η οικονομια εχει αλλες ενοιες.....
μου θυμηζει εποχες με γιαγιαδες και παπουδες που κρυβανε τα λεφτα κατω απο το στρωμα....
τελοσπαντων...
μπορεις να εξοικονομήσεις χρηματα αμα κοψεις της περιτες σπαταλες οπως
1- ασκοπες μετακινησεις με το αμαξι
2-ασκοπα εξοδα ( υπερβολη στην χρηση των κλαμπ και των μπαρ, 1 φορα την εβδομαδα αντι για 2-3 που πανε μερικοι)
3- Να χρησιμοποιεις ποδια για κοντινες αποστασεις, δλδ πολυς κοσμος για μια αποσταση πολυτεχνειο-ασσοε περνει τικετ και παει με μεσα μεταφορας..
4- ΜΗΝ ΚΕΡΝΑΣ
5- Διωξε την μανια του υπερκαταναλωτισμου, το να αγοραζεις προιοντα που αργοτερα δεν θα ασχοληθεις με αυτα δεν εχει νοημα....
6- ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΧΡΗΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΔΙΟΤΗ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ, αλλα να πληρωνεις 100 ευρω με πιστωτικη και αλλο να τα εχεςι στο χερι... Δεν θα τα λυπηθεις? Εγω πολλες φορες το εχω παθει...
7-Οσοι εχετε γκομενα, μην την κερνατε συνεχεια, και κοψτε τα δωρακια , δεν ειναι καιρος για αυτα...
8-Οσοι γουσταρετε της πουτανες σαν και εμενα, προσοχη στον εθισμο και στην καψουρα, μπορει καποια να σας αρεσει τρελα και να αφησετε τα μαλλια της κεφαλης σας εκει.....
πηγενετε μονο οταν εχετε ορεξη για σεξ, και συγκεκριμενα οποτε το εχετε αναγκη,να ξεσκασετε να ξεχασετε τα προβληματα σας κλπ....
δλδ 3-4 φορες το μηνα και οχι 7-10 που οπως μερικος κοσμος....
9-Υπαρχουν αρκετοι τροποι, να πατε σε καποιες τραπεζες που εχουν αποταμιευτηκα προγγραματα και να υπολογισετε μεσο ενος προγράμματος ποσα χαλατε το μην.....
μπορειτε να το βρητε και εδω στο ιντερνετ money calculator το λενε, υπολογηζεις ποσα χρηματα χαλας σε ολα, βασικες αναγκες και σου βγαζει την διαφορα απο της δευτερευουσες αναγκες....