Νέα

Πως να κάνεις έναν άντρα ευτυχισμένο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα osie.0909
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
γι αυτό....χωρίς αυτό θα υπήρχε μεγαλύτερη τριβή και πιθανόν να μειωνόταν η διάμετρος...τι είναι αυτή η νέα γενιά, τι μαθαίνεις....
Μπορεί να το φτύνει και για να μη βασκαθεί...ποιος ξέρει?

OP
OP
osie.0909

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ΑΝΔΡΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Συγχαρητήρια για τον άνδρα που διαλέξατε. Αν ακολουθήσετε σωστά τις οδηγίες θα μπορέσετε να έχετε έναν άνδρα που να λειτουργεί για πολλά χρόνια.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Πριν χρησιμοποιήσετε τον νέο άνδρα πρέπει απαραίτητα να τον φορτίσετε. Συνδέστε τον με το τραπέζι για 3 ώρες δώστε του ένα πιάτο μουσακά με χωριάτικη και μια εφημερίδα και αφήστε τον για λίγες ώρες. Έτσι εξασφαλίζετε η ομαλή λειτουργία του. Μετά από αυτό τον ξαναφορτίζετε όποτε θέλετε.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Ο άνδρες είναι ευαίσθητοι γι'αυτό θέλουν προσεχτική μεταχείριση.  Κυρίως τα μοντέλα του ποδοσφαιρόφιλου και κομπιουτεράκια. Μην τους ενοχλείτε.

Οι άνδρες είναι εύπιστοι. Πιστεύουν ότι είναι εξυπνότεροι απ' όλους.

Τα μοντέλα με τρίχες και καράφλα αγαπούν το σεξ, ενώ μοντέλα με μούσι και γυαλιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φιλοσοφικές συζητήσεις.

Το πιο σημαντικά μέρη του άνδρα είναι το στομάχι, το κέντρο του εγκεφάλου που ενημερώνεται και τα γεννητικά του όργανα. Αρκεί μόνο το ένα για να τραβήξει όλη του τη προσοχή.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Το προϊόν ανοίγει με τον πρωινό καφέ. Αν παρ' όλα αυτά δεν λειτουργήσει  μπορούμε να του θέσουμε ερωτήσεις σχετικά με το ποδόσφαιρο ή την πολιτική κατάσταση.

Αν θέλουμε να λειτουργήσει καλά αρκεί να κουνάμε το κεφάλι μας με ενδιαφέρον όταν μιλάει και να του λέμε κολακευτικά λόγια για το θάρρος του και την εξυπνάδα του. Δείχνει ευγνωμοσύνη όταν του προσφέρουμε κρύα μπίρα και ζεστό φαγητό. Που και που να κοιμάστε μαζί του και να τον λέτε τίγρη.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Ο άνδρας χρειάζεται συνεχώς συντήρηση διαφορετικά χαλάει εύκολα. Στείλτε τον σε γυμναστήριο και θαυμάστε τα μπράτσα του. Μην του αγοράζετε ρούχα έτσι κι αλλιώς δεν θα τα φορέσει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
η εμπειρια της ζωης οτι τελικα το μονο που σου μενει ειναι εγγυημενα με την παροδο των ετων ειναι μια καλη μαγειρισσα....ιδιοτητα που δεν συμβιβαζεται με το καλο κρεβατι που θα βρεις εκτος ...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αρα με ενα καλο φαι ειναι η απαντηση....και με πολυ ελαστικη αποψη για το ξενοπηδημα.....αν τα συνδυασετε αυτα κοριτσια θα ειστε με ευτυχισμενους τους αντρες σας.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
αν δεν μιλατε και πολυ και δεν σας βλεπουν και πολυ οι αντρες σας ακομη μεγαλυτερη η ευτυχια τους.... :rockon:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Τα 20 πιο ακατάλληλα σχόλια που μπορεί να κάνει μια γυναίκα στη θέα ενός γυμνού άντρα:

1.Χμ... τι γλυκούλικο!
2.Λειτουργεί όμως. Έτσι δεν είναι?
3.Μήπως είναι οφθαλμαπάτη?
4.Απίστευτο πόσο μεγάλα δείχνουν τα πόδια σου...
5.Μπορώ να είμαι ειλικρινής μαζί σου?
6.Τι θα έλεγες να το αναβάλουμε για άλλη φορά?
7.Φαίνεται τόσο απροστάτευτο...
8.Έχω υπόψη μου ένα χειρούργο που αναλαμβάνει τέτοιες περιπτώσεις...
9.Μην ανησυχείς, θα το «δουλέψουμε»
10.Έτσι δικαιολογείται το ακριβό σου αυτοκίνητο!
11.Γιατί με τιμωρεί έτσι σκληρά ο Θεός!
12.Τουλάχιστον δεν θα κρατήσει πολύ...
13.Πω, πω! Κάτι τέτοιο δεν έχω ξαναδεί!
14. Ίσως μεγαλώσει αν το ποτίσουμε λίγο!
15. Κάτι μπορεί να γίνει αν με μεθύσεις πρώτα!
16. Κρυώνεις?
17.Τι είναι αυτό εκεί?
18.Τώρα καταλαβαίνω τι εννοούν πολλές γυναίκες λέγοντας ότι εκτιμούν περισσότερο την προσωπικότητα ενός άντρα!
19.Μήπως να προχωρήσουμε κατευθείαν στο τσιγάρο μετά?
20.Α, μόλις θυμήθηκα ότι έχω μια δουλεία!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
σιγα μην μου σχολιασει και το πουλι η γκομενα....εμεις σχολιαζουμε τα μουνια τους αν ειναι με κρεμασμενα μουνοχειλα; :think: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
osie.0909

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Ένα βράδυ την περασμένη βδομάδα το κορίτσι μου κι εγώ πήγαμε κανονικά στο κρεβάτι μας.
Είχε αρχίσει να δημιουργείται ένα πάθος, όταν εκείνη είπε:

"Δεν έχω διάθεση. Θάθελα να με κρατήσεις λίγο στην αγκαλιά σου". "ΕΕΕΕΕΕ???" είπα εγώ. "Τι λες τώρα?"

Και τότε αυτή μου είπε τα λόγια που τρομάζουν ότι θ' ακούσουν όλοι οι άντρες του πλανήτη:
"Οι συναισθηματικές μου ανάγκες ως γυναίκα φαίνεται ότι δεν είναι αρκετές, για να ικανοποιήσουν
τις φυσικές σου ανάγκες ως άντρα" κι όταν γύρισα και την κοίταξα με ερωτηματικά στα μάτια, συνέχισε:

"Δεν μπορείς να μ' αγαπάς γι' αυτό που είμαι κι όχι γι' αυτό που μπορώ να κάνω για σένα στο κρεβάτι?"
Αποφάσισα ότι το μόνο που μου απέμενε ήταν ο ύπνος.

Την επόμενη μέρα δεν πήγα στη δουλειά, για νάχω λίγο χρόνο να μείνω μαζί της.
Βγήκαμε για βόλτα και καφέ, φάγαμε κι ένα υπέροχο μεσημεριανό στο αγαπημένο της Κινέζικο
και μετά πήγαμε για ψώνια σε γνωστό πολυκατάστημα. Τριγύριζα μαζί της ενώ δοκίμαζε διάφορα πολύ ακριβά φορέματα.
Δεν μπορούσε ν' αποφασίσει ποιο να πάρει. "Πάρτα όλα" της είπα.
Ήθελε καινούρια παπούτσια και της είπα να πάρει ένα ζευγάρι για κάθε φόρεμα που είχε αγοράσει.
Μετά πήγαμε στο κοσμηματοπωλείο και πραγματικά ενθουσιάστηκε μ' ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια.
Ενθουσιάστηκε ακόμη περισσότερο, όταν της είπα να τα πάρει.
Σκέφτηκε προφανώς να με δοκιμάσει γιατί μου ζήτησε και παπούτσια του τένις, ενώ από τένις δεν έχει ιδέα.
Προφανώς το βλέμμα μου της απάντησε, γιατί γύρισε και μου είπε "Εντάξει, αγάπη μου, εντάξει".
Είχε φουντώσει από χαρά κι ενθουσιασμό, το πρόσωπό της ήταν γεμάτο χαμόγελο και φλόγα και
θαρρείς κόντευε στην σεξουαλική ολοκλήρωση απ' όλο αυτό το συναίσθημα, όταν μου είπε:
"Νομίζω τελειώσαμε, καρδιά μου. Ας πάμε στο ταμείο..."

Δεν ήμουν καθόλου ο εαυτός μου, όταν της πέταξα:

"Όχι, γλυκιά μου, δεν έχω διάθεση."
Το πρόσωπό της άσπρισε και το στόμα της έμεινε ανοιχτό μ' ένα τεράστιο "ΤΙΙΙΙΙΙ???"

Και τότε είπα: "Κορίτσι μου, θέλω απλώς να ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ αυτά τα πράγματα για λίγο.
Οι οικονομικές μου ανάγκες ως άντρα δεν είναι δυνατό να καλύψουν τις αγοραστικές σου ανάγκες ως γυναίκα"
Και τη στιγμή που φαινόταν έτοιμη να με σκοτώσει, συμπλήρωσα:
"Γιατί δεν μπορείς να μ' αγαπάς γι' αυτό που είμαι κι όχι για αυτά που μπορώ να σου αγοράσω?"

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ένα βράδυ την περασμένη βδομάδα το κορίτσι μου κι εγώ πήγαμε κανονικά στο κρεβάτι μας.

"Δεν έχω διάθεση. Θάθελα να με κρατήσεις λίγο στην αγκαλιά σου". "ΕΕΕΕΕΕ???" είπα εγώ. "Τι λες τώρα?"

Και τότε αυτή μου είπε τα λόγια που τρομάζουν ότι θ' ακούσουν όλοι οι άντρες του πλανήτη:
"Οι συναισθηματικές μου ανάγκες ως γυναίκα φαίνεται ότι δεν είναι αρκετές, για να ικανοποιήσουν
τις φυσικές σου ανάγκες ως άντρα" κι όταν γύρισα και την κοίταξα με ερωτηματικά στα μάτια, συνέχισε:

"Δεν μπορείς να μ' αγαπάς γι' αυτό που είμαι κι όχι γι' αυτό που μπορώ να κάνω για σένα στο κρεβάτι?"

Την επόμενη μέρα δεν πήγα στη δουλειά, για νάχω λίγο χρόνο να μείνω μαζί της.
Βγήκαμε για βόλτα και καφέ, φάγαμε κι ένα υπέροχο μεσημεριανό στο αγαπημένο της Κινέζικο
και μετά πήγαμε για ψώνια σε γνωστό πολυκατάστημα. Τριγύριζα μαζί της ενώ δοκίμαζε διάφορα πολύ ακριβά φορέματα.
Δεν μπορούσε ν' αποφασίσει ποιο να πάρει. "Πάρτα όλα" της είπα.
Ήθελε καινούρια παπούτσια και της είπα να πάρει ένα ζευγάρι για κάθε φόρεμα που είχε αγοράσει.
Μετά πήγαμε στο κοσμηματοπωλείο και πραγματικά ενθουσιάστηκε μ' ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια.
Σκέφτηκε προφανώς να με δοκιμάσει γιατί μου ζήτησε και παπούτσια του τένις, ενώ από τένις δεν έχει ιδέα.
Προφανώς το βλέμμα μου της απάντησε, γιατί γύρισε και μου είπε "Εντάξει, αγάπη μου, εντάξει".
Είχε φουντώσει από χαρά κι ενθουσιασμό, το πρόσωπό της ήταν γεμάτο χαμόγελο και φλόγα και
θαρρείς κόντευε στην σεξουαλική ολοκλήρωση απ' όλο αυτό το συναίσθημα, όταν μου είπε:

Το πρόσωπό της άσπρισε και το στόμα της έμεινε ανοιχτό μ' ένα τεράστιο "ΤΙΙΙΙΙΙ???"

Οι οικονομικές μου ανάγκες ως άντρα δεν είναι δυνατό να καλύψουν τις αγοραστικές σου ανάγκες ως γυναίκα"
"Γιατί δεν μπορείς να μ' αγαπάς γι' αυτό που είμαι κι όχι για αυτά που μπορώ να σου αγοράσω?"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τρίποντο! :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

ειναι η ωρα που πρεπει να πεσει η σφαλιαρα

σιγα τι κανει η ελληνιδα δηλάδη
Την επόμενη μέρα δεν πήγα στη δουλειά, για νάχω λίγο χρόνο να μείνω μαζί της. μεγα σφαλμα με τα φιλαρακια επρεπε να βγεις για τσιπουρα
Βγήκαμε για βόλτα και καφέ, φάγαμε κι ένα υπέροχο μεσημεριανό στο αγαπημένο της Κινέζικο δεν μπορουσε να μαγειρεψει η αχρηστη;
και μετά πήγαμε για ψώνια σε γνωστό πολυκατάστημα. Τριγύριζα μαζί της σαν τον λακαμαενώ δοκίμαζε διάφορα πολύ ακριβά φορέματα.
Δεν μπορούσε ν' αποφασίσει ποιο να πάρει. "Πάρτα όλα" της είπα.τα θελει ο πατος σου
Είχε φουντώσει από χαρά κι ενθουσιασμό, το πρόσωπό της ήταν γεμάτο χαμόγελο και φλόγα και τετοια φατσα οταν γαμιεται μαζι σου δεν θα χει φανταζομαι

τα λογια ειναι περιττα,εδω πεφτει η δευτερη σφαλιαρα
λιγα αντρικα σχολια για να αναψει η κουβεντα...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εισαι θεος