Νέα

Πως να σταματήσουμε το γέλιο σε παρτούζα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bbq

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Συναδελφοι καταθεστε τις συμβουλες σας.
Αφορμη πριβε συναντηση με φιλο και 2 πολυ καυλωτικα μουνια σε ξενοδοχειο στο ιδιο δωματιο. Γελασαμε με την καρδια μας. Τελικα εκεινος χωθηκε κιολας. Εγω ειχα ξεκαυλωσει απο τη πολυ πλοκα... Καλα θα'ταν να εριχνα κι εγω ενα.
Τί προτεινετε λοιπον?  
:S

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Nα γυρισεις το χρονο πισω και να χωθεις!! :fuck2:

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.569
Πόντοι
5.565
Αφορμη πριβε συναντηση με φιλο και 2 πολυ καυλωτικα μουνια σε ξενοδοχειο στο ιδιο δωματιο. Γελασαμε με την καρδια μας. Τελικα εκεινος χωθηκε κιολας. Εγω ειχα ξεκαυλωσει απο τη πολυ πλοκα... Καλα θα'ταν να εριχνα κι εγω ενα.
Τί προτεινετε λοιπον? 

να φοράς λουρί και να σε δέρνουν

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
72
Πόντοι
1
Και τι σε πειράζει το γέλιο; Η παρτούζα για χαβαλέ γίνεται. Πάντως αν είσαι προσηλωμένος στο στόχο σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τί προτεινετε λοιπον? 

δυσκολο. κανε με αλλον παρτουζα.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
ΡΕ !!! μπας και κομπλαρισες, γιατι ο φιλος σου γαμουσε κανονικα και, εσυ νομιζες οτι βλεπεις ταινια, και σ'ενοχλουσε το γυαλι ???  ΞΕΚΟΛΑ και κανονισε, παλι ραντεβου και στασου στο υψος σου, αλλα κανονισε να μην ξανα κανεις την ιδια  :jerking: γιατι την επομενη φορα θα θελεις πολυ    :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Το να πληρώνει κάποιος cg για να τον βλέπει μόνο να γελάει δεν το είχα ξανακούσει.
Φίλε αν το μωρό ήταν καλό, αν προσπάθησε δηλαδή να σε ανορθώσει, ξαναφώναξέ την και κάνε την να της κοπεί το χαμόγελο από το πήδημα. Αν πάλι λούφαρε και άραξε, ενημέρωσε ποιά είναι. 

Επισκέπτης
Το να πληρώνει κάποιος cg για να τον βλέπει μόνο να γελάει δεν το είχα ξανακούσει.
Φίλε αν το μωρό ήταν καλό, αν προσπάθησε δηλαδή να σε ανορθώσει, ξαναφώναξέ την και κάνε την να της κοπεί το χαμόγελο από το πήδημα. Αν πάλι λούφαρε και άραξε, ενημέρωσε ποιά είναι. 
οχι ρε ο φιλος του γαμαγε κανωνικα αυτος κοιταγε τον αλλον που εσπρωχνε και γελαγε.
περιπτωση :uglystupid: :idiot: :rolleyes: :jerking: :think: :helpplea: :S

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
οχι ρε ο φιλος του γαμαγε κανωνικα αυτος κοιταγε τον αλλον που εσπρωχνε και γελαγε.
περιπτωση :uglystupid: :idiot: :rolleyes: :jerking: :think: :helpplea: :S

Από χαζομάρες και τρέλα άλλο τίποτα.Έβλεπα στο TV Μακεδονία ότι ένας γέρος που δούλευε σε βενζινάδικο αυτοκτόνησε με την τρόμπα για τα αυτοκίνητα.Ο κόσμος δεν πάει καλά σήμερα..Άλλοι γελάνε με παρτούζες,άλλοι πάνε στα μπουρδέλα την παίζουν και ζητάνε τα λεφτά τους πίσω και άλλοι αυτοκτονούν με τρόμπες...

Μου φαίνεται το έλλειμμα οφείλεται στα ψυχοφάρμακα.

Επισκέπτης
Από χαζομάρες και τρέλα άλλο τίποτα.Έβλεπα στο TV Μακεδονία ότι ένας γέρος που δούλευε σε βενζινάδικο αυτοκτόνησε με την τρόμπα για τα αυτοκίνητα.Ο κόσμος δεν πάει καλά σήμερα..Άλλοι γελάνε με παρτούζες,άλλοι πάνε στα μπουρδέλα την παίζουν και ζητάνε τα λεφτά τους πίσω και άλλοι αυτοκτονούν με τρόμπες...

Μου φαίνεται το έλλειμμα οφείλεται στα ψυχοφάρμακα.
ο καθενας με την τρομπα του  :2funny: :2funny: :2funny:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Εκτός από το φίλο που γελάει με τις παρτούζες υπάρχουν και αυτοί που γελάνε με τις κλανιές!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Τί προτεινετε λοιπον? 
Στην αρχη ο καθενας θα ασχοληθει "αυστηρα",με μια μονο γκομενα,αδιαφοροντας για το αλλο ζευγαρι.
Οταν θα επελθει η καυλα,ολα θα παρουν το δρομο τους...  :2on1:  ;)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.984
Πόντοι
6.925
Αμα βλέπεις καυλωτικό μουνί και πέφτεις από τα γέλια δοκίμασε με τπτ μουστακαλήδες.

Το γέλιο πάντως θα σου κοπεί ... μάλλον

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Τί προτεινετε λοιπον? 

Mην γελας!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Τί προτεινετε λοιπον?  
ποτε δεν καταλαβα την εννοια της παρτουζας με αλλον φιλο......ειναι δυνατον να παω να πηδηξω παρεα με τον κολλητο μου;πολυ γκει μου ακουγονται ολα αυτα.....εμ βεβαια θα γελαγατε....αν δεν γελαγατε θα ειχατε αλλου ειδους προβλημα....το γαμησι και η μαλακια θελουν αυτοσυγκεντρωση.....μονο την παρτουζα με δυο τρεις τεσσερις κλπ γυναικες εγκρινω προσωπικα....

trantas

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω μαζι σου gl και εγω ξενερωνω προσπωπικα με παρτουζες μαι φορα πηγα να κανω μια καλοκαιρι θυμαμαι και κοντεψαμε να γινουμε ρομπα απο το γελιο ασε που με επιασε  απελπισια μην μου πεσει!!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom