην ακρη του κοσμου να ξεφυγουμε απο τις χαμηλο-χοντροκωλες και το παληκαρι καμακωσε ελληνιδα στον παραδεισο? να του απαγορευτει η εξοδος απο τη χωρα του απαραδεκτου!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
κλειστε του τα συνορα!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τώρα που το λέτε ρε παιδιά, είδα έναν κοκκινιστό σήμερα, ανμπελιβαμπλ. Μια χαρά παιδί - πραγματικά -, τακτοποιημένος, με obviously καλή δουλειά και έσερνε το καρότσι με το παιδί με ΕΝΑ ύφος χάνου και μπροστά ήταν μια χοντρή

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
επιτελουσ ΟΛΕΣ καταληγουν χοντροκωλεσ γαμώτο?οπου βλεπετε βουβαλεσ,κραχτε τεσ(αν το παιζουν μουνοι)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
βιαζονται ν' αποκαταστσουν τα ξοανα μη τυχον και τους φυγει το κελεπουρι.. λεμε για τις ελεεινιδες αλλα εχουμε και κατι ελληνες μαλακες βρε αδελφακι μου... απαπα, αλλο πραγμα!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
αστα φιλε οι ελληνεσ ειμαστε απαιχτοι στην μουνοδουλιαση..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πως περάσαμε?........ΣΚΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑ....οι χειρότερες διακοπές της ζωής μου.....ποτέ ξανά τέτοιες...........

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Φέτος λόγω δουλειάς αλλά και διακοπών, βρέθηκα 5 εβδομάδες στην Ελλάδα (κάτοικος εξωτερικού).
Είχα πολύ καιρό να έρθω Ελλάδα, και μου έκανε εντύπωση το πόσο έχει βελτιωθεί η ποιότητα των μουνιών εδώ.
Σκόραρα 4 γκομενάκια ελληνάκια σε αυτό το διάστημα. Στατιστικά, 4 από 9 γκόμενες (όλες ελληνίδες).
Από τις 4, οι 2 ήταν παντρεμένες και έπεσαν απίστευτα εύκολα. Γαμήσι σάπιο θα έλεγα, οπότε και γρήγορα "γειώθηκαν".
Από τις άλλες 2, η μία ήταν μπακούρα 25 χρονών περίπου, όμορφη για τα γούστα μου, αλλά γενικά πολύ Busy (και καλά). Γαμήσι σχετικά καλό, έπαιξε και repeat 3 φορές, θα την θυμάμαι και του χρόνου νομίζω.
Η 4η και καυλερή, φοιτήτρια στην Αθήνα, καταγωγή από Κρήτη. Codename:ETNA. Ηφαίστειο κανονικό. εμφανισιακά άψογη, γενικά άνετη, γαμήσι τρομερό, τρομερό ταλέντο στο κλαρίνο, φοβερή παρέα. Περάσαμε 3 εβδομάδες μαζί σχεδόν και το ευχαριστήθηκα. Θα υπάρξει οπωσδήποτε συνέχεια.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
επιτελουσ ΟΛΕΣ καταληγουν χοντροκωλεσ γαμώτο?οπου βλεπετε βουβαλεσ,κραχτε τεσ(αν το παιζουν μουνοι)

Οχι! Εγω κραζω στα μουτρα τις ομορφες φιλε! Να τους γαμηθει λιγο ο μικροκοσμος, μην νομιζουν οτι ολοι τις κοιτανε και κοβουν φλεβες! Να μαθουν τη θεση τους οι καριολες στην τροφικη αλυσιδα  :rockon:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εγω ημουν Αγια Αννα (Ευβοια) Πολυ Μιλφοκατασταση αλλα και αρκετες συνομιληκες. Αλλα οταν εχεις παει με γονεις (που ειχα να τους δω κανα χρονο) δεν μπορεις να κανεις και πολλα!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Τελικα δεν ειναι ολες ανορεξικες των 40 κιλων οπως διαβαζα προσφατα σε αλλο θρεντ που ανοιχτηκε? εκτος αν οι μισοι πεφτουν στις χοντροκωλες και οι αλλοι μισοι στις ανορεξικες.... :P :P :P
οπου κυκλοφορησα παντως φετος μπορω να πω οτι υπαρχει μια κλιση μαλλον προς τις ανορεξικες.....βυζι-κωλος-μπουτι αφαντο.......ιχνος θηλυκοτητας....μας εχουν καταστρεψει οι μοδιστροι οι ρουφιανοι....

nfotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ είχα 3 χρόνια να πάω διακοπές, και είπα να πάρω τον πατέρα μου να πάμε παρέα (αρχές Αυγούστου).

Τελικά πήγαμε στον Αρμενιστή και κάτσαμε μία βδομάδα (αξίζει ιδιαίτερα αν σας αρέσει το camping, αλλά ΠΑΡΑ πολύς κόσμος βρε παιδάκι μου).

Γυναίκες είπατε;
Μπααα, δεν είχα κουράγιο και διάθεση μετά από ένα χρόνο που δούλευα 12ωρα και βάλε.
Χώρια που στη παραλία όλες (μα όλες) ήταν είτε πιασμένες είτε γυναικοπαρέες. Ισως αν είχα περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μου (και ήμουν σόλο) να προέκυπτε κάτι, αν και δε το νομίζω.

Ισως του χρόνου να έρθουμε κι εμείς στα ίσα μας (λέμε τώρα και καμιά βλακεία να περνάει η ώρα...)

Ν.Φ.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
οπου κυκλοφορησα παντως φετος μπορω να πω οτι υπαρχει μια κλιση μαλλον προς τις ανορεξικες.....βυζι-κωλος-μπουτι αφαντο.......ιχνος θηλυκοτητας....μας εχουν καταστρεψει οι μοδιστροι οι ρουφιανοι....

πες τα βρε νίτσα....εμένα που μου αρέσουν οι γυναίκες με καμπύλες τι θα κάνω δηλαδή...θα πάω με ξένες?.....και μετά θα μου την λές.....λίγα πιασίματα βρε παιδί μου.....[ πιασίματα όχι πατσές]...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οχι.......θα ξυρισεις το στερνο, θα φορτωθεις κανα κολιεδακι στο λαιμο,  θα βαλεις καπρι παντελονι και σαγιοναρα μαζι με εφτα κιλα ζελε στο μαλλι και θα πηδας τις ανορεξικες.......αυτο επιβαλει η μοδα λεμε :2funny:
και δε θεωρω οτι οι ξενες σωνει και ντε εχουν καμπυλες.....καποιες ναι αλλα δεν ειναι κανονας.....κατα κανονα οι μεσογειακες ειχαν καμπυλες παει κι αυτο μονο οι τουρκαλες αντιστεκονται σθεναρα.....πηγα ισπανια και ειναι ακομα πιο αδυνατες απο τις εδω.....αλλα τωρα που το καλοσκεφτομαι εχουμε φτασει σε σημειο οι αγγλιδες να θεωρουνται γυναικες με περισσοτερες καμπυλες απο τις μεσογειακες οποτε καλα να παθουμε :P

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ξερακιανή ή χοντροκώλα, η ελεεινίδα θα'ναι πάντοτε μπαζόλα.

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
Φίλοι μπουρδελιάριδες, εγώ όσον αφορά τις διακοπές μου φέτος δεν ξέρω τι να επιλέξω.Απο την μία λέω να πάρω την νέα μου κοπέλα και να πάμε κάπου ήσυχα να ξεσκιστούμε αλλά απο την άλλη ψάχνω να βρώ ένα μέρος στο οποίο να μπορώ να πάω μόνος μου, ακόμα και εξωτερικό , να κάνω κανένα μπανάκι και να υπάρχουν γυναίκες έτοιμες να τα δώσουν όλα στο σεχ.....ακόμα και με πληρωμή. Όμως δεν ξέρω κανένα τέτοιο  μέρος.
Βοηθήστε παρακαλώωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Φίλοι μπουρδελιάριδες, εγώ όσον αφορά τις διακοπές μου φέτος δεν ξέρω τι να επιλέξω.Απο την μία λέω να πάρω την νέα μου κοπέλα και να πάμε κάπου ήσυχα να ξεσκιστούμε αλλά απο την άλλη ψάχνω να βρώ ένα μέρος στο οποίο να μπορώ να πάω μόνος μου, ακόμα και εξωτερικό , να κάνω κανένα μπανάκι και να υπάρχουν γυναίκες έτοιμες να τα δώσουν όλα στο σεχ.....ακόμα και με πληρωμή. Όμως δεν ξέρω κανένα τέτοιο  μέρος.
Βοηθήστε παρακαλώωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eίσαι off topic...όταν γυρίσεις από διακοπές...έλα να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου... :grin:

HONDOSS

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φέτος λόγω δουλειάς αλλά και διακοπών, βρέθηκα 5 εβδομάδες στην Ελλάδα (κάτοικος εξωτερικού).
Είχα πολύ καιρό να έρθω Ελλάδα, και μου έκανε εντύπωση το πόσο έχει βελτιωθεί η ποιότητα των μουνιών εδώ.
Σκόραρα 4 γκομενάκια ελληνάκια σε αυτό το διάστημα. Στατιστικά, 4 από 9 γκόμενες (όλες ελληνίδες).
Από τις 4, οι 2 ήταν παντρεμένες και έπεσαν απίστευτα εύκολα. Γαμήσι σάπιο θα έλεγα, οπότε και γρήγορα "γειώθηκαν".
Από τις άλλες 2, η μία ήταν μπακούρα 25 χρονών περίπου, όμορφη για τα γούστα μου, αλλά γενικά πολύ Busy (και καλά). Γαμήσι σχετικά καλό, έπαιξε και repeat 3 φορές, θα την θυμάμαι και του χρόνου νομίζω.
Η 4η και καυλερή, φοιτήτρια στην Αθήνα, καταγωγή από Κρήτη. Codename:ETNA. Ηφαίστειο κανονικό. εμφανισιακά άψογη, γενικά άνετη, γαμήσι τρομερό, τρομερό ταλέντο στο κλαρίνο, φοβερή παρέα. Περάσαμε 3 εβδομάδες μαζί σχεδόν και το ευχαριστήθηκα. Θα υπάρξει οπωσδήποτε συνέχεια.
μεγαλε που τις εψαξες και τις βρηκες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom