Νέα

πως να βγαλετε λεφτα στο ιντερνετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnt7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

johnt7

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2006
Like
14
Πόντοι
0
Λοιπόν εδώ θα σας δείξω καποιον τροπο να βγάλετε λεφτά αρχικά  και αν ασχοληθειτε περισοτερο θα βγαλετε πιο πολλα
εσεις τι πρεπει να κανετε κλικαρετε διαφιμισεις καθημερινα και πληρωνετε απο τα κλικ να τονισο οτι δεν επαρκουν
μονο η διαφιμισεις για να εχετε κερδος πρεπει να νοικιαsετε refferals  και ενώ κλικάρουν για τον εαυτό τους αυτόματα κερδίζεται και εσείς το αντίστοιχο ποσό αρα οσους πιο πολλους εχετε τοσο μεγαλυτερο  θα ειναι το κερδος  υπαρχη και η δυνατοτητα να αποκτησετε αμεσους refferal είναι άτομα τα οποία έχουν γραφτεί στην ιστοσελίδα υπό το όνομά σας
οποτε συστηστε φιλους γνωστους να γραφτουν υπο το ονομα σας αξιζει τον κοπο να ασχολειθειτε οσοι θελετε γραφτειτε
πατωντας το λινκ μου    

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Εσυ ποσα βγαζεις φιλε απο αυτο;;

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
Είχα ανεβάσει και εγώ ένα τέτοιο θεματάκι πιο παλιά και μου την είχαν πέσει οι...λεφτάδες....προς το παρόν εχώ βγάζω 5-10$ την ημέρα μέσω uploading φωτογραφιών (σετ) τα οποία ανεβάζω σε διάφορα site.όπως και εδώ. Το πιο αξιόπιστο με καλά rates για εμένα είναι το

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Είχα ανεβάσει και εγώ ένα τέτοιο θεματάκι πιο παλιά και μου την είχαν πέσει οι...λεφτάδες....προς το παρόν εχώ βγάζω 5-10$ την ημέρα μέσω uploading φωτογραφιών (σετ) τα οποία ανεβάζω σε διάφορα site.όπως και εδώ. Το πιο αξιόπιστο με καλά rates για εμένα είναι το

ψιχουλα ρε φιλε

εκτος κι αν δεν σου παιρνει πανω απο μια ωρα τη μερα

που και μια ωρα να σου παιρνει παλι λιγα ειναι

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
Όσοι ασχολούνται με αυτό το πράγμα, ανάθεμα και αν έχουν πιάσει στα χέρια τους μισό πραγματικό ευρώ από την όλη υπόθεση.
εγω παντως που ειμαι σε αρχικο σταδιο βγαζω 15 $ την εβδομαδα απο το συγκεκριμενο site,ενω απο το probux 3 μεχρι τωρα...κολλητος μου εχει ηδη τραβηξει 3000$ και συνεχιζει!!!απο διαφορα αλλα που τα χρησιμοποιω για να ''χτιζω'' στα παραπανω 2 (κορυφαια για μενα!) εχω βγαλει σε 2 μηνε ςγυρωα στα 20 $ και χωρις ν ασχολουμαι ιδιαιτερα...

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
Βέβαια όποιον δεν τον ενδιαφέρει να εκθέσει το..σώμα του υπάρχει και πιο προσοδφόρα μέθοδος...ιδίως αν έχεις και το ταίρι σου διαθέσιμο για on camera αγωνίσματα...αρκεί να είσαι πάνω από 18..

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
Όσο αφορά τις φωτογραφίες πάντα με remote uploading...και με affiliates..ούτε μισή ώρα την ημέρα...μονο σε 2 site με κίνηση ανεβάζω...

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
τι ειναι το remote uploading?

και τι τα affiliates?

remote uploading..τα ανεβάζεις στο λογαριασμό σου από ήδη ανεβασμένω σετ.παίρνεις τα λινκς με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο...τα κάνεις paste....upload...και σε 1 λεπτό τελείωσες...(για high quality sets 250-300mb)...σου δίνει τα Links και τα ποστάρεις.
affiliates-σε όλες τις περιπτωσεις είναι ο πιο ξεκούραστος τρόπος να βγάζεις λεφτά. Γράφεις άλλλους και κερδίζεις από τα κέρδη τους ή την αγορά τους σε premium accounts..(όπως στο Uploading αρχείων)...

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
remote uploading..τα ανεβάζεις στο λογαριασμό σου από ήδη ανεβασμένω σετ.παίρνεις τα λινκς με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο...τα κάνεις paste....upload...και σε 1 λεπτό τελείωσες...(για high quality sets 250-300mb)...σου δίνει τα Links και τα ποστάρεις.
affiliates-σε όλες τις περιπτωσεις είναι ο πιο ξεκούραστος τρόπος να βγάζεις λεφτά. Γράφεις άλλλους και κερδίζεις από τα κέρδη τους ή την αγορά τους σε premium accounts..(όπως στο Uploading αρχείων)...

δεν καταλαβα χριστο  :grin:

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
Κάτι που ανακάλυψα πρόσφατα και είναι πιο σοβαρό είναι το

Κάνεις αγορές on line για διάφορα είδη..δείτε το...Κάθε αγορά που κάνει κάποιος που έχετε συστήσει εσείς...σας δίνει χρήματα ή έκπτωση σε δικές σας αγορές...πολύ καλό θα το δω αν "περπατάει" και σας ενημερώνω...

Επισκέπτης
Με forum posting έχει ασχοληθεί κανείς;

Αυτό πιστεύω είναι το καλύτερο απ όλα

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
για εξηγηστε ρε παιδια, αν κανω σεξ με τη γυναικα μου δηλαδη θα πληρωνομαι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom