Νέα

Πώς περάσαμε στις διακοπές μας; (από γκομενικής-τουριστικής άποψης)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
να ξεκινησω εγω αφου ευχηθω σε ολους καλο χειμωνα...
το ποσοστο μου ειναι 4/13 φετος,σχετικα καλο,μετα απο 2 βδομαδες μυκονο με ορμητηριο το καμπινγκ στο paradise που εμενα.συμπερασμα...οι ισπανιδες πρεπει να ειναι οι πιο ασχημες ευρωπαιες :headbang:οι ιταλιδες τα κορμια αν και λιγο δυσκολες θα ελεγα.... :boobies:παντως η τελευταια κοπελα που γνωρισα μια λευκη βραζιλιανα με εστειλε κανονικα,την ερωτευτηκα σα τρελος και τη σκεφτομαι συνεχεια...με καλεσε και sao paolo το χειμωνα.ειχε κανεις απο σας ποτε καμια εμπειρια που να δαγκωσε λαμαρινα?καλοκαιρινη μιλαω...βοηθειστε αδερφια :headbang: :headbang: :headbang:

edit giorgospapa: διορθωθηκε ο τιτλος του θρεντ..

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
την επεσα σε καμια 7 και γαμησα 1 1/7 δηλαδη η μια που γαμησα ηταν γερμανιδα παντως σε μια ισπανιδα που την επεσα νοελια την λεγανε ειχε τα βυζομπαλα μιλαμε καλυτερα και απο την Ewa sonnet και πατο απιστευτο ηταν γυμνη στην παραλια μια μερα και την ειδα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
ελληνιδα γαμησε κανεις στις διακοπες ??

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
μάλλον ο μόνος είμαι ε?
διακοπές μόνο για 4 μέρες λόγω ανωτέρας βίας!
με την συγκεκριμένη ελληνίδα έχουμε σχέση 1μιση χρόνο! πιάνεται?  :grin:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Ναι!!  :2funny:

Και η ολη φαση εγινε επειδη δεν μπορουσα να βρω δικαιολογια να παω στη σκηνη να κοιμηθω! Δυο μερες αυπνος αλλα της εδωσα το κρεας που της αξιζε  :rockon:

Τα καταπιε ΟΛΑ κιολας, ΟΛΑ ομως, εβγαλα πραμα!  :dancing:

Ηταν να γινει σκηνικο με εναν φιλο μου, εμενα και μια αυστραλεζα, αλλα η καριολα ηταν ντιρλα απο τα ξυδια και την πηρε ο υπνος στη σκηνη της ρε πουστη.

Κατα τα αλλα παντως εκτος απο το γαμησι παιχτηκαν και αλλες φασεις πολυ καλες ( καλυτερες θα ελεγα  ;) ) για το μελλον  :boobies:

Υ.Γ. Παντως μετα το γαμησι η ελληνιδα ηθελε αγκαλιες και ψευτοφιλια, σαφως και πηρε τα αρχιδια μου καθως μου τα ειχε σπασει καλα καλα με την γαμω φωνη της και δεν την αντεχα αλλο!  :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

εγινε και αυτο........και μαλιστα εν μεσω στενων και απομερων σοκακιων νησιωτικης ΧΩΡΑΣ!εκει ειχαμε και το εκπληκτικοτερο OWO ΜΕ CIW(CUM IN WALL) διοτι λερωθηκε ενας ασπρος τοιχος ενος κακομοιρη...

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Οι φαντάροι (στη διάρκεια των διακοπών, εννοείται) καταχωρίζονται στα πηδήματα ή στις καλές πράξεις; :think:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
εσυ πως το ενιωσες ? βαθυ ή πολυ βαθυ ??

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

καλημερα,
τωρα θυμηθηκα εναν ελληνα στην ταυλανδη ο οποιος αντι να κοιταει τις ασιατικες ομορφιες προσπαθουσε να καμακωσει μια ελληνιδα η οποια ειχε παει με την φιλη της διακοπες, τελικα μετα απο μερες την καταφερε και τα φτιαξανε κιολας απο οτι καταλαβα.
αυτο ομως εγω το θεωρω ακρον αωτον που λενε.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
τωρα θυμηθηκα εναν ελληνα στην ταυλανδη ο οποιος αντι να κοιταει τις ασιατικες ομορφιες προσπαθουσε να καμακωσει μια ελληνιδα η οποια ειχε παει με την φιλη της διακοπες

ο κλασικος ο μαλακας ο ελληνας..

επρεπε να τον εβλεπε ο kostasf16..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Το ακρων αωτον της μαλακιας ειναι αυτο... Α ρε μαλακα Ελληνα, παντου εισαι!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
καλα ολεσ οι ελληνιδεσ τα καταπινουν,αλλα στισ παρεεσ το παιζουν τησ ανωτατησ εμπορικησ κ του κολεγιου αχαμνων?

OP
OP
bigpipis7

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
παντως μυκονο οι ελληνιδες εφαγαν τρελο μαυρο,κανεις δεν ασχοληθηκε με αυτες...!!!παντως ειμαι ερωτευμενος με τη βραζιλιανα και τα εχω παιξει.να δωσω 2 παραδειγματ...
ημουν απο κατω και ξαφνικα γυρνα με κοιτα με τα υπεροχα πρασινα ματια της και μου λεει...τι να κανω για να σε κανω ευτυχισμενο;επαθα εγκεφαλικο ποτε καμια ελληνιδα δε με ειχε ρωτησει κατι τετοιο!

την τελιονο με γλοσσα και ξαπλωνω διπλα της για νανι.αυτη γυρνα και μου λεει πρεπει και εσυ να τελειωσεις,της λεω δεν ειναι αναγκη ειμαι o.k...μου λεει δεν ειναι σωστο και μου εκανε μια απιστευτη πιπα που εβλεπα οραματα!!οταν ηταν να τελειωσω τη ρωταω θελεις να σου πω;μου λεει οχι,ηπιε τα μισα και τα αλλα στο στηθος της,δεν εφτυσε τιποτα δεν ειπε τιποτα για τριχες,χαμογελασε με φιλησε και επεσε στην αγκαλια μου για νανι.εμεινα μαλακας!!!γαμω τις ελληνιδες μου.....
δεν ειναι μονο το σεξουαλικο αλλα το οτι ηταν μορφωμενη και κυριως το χαμογελο της.....με ενα χαμογελο ολη την ωρα :headbang:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
γαματε ξενεσ γιατι χανομαστε.σε λιγεσ μερεσ επιστρεφω στην αγαπημενη μου ολλανδια,εκει να δειτε διακοπεσ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom