Νέα

πως να φτιάχνω ατμόσφαιρα στα μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.607
Πόντοι
5.060
Καλησπέρα. Αναζητώ ιδέες για το πως να φτιάχνω ρομαντική ατμόσφαιρα στα μπουρδέλα, όποτε πηγαίνω. Θα ήθελα, λοιπόν, να μου δώσετε feedback με ερωτόλογα, ατάκες και έξυπνους διαλόγους, ώστε να αναπτύσσω οικειότητα με την ιερόδουλη και να εισάγω το στοιχείο του συναισθήματος και του πάθους στη διαδικασία. Πώς θα μπορούσα να την κάνω να νιώσει άνετα και να την ανάψω, προκειμένου να γίνεται προθυμότερη να τα δώσει όλα, πέρα από τα τετριμμένα "πώς σε λένε, από πού είσαι, πόσο χρονών" κλπ; Ευχαριστώ.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καλησπέρα. Αναζητώ ιδέες για το πως να φτιάχνω ρομαντική ατμόσφαιρα στα μπουρδέλα, όποτε πηγαίνω. Θα ήθελα, λοιπόν, να μου δώσετε feedback με ερωτόλογα, ατάκες και έξυπνους διαλόγους, ώστε να αναπτύσσω οικειότητα με την ιερόδουλη και να εισάγω το στοιχείο του συναισθήματος και του πάθους στη διαδικασία. Πώς θα μπορούσα να την κάνω να νιώσει άνετα και να την ανάψω, προκειμένου να γίνεται προθυμότερη να τα δώσει όλα, πέρα από τα τετριμμένα "πώς σε λένε, από πού είσαι, πόσο χρονών" κλπ; Ευχαριστώ.
Είσαι απαιχτος! :2funny: :2funny: :2funny:
Να τους λες οτι ειμαι αυτος που του εφαγε 250 ευρω μια μπαργουμαν και δεν την πήδηξα. Και τώρα απειλω να της κάνω μήνηση.
Αν το ακουσουν τα κορίτσια θα σε φαντασιώνονται για τα επόμενα 10 χρόνια! :rockon: :rockon:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Τωρα κανεις πλακα ετσι? Ναταν cg να το καταλαβω. Αλλα σε μπουρδελο ατμοσφαιρα?  :helpplea:
Πηγαινε της σοκολατακια!
Νταξει πασο, οπως την βρισκει ο μκαθενας. Μην με παρεξηγεις αλλα μου φαινεται απιθανο αυτο που εγραψες  :grin:

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.607
Πόντοι
5.060
Τωρα κανεις πλακα ετσι? Ναταν cg να το καταλαβω. Αλλα σε μπουρδελο ατμοσφαιρα?  :helpplea:
Πηγαινε της σοκολατακια!
Νταξει πασο, οπως την βρισκει ο μκαθενας. Μην με παρεξηγεις αλλα μου φαινεται απιθανο αυτο που εγραψες  :grin:
Τι να κάνουμε, αφού καλώς ή κακώς τα λεφτά για CT μας τα φάγανε άλλοι, προσπαθούμε να βολευτούμε με ό,τι έχουμε. Όλο και κάτι μπορεί να γίνει μέσα στο 15λεπτο, πιστεύω. Για στραγγίξτε το μυαλό σας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ζητησε απο το προσωπικο του μπουρδελου για μουσικη να παιζει το σαουντρακ της ταινιας Love Story και να παιζει στο ντιβιτι αντι για τσοντα η ταινια The Notebook την οποια και θα δεις αγκαλιασμενος με την πουτανα.

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
κέρνα παγωτίνια κ χόρευε Michael Jackson στην τσατσά ,τα κορίτσια κ τον νταβατζή

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.607
Πόντοι
5.060
ζητησε απο το προσωπικο του μπουρδελου για μουσικη να παιζει το σαουντρακ της ταινιας Love Story και να παιζει στο ντιβιτι αντι για τσοντα η ταινια The Notebook την οποια και θα δεις αγκαλιασμενος με την πουτανα.
Πληζ, μη με τρολάρετε. Σχετικά με λόγια εννοούμε.

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
Να τους λες οτι ειμαι αυτος που του εφαγε 250 ευρω μια μπαργουμαν και δεν την πήδηξα. Και τώρα απειλω να της κάνω μήνηση.
Αν το ακουσουν τα κορίτσια θα σε φαντασιώνονται για τα επόμενα 10 χρόνια! :rockon: :rockon:

+10000000  :rockon: :rockon:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Φίλτατε, θεωρώ πως στο μπουρδέλο λόγω του περιορισμένου χρόνου δεν υπάρχουν περιθώρια ικανοποίησης των αναζητήσεών σου.... Εξάλλου, νομίζω πως παίζοντας ''εκτός έδρας'' δεν έχεις και μεγάλη δυνατότητα να φέρεις την τύπισσα στα νερά σου.....

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.607
Πόντοι
5.060
Κανείς να ασχοληθεί στα σοβαρά παίζει;

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.607
Πόντοι
5.060
Φίλτατε, θεωρώ πως στο μπουρδέλο λόγω του περιορισμένου χρόνου δεν υπάρχουν περιθώρια ικανοποίησης των αναζητήσεών σου.... Εξάλλου, νομίζω πως παίζοντας ''εκτός έδρας'' δεν έχεις και μεγάλη δυνατότητα να φέρεις την τύπισσα στα νερά σου.....
Το ξέρω, γι' αυτό ρωτάω για τίποτα αισθησιακά λογάκια, αντί για μουσικές και ρομαντικές κομεντί που πρότειναν οι προλαλήσαντες.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Βαλε ρεσο στα κομοδινα και σκορπα τριανταφυλλα στο κρεβατι

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τύπε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Το ξέρω, γι' αυτό ρωτάω για τίποτα αισθησιακά λογάκια, αντί για μουσικές και ρομαντικές κομεντί που πρότειναν οι προλαλήσαντες.
Το θέμα δεν είναι τι θα πεις εσύ, το θέμα είναι και πόσο δεκτική θα είναι και η τύπισσα.... όταν θα έχει προηγηθεί μία ''διμοιρία'' πελατών, και την περιμένει στη σειρά μία ''ντουζίνα'', είναι αμφίβολο εάν θα έχει όρεξη να ακούσει τα αισθησιακά λογάκια σου και μάλιστα τα τελευταία να της μεταβάλουν τη απόδοση....

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Κανείς να ασχοληθεί στα σοβαρά παίζει;

Μπες γυμνος στο μπουρδελο με περασμενη ηδη την καποτα και πες στην  τσατσα και την τανα 'i will be back'. Ξαναγυρνα μετα απο 5 λεπτα και ολαθα χουν παρει τον δρομο τους.

Υπαρχει περιπτωση να γινει στα σοβαρα αυτο που θες σε μπουρδελο? Το πιθανοτερο ειναι να βαλει τα γελια η γκομενα ρε φιλε, sorry κιολας  :grin:

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.607
Πόντοι
5.060
Μάλιστα. Οπότε γι' αυτό που θέλω θεωρείτε ότι είναι μονόδρομος το call girl με full service.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τι ατμόσφαιρα ρε φίλε......πρέπει να είσαι "μηχανή",μπαίνεις-γαμάς-φεύγεις............................

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.607
Πόντοι
5.060
Τι ατμόσφαιρα ρε φίλε......πρέπει να είσαι "μηχανή",μπαίνεις-γαμάς-φεύγεις............................
Εγώ δεν το βλέπω τόσο απόλυτα.
Άλλωστε την πράξη δεν την απολαμβάνεις εξίσου καλά, όταν περιορίζεται σε ένα ξερό τρίψιμο κρεάτων.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom