αρχιδιες ειναι αυτου του τυπου τα σαιτ.Λοιπόν εδώ θα σας δείξω καποιον τροπο να βγάλετε λεφτά αρχικά και αν ασχοληθειτε περισοτερο θα βγαλετε πιο πολλα
εσεις τι πρεπει να κανετε κλικαρετε διαφιμισεις καθημερινα και πληρωνετε απο τα κλικ να τονισο οτι δεν επαρκουν
μονο η διαφιμισεις για να εχετε κερδος πρεπει να νοικιαsετε refferals και ενώ κλικάρουν για τον εαυτό τους αυτόματα κερδίζεται και εσείς το αντίστοιχο ποσό αρα οσους πιο πολλους εχετε τοσο μεγαλυτερο θα ειναι το κερδος υπαρχη και η δυνατοτητα να αποκτησετε αμεσους refferal είναι άτομα τα οποία έχουν γραφτεί στην ιστοσελίδα υπό το όνομά σας
οποτε συστηστε φιλους γνωστους να γραφτουν υπο το ονομα σας αξιζει τον κοπο να ασχολειθειτε οσοι θελετε γραφτειτε
πατωντας το λινκ μου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
πως να βγαλετε λεφτα στο ιντερνετ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα johnt7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ναι στην αρχη δινει ψιχουλα μην περιμενετε να πλουτισετε θελει χρονο και υπομονη
και δεν ειναι μουφα το σιτε έχει πληρώσει πάνω από 80 εκατομμύρια δολάρια στα μέλη του αμεσα υπαρχου και αποδειχεις πληρωμων στο ιντερνετ οσοι δεν πιστευετε οτι δεν πληρωνει τωρα για να εχετε ενα καλο κερδος πρεπει να επενδισετε χρηματα απο την τσεπη σας
αναβαθμιζωντας σε golden συδρομη και οπως ειπα στην αρχη με αρκετους refferals
για καθαρο κερδος οσοι μπορειτε.
και δεν ειναι μουφα το σιτε έχει πληρώσει πάνω από 80 εκατομμύρια δολάρια στα μέλη του αμεσα υπαρχου και αποδειχεις πληρωμων στο ιντερνετ οσοι δεν πιστευετε οτι δεν πληρωνει τωρα για να εχετε ενα καλο κερδος πρεπει να επενδισετε χρηματα απο την τσεπη σας
αναβαθμιζωντας σε golden συδρομη και οπως ειπα στην αρχη με αρκετους refferals
για καθαρο κερδος οσοι μπορειτε.
King Of East
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2012
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
εγω παντως που ειμαι σε αρχικο σταδιο βγαζω 15 $ την εβδομαδα απο το συγκεκριμενο site
Δηλαδή εσύ έχεις χεστεί στο τάληρο ε;
King Of East
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2012
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
τωρα για να εχετε ενα καλο κερδος πρεπει να επενδισετε χρηματα απο την τσεπη σας
Α.. Θα πρέπει να δώσουμε και από τη τσέπη μας κιόλας...
Μαάλιστα..
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ετσι ειναι αυτα τυπεΑ.. Θα πρέπει να δώσουμε και από τη τσέπη μας κιόλας...
Μαάλιστα..
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Λοιπόν εδώ θα σας δείξω καποιον τροπο να βγάλετε λεφτά αρχικά και αν ασχοληθειτε περισοτερο θα βγαλετε πιο πολλα
εσεις τι πρεπει να κανετε κλικαρετε διαφιμισεις καθημερινα και πληρωνετε απο τα κλικ να τονισο οτι δεν επαρκουν
μονο η διαφιμισεις για να εχετε κερδος πρεπει να νοικιαsετε refferals και ενώ κλικάρουν για τον εαυτό τους αυτόματα κερδίζεται και εσείς το αντίστοιχο ποσό αρα οσους πιο πολλους εχετε τοσο μεγαλυτερο θα ειναι το κερδος υπαρχη και η δυνατοτητα να αποκτησετε αμεσους refferal είναι άτομα τα οποία έχουν γραφτεί στην ιστοσελίδα υπό το όνομά σας
οποτε συστηστε φιλους γνωστους να γραφτουν υπο το ονομα σας αξιζει τον κοπο να ασχολειθειτε οσοι θελετε γραφτειτε
πατωντας το λινκ μου
κάνεις τη δουλειά ενός clicker τον οποίο σε 2-3 μέρες μπορεί κάποιος να κάτσει να φτιάξει και να κάνει τη δουλειά του χωρίς να βρίσκεται στο pc.
περισσότερα βγάζει η γιαγιά μου με 15 κότες και έχει τη δυνατότητα να στρώσει κότα και να κάνει σε μια χρονιά τις 15 30 και στο τέλος της μένει και η κότα να την φάει ή να την πουλήσει.
εσύ σε 10 χρόνια θα είσαι στο ίδιο προυπολογισμό και θα βγάζεις 10$ τη μέρα ενώ η γιαγιά μου θα έχει βγει στο χρηματιστήριο
όλα τα επιχειρηματικά μυαλά εδώ μέσα.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
επειδή υπάρχει πληροφορία να γίνει μέχρι και θωρακοχειρουργός στον ιντερνετ εκμεταλλευτείτε σελίδες όπως το το οποίο προσφέρει μαθήματα και πιστοποιητικά με δωρεάν μαθήματα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου.
μάθετε 5 πράγματα και πάτε να φτιάχνετε σελίδες είτε σαν ε.ε. είτε σαν υπάλληλοι σε τέτοιες εταιρίες, με προοπτικές για δουλειά στο εξωτερικό.
ο προγραμματιστής είναι ένα επάγγελμα που το πτυχίο από μόνο του δεν λέει τίποτα, η εμπειρία μετράει το πορτοφόλιο και φυσικά οι γνώσεις που θα αραδειάσεις κατά την συνέντευξη.
τρεχάτε....
edit: επίσης κορυφαίο σάιτ και το
μάθετε 5 πράγματα και πάτε να φτιάχνετε σελίδες είτε σαν ε.ε. είτε σαν υπάλληλοι σε τέτοιες εταιρίες, με προοπτικές για δουλειά στο εξωτερικό.
ο προγραμματιστής είναι ένα επάγγελμα που το πτυχίο από μόνο του δεν λέει τίποτα, η εμπειρία μετράει το πορτοφόλιο και φυσικά οι γνώσεις που θα αραδειάσεις κατά την συνέντευξη.
τρεχάτε....
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
επειδή υπάρχει πληροφορία να γίνει μέχρι και θωρακοχειρουργός στον ιντερνετ εκμεταλλευτείτε σελίδες όπως το το οποίο προσφέρει μαθήματα και πιστοποιητικά με δωρεάν μαθήματα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου.
τρεχάτε....
Στο εξωτερικο έχεις τύχη και σε πεδιο εκτος του Web... για παράδειγμα Αμερική ενσωματωμένα συστήματα. Αν ειναι να δουλεψεις σαν προγραμματιστης εμενα θα μου αρεσε να δουλεψω περισσοτερο σε τέτοια περιοχή φυσικα με C.
Προγραμματισμος συστηματων και οχι τοσο προγραμματισμο παγκοσμιου ιστού.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
εγώ είμαι επικεντρωμένος σε electronic/electrical engineering με αρκετά project σε verilog και βελτιστοποιήσεις εμβαδού/κατανάλωσης/απόδοσης ψηφιακών κυκλωμάτων.Στο εξωτερικο έχεις τύχη και σε πεδιο εκτος του Web... για παράδειγμα Αμερική ενσωματωμένα συστήματα. Αν ειναι να δουλεψεις σαν προγραμματιστης εμενα θα μου αρεσε να δουλεψω περισσοτερο σε τέτοια περιοχή φυσικα με C.
Προγραμματισμος συστηματων και οχι τοσο προγραμματισμο παγκοσμιου ιστού.
εάν δεν με πέρνανε στο cern θα εργαζόμουν για αρχή σίγουρα σε κάτι που έχει web development σαν αντικείμενο μέχρι να μπορέσω να βρω ένα πάτημα να ασχοληθώ με αυτό που θέλω.
πάντως το web development είναι κάτι που μπορεί οποιοσδήποτε να ασχοληθεί και να βγάζει και 5 χήνες/μήνα στην ελλάδα εάν είναι τούμπανο σε αυτό που κάνει.
δουλειές σε αυτόν τον τομέα με τόσα λεφτά απαιτούν συχνά και γνώσεις gis.
αν θέλεις να ασχοληθείς με embedded κάνε έναν κόπο να δεις αυτά
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
M αρεσει που ξεκινάει την αρίθμηση στα μαθήματα απο το 0 οπως ακριβως γίνεται και στο array indexing της C (zero based indexing)
υγ Τι σκατά header file ειναι αυτο που κανει include ρε τύπε ?
Κώδικας:
int arr[3]= { 1 , 2 , 3 } ; // arr[0] = 1
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
το headerfile περιεχει όλες τις δεκαεξαδικές τιμές με τις οποίες ενεργοποιούνται καταχωρητές και περιφεριακά του board(όπως και να κάνει clock gating έτσι ώστε να ενεργοποιείς και να απενεργοποιείς μέρος του επεξεργαστή όποτε το χρειάζεσαι για να καταναλώνεις λιγότερη ενέργεια)M αρεσει που ξεκινάει την αρίθμηση στα μαθήματα απο το 0 οπως ακριβως γίνεται και στο array indexing της C (zero based indexing)
Κώδικας:int arr[3]= { 1 , 2 , 3 } ; // arr[0] = 1
το board δεν είναι ακριβό, έχει 10 € με δωρεάν μεταφορικά και είναι ο καλύτερος τρόπος να μάθεις low level προγραμματισμό σε επίπεδο h/w όπως επίσης και να καταλάβεις πως στο διάολο δουλεύουν και δομούνται τα ψηφιακά συστήματα.
δες και τα σχόλια, έχω κάνει και εγώ μερικά, θα με καταλάβεις από το nick
εγώ έχω μια οθόνη έγχρωμη κινητού και προσπαθώ να φτιάξω έναν driver για να μπορώ να την χρησιμοποιω με το board αλλά έχω πρόβλημα στη σύνδεσή της οθόνης με τα πινς.
επίσης είναι τρομερή ευκαιρία να μάθεις να σχεδιάζεις και να φτιάχνεις rtos() με τέτοια συστήματα. η εμπειρία αυτή μπορεί να σου δώσει δουλειά οπουδήποτε στον κόσμο. έχω ένα φίλο που δουλεύει στην toyota και είναι σε ομάδα που φτιάχνει εφαρμογές που τρέχουν στον "εγκέφαλο" του αυτοκινήτου(ρύθμιση κατανάλωσης, έλεγχος αισθητήρων κ.ο.κ.)
ΥΓ αργώ να απαντήσω γιατί στις 12 παραδίδω ένα project
Πως βγαζουν λεφτα απο εδω τα γκομενακια; βλεπω 10 λεπτα live γαμισια χωρις χρεωση;
Εκανα και login για free tockens ολα τσαμπα τα βλεπω παντως
Εκανα και login για free tockens ολα τσαμπα τα βλεπω παντως
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
το headerfile περιεχει όλες τις δεκαεξαδικές τιμές με τις οποίες ενεργοποιούνται καταχωρητές και περιφεριακά του board(όπως και να κάνει clock gating έτσι ώστε να ενεργοποιείς και να απενεργοποιείς μέρος του επεξεργαστή όποτε το χρειάζεσαι για να καταναλώνεις λιγότερη ενέργεια)
το board δεν είναι ακριβό, έχει 10 € με δωρεάν μεταφορικά και είναι ο καλύτερος τρόπος να μάθεις low level προγραμματισμό σε επίπεδο h/w όπως επίσης και να καταλάβεις πως στο διάολο δουλεύουν και δομούνται τα ψηφιακά συστήματα.
δες και τα σχόλια, έχω κάνει και εγώ μερικά, θα με καταλάβεις από το nick
εγώ έχω μια οθόνη έγχρωμη κινητού και προσπαθώ να φτιάξω έναν driver για να μπορώ να την χρησιμοποιω με το board αλλά έχω πρόβλημα στη σύνδεσή της οθόνης με τα πινς.
επίσης είναι τρομερή ευκαιρία να μάθεις να σχεδιάζεις και να φτιάχνεις rtos() με τέτοια συστήματα. η εμπειρία αυτή μπορεί να σου δώσει δουλειά οπουδήποτε στον κόσμο. έχω ένα φίλο που δουλεύει στην toyota και είναι σε ομάδα που φτιάχνει εφαρμογές που τρέχουν στον "εγκέφαλο" του αυτοκινήτου(ρύθμιση κατανάλωσης, έλεγχος αισθητήρων κ.ο.κ.)
ΥΓ αργώ να απαντήσω γιατί στις 12 παραδίδω ένα project
Καλες πληροφοριες
Οταν λες δεκαεξαδικες τιμές εννοεις τις δεκαξεαδικές σταθερές επειδη βλέπω οτι ξεκινάνε με το πρόθεμα 0x μεσα στο *.h με #define δεν τις οριζει ? Οι 16-δικοί έχουν ακριβή δυαδική αναπαράσταση ενω μια σταθερά που γράφεται στο δεκαδικό μπορεί να υπαθχεί σε ένα μικρό θεματάκι στρογγυλοποίησης οταν μετατρέπεται στο δυαδικό. Για παράδειγμα στους e και π θές μεγάλη ακριβεια.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
οι συγκεκριμένες δεκαεξαδικές τιμές είναι διευθύνσεις μνήμης οπότε είναι όλες ακέραιες και συνήθως πολλαπλάσιες του 2 και του 4(ανάλογα το align των πληροφοριών, σε mips που έγραφα assembly παλιότερα δουλεύαμε και με τους 2 τρόπους.)Καλες πληροφοριες
Οταν λες δεκαεξαδικες τιμές εννοεις τις δεκαξεαδικές σταθερές επειδη βλέπω οτι ξεκινάνε με το πρόθεμα 0x μεσα στο *.h με #define δεν τις οριζει ? Οι 16-δικοί έχουν ακριβή δυαδική αναπαράσταση ενω μια σταθερά που γράφεται στο δεκαδικό μπορεί να υπαθχεί σε ένα μικρό θεματάκι στρογγυλοποίησης οταν μετατρέπεται στο δυαδικό. Για παράδειγμα στους e και π θές μεγάλη ακριβεια.
στο headerfile οι ορισμοί που γίνονται είναι για να μπορείς να δουλέψεις πιο εύκολα με τις διευθύνσεις, οπότε αντί θα θυμάσαι δεκαεξαδικές τιμές μπορείς να μάθεις τα ονόματα που τους δίνει με το define και επειδή χρησιμοποιεί συγκεκριμένο pattern να κάνεις τη δουλειά σου πιο εύκολα.
επειδή θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να ασχοληθείς με αριθμούς κινητής υποδιαστολής σε επίπεδο h/w θα σου πρότεινα να ξεχάσεις τελείως τους float για την ώρα και να δουλεύεις ξέροντας ότι τα πάντα είναι ακέραιες τιμές.
μερικά πράγματα που πρέπει να παίζεις στα δάχτυλα για να δουλεύεις με περισσότερη ευχέρεια
%27s_laws
και για επιπλέον θεωρία/ασκήσεις κοίταξε και κάποια μαθήματα που είχα κάνει εγώ, θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ στην κατανόηση των παραπάνω
εστιάσου περισσότερο σε χάρτες karnaugh, mux, demux, one-hot, one-cold, fsm, διαδική άλγεβρα και γενικώς όσο περισσότερα μπορείς να διαβάσεις από αυτά που σου έδωσα τόσο καλύτερα είναι.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
οι συγκεκριμένες δεκαεξαδικές τιμές είναι διευθύνσεις μνήμης οπότε είναι όλες ακέραιες και συνήθως πολλαπλάσιες του 2 και του 4(ανάλογα το align των πληροφοριών, σε mips που έγραφα assembly παλιότερα δουλεύαμε και με τους 2 τρόπους.)
Για να ειμαστε 100% ακριβεις ειναι αναπαραστάσεις διευθύνσεων μνήμης. Τα πάντα σε ένα υπολογιστικο σύστημα ειναι δυαδικά οποτε και οι διευθυνσεις η αναπαρασταση μιας διευθυνσης μπορει να ειναι δεκαεξαδικη η διευθυνση η ιδια ειναι δυαδικη. Η C επιτρέπει στις σταθερές ακεραίων να γράφονται σε δεκαδικό - οκταδικό - 16-δικό αλλα αυτά ειναι απλές αναπαραστάσεις.Δεν υπάρχει επίδραση στο ΠΩΣ οι αριθμοί αποθηκεύονται εσωτερικά (δυαδική μορφή) . Οι ακέραιοι (και όχι μονο αυτοι φυσικά) αποθηκεύονται παντοτε στο δυαδικό άσχετα με την σημειογραφία που χρησιμοποιούμε για να τους εκφράσουμε.
στο headerfile οι ορισμοί που γίνονται είναι για να μπορείς να δουλέψεις πιο εύκολα με τις διευθύνσεις, οπότε αντί θα θυμάσαι δεκαεξαδικές τιμές μπορείς να μάθεις τα ονόματα που τους δίνει με το define και επειδή χρησιμοποιεί συγκεκριμένο pattern να κάνεις τη δουλειά σου πιο εύκολα.
Καλα το κατάλαβα.
επειδή θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να ασχοληθείς με αριθμούς κινητής υποδιαστολής σε επίπεδο h/w θα σου πρότεινα να ξεχάσεις τελείως τους float για την ώρα και να δουλεύεις ξέροντας ότι τα πάντα είναι ακέραιες τιμές.
Για floating point γνωριζω το ΙΕΕΕ-754.
μερικά πράγματα που πρέπει να παίζεις στα δάχτυλα για να δουλεύεις με περισσότερη ευχέρεια
%27s_laws
Εννοειται.Τα γνωριζω ηδη ολα αυτα... και χαρτες Καρνο ειχα κανει στην σχολη και αλγεβρα Boole. Κοιτα αν δεν ξερεις πως δουλευουν τα συμπληρώματα ως προς ενα και δυο που ειναι βασικα στην αρχιτεκτονικη δεν μπορεις να καταλαβεις τι συμβαινει σε μια υπερχειλιση. Και οχι μονο αυτο αλλα θα σου δινουν ενα 16-bit συστημα και δεν θα ξερεις πως και γιατι υπολογιζεται το ευρος των αριθμων που μπορει να αναπαραστήσει.Ολα αυτα ειναι βασικοτατα εχεις δικιο και τα ξέρω απο παλιάααααα.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Και μιας και εγραψες αναλογα με το align της πληροφοριας πριν αν έχουμε int με μέγιστο το 32767 αυτό σημαίνει ότι σχεδόν παντού θα είναι 16bit. Δεν εμποδίζει όμως κανείς τον compiler να υλοποιεί τον int με 19bit ή 45bit ή οτιδήποτε και από αυτά να χρησιμοποιούνται μόνο τα 16 και τα άλλα να ειναι άχρηστα
Τα bits αυτα δεν χρησιμεύουν κάπου για αυτό και ειναι τα λεγομενα "padding" bits. Για την ακρίβεια δεν χρησιμεύουν στον προγραμματιστή. Χρησιμεύουν στο ότι με αυτό το τρόπο έχουμε πιο γρήγορη εκτέλεση ή γιατί ο επεξεργαστής έχει συγκεκριμένο alignment και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει μικρότερο μέγεθος.
Τα bits αυτα δεν χρησιμεύουν κάπου για αυτό και ειναι τα λεγομενα "padding" bits. Για την ακρίβεια δεν χρησιμεύουν στον προγραμματιστή. Χρησιμεύουν στο ότι με αυτό το τρόπο έχουμε πιο γρήγορη εκτέλεση ή γιατί ο επεξεργαστής έχει συγκεκριμένο alignment και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει μικρότερο μέγεθος.
Vienezos1_
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2022
- Like
- 291
- Πόντοι
- 21
Πριν πολύ καιρό είχε ανοίξει αυτό το θέμα...Είναι αρκετά επίκαιρο για πολλούς...για να μην ανοίγουμε νέο θέμα το επαναφέρουμε στην επικαιρότητα,κι αν κάποιος έχει κάτι σχετικό να αναφέρει : χρήσιμο !
komarov
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2021
- Like
- 1.298
- Πόντοι
- 206
Πολυ σωστα! Οι remote δουλειες ειναι το μελλονΠριν πολύ καιρό είχε ανοίξει αυτό το θέμα...Είναι αρκετά επίκαιρο για πολλούς...για να μην ανοίγουμε νέο θέμα το επαναφέρουμε στην επικαιρότητα,κι αν κάποιος έχει κάτι σχετικό να αναφέρει : χρήσιμο !