Νέα

Πώς πέφτει γκόμενα που δουλεύει σε μπαρ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
καταραχην ειναι δουλεια τους[των γυναικων που δπυλευουν νυχτα] να φλερταρουν με ολους τους πελατες για να παιρνουν φιλοδωρηματα και να πινουν οι μαλακες σαν σταφιδες!!καταλαβε το !!!!
+1000

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Παράθεση από: warhol στις 22/10/06, 23:11
καταραχην ειναι δουλεια τους[των γυναικων που δπυλευουν νυχτα] να φλερταρουν με ολους τους πελατες για να παιρνουν φιλοδωρηματ α και να πινουν οι μαλακες σαν σταφιδες!!καταλαβε το !!!!

+10000

BASILIS35

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Περα απο την πλακα ΧΑΡΤΙΝΟΣ, δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα. ΜΟΝΟ αν γουσταρει ΑΥΤΗ μπορει να περπατεισει το πραγμα...

Επισκέπτης
Πως πεφτει μια γκομενα που δουλευει σε μπαρ ?

Οπως ολες αγορινα μου....Εχεις φραγκα ? Εισαι "ανεκτος" εμφανησιακα ? Εχεις και λιγο στυλ ? Προχωρα και μη μασας...Και ας βγαινουν μετα με τους "συναδελφους" για φαγητο...Του 50ρικου ειναι ολοι τους και οι γκομενες απλα τους εχουν για "συντροφια".

Προσκαλεσε τες ενα 3ημερο για Παρισι και θα τους φυγει ο τακος..

Ακου τον θειο παπ...!

Επισκέπτης
Πως πεφτει μια γκομενα που δουλευει σε μπαρ ?

Οπως ολες αγορινα μου....Εχεις φραγκα ? Εισαι "ανεκτος" εμφανησιακα ? Εχεις και λιγο στυλ ? Προχωρα και μη μασας...Και ας βγαινουν μετα με τους "συναδελφους" για φαγητο...Του 50ρικου ειναι ολοι τους και οι γκομενες απλα τους εχουν για "συντροφια".

Προσκαλεσε τες ενα 3ημερο για Παρισι και θα τους φυγει ο τακος..

Ακου τον θειο παπ...!

Παπ, με τα παραπάνω προσόντα που ανεφερες βγαζεις και καλύτερες.... :2funny: :dancing:

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Περα απο την πλακα ΧΑΡΤΙΝΟΣ, δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα. ΜΟΝΟ αν γουσταρει ΑΥΤΗ μπορει να περπατεισει το πραγμα...
+1
Και με προσωπική εμπειρία πάνω σ`αυτό...
έτσι κι αλλιώς ότι και να της πεις το έχει ξανακούσει...

kavliaris24

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
0
ρε παιδια μια φορα που την επεσα σε σερβιτορα σε clubaki την εβγαλα,,αχι βεβαια απο το πρωτο βραδυ,,αλα μετα απο 4..τςρα μπορει αν τιν πεσω σε αλλες να φαω χυλοπιτα αλλα γυναικα ειναι αμα γουσταρει και τιν κολησεις στο τοιχο με λογια γιατι αυτες εχουν την ατακα στο στομα..τοτε πιστευω κερδιζεις...εγω ενα ποτο πινω ουτε την κερασα ποτε ουτε τπτ.

OP
OP
X

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Θείε Παπ να σε ρωτήσω κάτι;
Αν αντί για Παρίσι προτείνω εκδρομή εντός Ελλάδας πιστεύεις ότι θα πιάσει;

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Θείε Παπ να σε ρωτήσω κάτι;
Αν αντί για Παρίσι προτείνω εκδρομή εντός Ελλάδας πιστεύεις ότι θα πιάσει;
Ελπίζοντας να μην υπάρχει πρόβλημα να πω την γνώμη μου στο θέμα εκτιμώ ότι εξαρτάται από το μέρος στην Ελλάδα, πάντως  μην δίνεις και τρομερή αξία σε όλες αυτές.. μην ανεβάζουμε και το κασέ τους που λέει σωστά και ο συναγωνιστής...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
τα πραγματα ειναι απλα μαγκες...μπορεις απλα να ριξεις και να πηδηξεις αυτες τις γκομενες αν παρα πολυ απλα εισαι το αφεντικο τους...εγω δεν ειχα ποτε προβλημα...το προβλημα ειναι αλλο..οτι 4 χρονια τωρα ειμαι με μια γκομενα κι εχει σοβαρεψει η φαση...και εννοειται οχι μπαργουμαν...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ρε  παιδιά, τί  ασχολείστε  με  όλες  αυτές; Αφού  μέσα  στα  ίδια  τα  μαγαζιά  υπάρχουν καλύτερες  γκόμενες-θαμώνες (άλλο  αν  κι αυτές  είναι μαζεμένες  στη  μπάρα και  ζαχαρώνουνε το μπάρμαν)...

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
αν δεν εισαι ο τάσος απο το first dates,αν δεν έχεις το μπαρ ή αν δεν εισαι κολλητος του ιδιοκτητη δεν πέφτει

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.312
Πόντοι
506

Dante_80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2023
Κριτικές
5
Like
1.133
Πόντοι
361
Δωστε του το χρυσο φτυαρι

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.068
Πόντοι
1.056
Πως πέφτει μια πολύ ωραία γκόμενα (όχι πως πέφτει κάτω στο δρόμο)
που δουλεύει σε μπαρ.
Προσθέτουμε και το βαθμό δυσκολίας, οτι δηλαδή τις κάνουν καμάκι συνέχεια μόλις δουλεύει και επομένως αυτό την κάνει πιο κλειστή.
Είμαι μεγάλο καμάκι αλλά κάπως με δυσκολεύει αυτή η περίπτωση.
Καμια καλή πρόταση; απο κάποιον δάσκαλο στο καμάκι ;;;
λογικα οπως καθε γυναικα εκει εξω. αν της αρεσεις ολα ειναι σχετικα ευκολα. αν οχι, δεν ασχολεισαι καν...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.340
Πόντοι
9.297
λογικα οπως καθε γυναικα εκει εξω. αν της αρεσεις ολα ειναι σχετικα ευκολα. αν οχι, δεν ασχολεισαι καν...
Άνθρωποι σαν εσένα που κάνουν χειρωνακτικές εργασίες θεωρούν αυτονόητα τα φυσιολογικά κάτι που σήμερα πολλοί ,ειδικά νεαροί ,δεν μπορούν να το αντιληφθούν.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936
Πως πέφτει μια πολύ ωραία γκόμενα (όχι πως πέφτει κάτω στο δρόμο)
που δουλεύει σε μπαρ.
Προσθέτουμε και το βαθμό δυσκολίας, οτι δηλαδή τις κάνουν καμάκι συνέχεια μόλις δουλεύει και επομένως αυτό την κάνει πιο κλειστή.
Είμαι μεγάλο καμάκι αλλά κάπως με δυσκολεύει αυτή η περίπτωση.
Καμια καλή πρόταση; απο κάποιον δάσκαλο στο καμάκι ;;;

Τι ξεθάψατε πάλι;

:zombie::zombie::zombie::zombie::zombie::zombie::zombie::zombie::zombie:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom