+1000καταραχην ειναι δουλεια τους[των γυναικων που δπυλευουν νυχτα] να φλερταρουν με ολους τους πελατες για να παιρνουν φιλοδωρηματα και να πινουν οι μαλακες σαν σταφιδες!!καταλαβε το !!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς πέφτει γκόμενα που δουλεύει σε μπαρ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 40
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Παράθεση από: warhol στις 22/10/06, 23:11
καταραχην ειναι δουλεια τους[των γυναικων που δπυλευουν νυχτα] να φλερταρουν με ολους τους πελατες για να παιρνουν φιλοδωρηματ α και να πινουν οι μαλακες σαν σταφιδες!!καταλαβε το !!!!
+10000
Επισκέπτης
Πως πεφτει μια γκομενα που δουλευει σε μπαρ ?
Οπως ολες αγορινα μου....Εχεις φραγκα ? Εισαι "ανεκτος" εμφανησιακα ? Εχεις και λιγο στυλ ? Προχωρα και μη μασας...Και ας βγαινουν μετα με τους "συναδελφους" για φαγητο...Του 50ρικου ειναι ολοι τους και οι γκομενες απλα τους εχουν για "συντροφια".
Προσκαλεσε τες ενα 3ημερο για Παρισι και θα τους φυγει ο τακος..
Ακου τον θειο παπ...!
Οπως ολες αγορινα μου....Εχεις φραγκα ? Εισαι "ανεκτος" εμφανησιακα ? Εχεις και λιγο στυλ ? Προχωρα και μη μασας...Και ας βγαινουν μετα με τους "συναδελφους" για φαγητο...Του 50ρικου ειναι ολοι τους και οι γκομενες απλα τους εχουν για "συντροφια".
Ακου τον θειο παπ...!
Επισκέπτης
Πως πεφτει μια γκομενα που δουλευει σε μπαρ ?
Ακου τον θειο παπ...!
Παπ, με τα παραπάνω προσόντα που ανεφερες βγαζεις και καλύτερες....
+1Περα απο την πλακα ΧΑΡΤΙΝΟΣ, δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα. ΜΟΝΟ αν γουσταρει ΑΥΤΗ μπορει να περπατεισει το πραγμα...
Και με προσωπική εμπειρία πάνω σ`αυτό...
έτσι κι αλλιώς ότι και να της πεις το έχει ξανακούσει...
Επισκέπτης
Παπ, με τα παραπάνω προσόντα που ανεφερες βγαζεις και καλύτερες....
Δικιο εχεις Raven, απλα τα ανεφερα σαν γενικο κανονα...
kavliaris24
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ρε παιδια μια φορα που την επεσα σε σερβιτορα σε clubaki την εβγαλα,,αχι βεβαια απο το πρωτο βραδυ,,αλα μετα απο 4..τςρα μπορει αν τιν πεσω σε αλλες να φαω χυλοπιτα αλλα γυναικα ειναι αμα γουσταρει και τιν κολησεις στο τοιχο με λογια γιατι αυτες εχουν την ατακα στο στομα..τοτε πιστευω κερδιζεις...εγω ενα ποτο πινω ουτε την κερασα ποτε ουτε τπτ.
Ελπίζοντας να μην υπάρχει πρόβλημα να πω την γνώμη μου στο θέμα εκτιμώ ότι εξαρτάται από το μέρος στην Ελλάδα, πάντως μην δίνεις και τρομερή αξία σε όλες αυτές.. μην ανεβάζουμε και το κασέ τους που λέει σωστά και ο συναγωνιστής...Θείε Παπ να σε ρωτήσω κάτι;
Αν αντί για Παρίσι προτείνω εκδρομή εντός Ελλάδας πιστεύεις ότι θα πιάσει;
τα πραγματα ειναι απλα μαγκες...μπορεις απλα να ριξεις και να πηδηξεις αυτες τις γκομενες αν παρα πολυ απλα εισαι το αφεντικο τους...εγω δεν ειχα ποτε προβλημα...το προβλημα ειναι αλλο..οτι 4 χρονια τωρα ειμαι με μια γκομενα κι εχει σοβαρεψει η φαση...και εννοειται οχι μπαργουμαν...
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 456
αν δεν εισαι ο τάσος απο το first dates,αν δεν έχεις το μπαρ ή αν δεν εισαι κολλητος του ιδιοκτητη δεν πέφτει
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.312
- Πόντοι
- 506
Δεν παίζονται σήμερα οι ανησυχίες σου τύπεαν δεν εισαι ο τάσος απο το first dates,αν δεν έχεις το μπαρ ή αν δεν εισαι κολλητος του ιδιοκτητη δεν πέφτει
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.469
- Πόντοι
- 6.946
Ο τύπος το τερμάτισε! 10+ νήματα νεκρανεστησε από χθες. Ζωή να έχει.Δεν παίζονται σήμερα οι ανησυχίες σου τύπε
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 136
- Like
- 52.462
- Πόντοι
- 27.261
Είμαι μεγάλο καμάκι... Καμια καλή πρόταση; απο κάποιον δάσκαλο στο καμάκι ;;;
Τελευταία τροποποίηση:
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.068
- Πόντοι
- 1.056
λογικα οπως καθε γυναικα εκει εξω. αν της αρεσεις ολα ειναι σχετικα ευκολα. αν οχι, δεν ασχολεισαι καν...Πως πέφτει μια πολύ ωραία γκόμενα (όχι πως πέφτει κάτω στο δρόμο)
που δουλεύει σε μπαρ.
Προσθέτουμε και το βαθμό δυσκολίας, οτι δηλαδή τις κάνουν καμάκι συνέχεια μόλις δουλεύει και επομένως αυτό την κάνει πιο κλειστή.
Είμαι μεγάλο καμάκι αλλά κάπως με δυσκολεύει αυτή η περίπτωση.
Καμια καλή πρόταση; απο κάποιον δάσκαλο στο καμάκι ;;;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.340
- Πόντοι
- 9.297
Άνθρωποι σαν εσένα που κάνουν χειρωνακτικές εργασίες θεωρούν αυτονόητα τα φυσιολογικά κάτι που σήμερα πολλοί ,ειδικά νεαροί ,δεν μπορούν να το αντιληφθούν.λογικα οπως καθε γυναικα εκει εξω. αν της αρεσεις ολα ειναι σχετικα ευκολα. αν οχι, δεν ασχολεισαι καν...
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 3.936
Πως πέφτει μια πολύ ωραία γκόμενα (όχι πως πέφτει κάτω στο δρόμο)
που δουλεύει σε μπαρ.
Προσθέτουμε και το βαθμό δυσκολίας, οτι δηλαδή τις κάνουν καμάκι συνέχεια μόλις δουλεύει και επομένως αυτό την κάνει πιο κλειστή.
Είμαι μεγάλο καμάκι αλλά κάπως με δυσκολεύει αυτή η περίπτωση.
Καμια καλή πρόταση; απο κάποιον δάσκαλο στο καμάκι ;;;
Τι ξεθάψατε πάλι;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις