Νέα

Πως να εξοικονομούμε χρήματα ,για να έχουμε για τα Μουνιά !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erevnitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nautikoagkori

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πιστεύω πως δεν είναι τόσο θέμα οικονομίας αλλά το να έχεις μια δουλειά όπου σου δίνει αρκετά (βέβαια αυτές τις μέρες λίγο δύσκολο.)
Για τους άλλους που ρωτούσαν οι Αττικα δίνει το καλύτερο επιτόκιο με διαφορά 4,7% ετησίως αλλά πρέπει να καταθέσεις τουλάχιστον 20000 αν δε κάνω λάθως,και απόσον ξέρω στο διαβαλκανικό ζητάνε δωρητές σπέρματος.

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
Η λύση είναι δηλαδή να γίνουμε δωρητές σπέρματος  :grin: :grin: :think:

sinister

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
11
Εγώ σπάνια βγαίνω έξω να ξοδεύψω καθότι παντρεμένενος. Καφές και τσιγάρα είναι η διασκέδαση μου. Οπότε η "σπατάλη" μου είναι μια φορά το μήνα 250 ευρώπουλα σε cg / studios για νιώθουμε καλύτερα. Βέβαια, γενικότερα έχω και καλό μισθό.. ακόμα..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
να μαζευεις λιγα λιγα, κυριως απο ασκοπη χρηση χρηματος....

φασουλι φασουλι γεμηζει το σακουλι.....

υπομονη θελει.....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
να μαζευεις λιγα λιγα, κυριως απο ασκοπη χρηση χρηματος....

φασουλι φασουλι γεμηζει το σακουλι.....

υπομονη θελει.....

φασουλι το φασουλι ....το πολυ πολυ να κανειs φασολαδα
Δε βαριεσαι....οπου φτωχοs κι ασχημοs και η μοιρα του

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Για να κάνετε οικονομία προτείνω :
1. Περιορισμό της χρήσης του αυτοκινήτου με εναλλακτική χρήση μηχανής ή και συγκοινωνιών. Αυτό εμένα μου εξοικονομεί περίπου 50 - 100 Euro το μήνα.
2. Περιορισμό ή και διακοπή των σταθερών τηλεφωνικών συνδέσεων αφού υπάρχουν τα κινητά (κρατάμε μόνο internet)
3. Βελτιστοποίηση του προγράμματος του κινητού μας ώστε ποτέ να μην ξεπερνάμε τα 60-90 Euro το μήνα.
4. Αν κάνετε ψώνια στα Super Market αναζητήστε προσφορές που κάνουν τα μεγάλα SM κοιτώντας τα site τους (Lidl, Makro, Carrefour, AB κλπ)
5. Για κρέατα, ψαρικά ψάξτε τη Βαρβάκειο Αγορά έχει πολύ πιο συμφέρουσες τιμές από τα αντίστοιχα μαγαζιά της γειτονιάς.
Με τον τρόπο αυτό μπορεί να εξοικονομηθεί κανα 200 euro  το μήνα  για το αγαπημένο μας χόμπυ.

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
Για να κάνετε οικονομία προτείνω :
1. Περιορισμό της χρήσης του αυτοκινήτου με εναλλακτική χρήση μηχανής ή και συγκοινωνιών. Αυτό εμένα μου εξοικονομεί περίπου 50 - 100 Euro το μήνα.
2. Περιορισμό ή και διακοπή των σταθερών τηλεφωνικών συνδέσεων αφού υπάρχουν τα κινητά (κρατάμε μόνο internet)
3. Βελτιστοποίηση του προγράμματος του κινητού μας ώστε ποτέ να μην ξεπερνάμε τα 60-90 Euro το μήνα.
4. Αν κάνετε ψώνια στα Super Market αναζητήστε προσφορές που κάνουν τα μεγάλα SM κοιτώντας τα site τους (Lidl, Makro, Carrefour, AB κλπ)
5. Για κρέατα, ψαρικά ψάξτε τη Βαρβάκειο Αγορά έχει πολύ πιο συμφέρουσες τιμές από τα αντίστοιχα μαγαζιά της γειτονιάς.
Με τον τρόπο αυτό μπορεί να εξοικονομηθεί κανα 200 euro  το μήνα  για το αγαπημένο μας χόμπυ.
πολύ σωστός . Και ένα ιδιαίτερα βασικό Προυπολογισμός  :sunglasses: :thumbsup:

Zas1237

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ναι και γω εκανα οικονομια για να παρω κατι πραγματα που ηθελα και να πληρωσω κατι που χρωσταγα... Ειχα μαζεψει κοντα 2 χιλιαρικα... Και μετα μου την εστριψε κανονικα και κλαφτα... Δε τα καιγα καλυτερα  :2funny: :2funny:

Πουτανες και οικονομια ειναι ακριβως τα αντιθετα. ΑΦου αν το δει κανεις με στεγνη λογικη οι πουτανες ειναι η χειροτερη σπαταλη. Ακομα και η κοκαινη πιο φτηνη ειναι  :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ναι και γω εκανα οικονομια για να παρω κατι πραγματα που ηθελα και να πληρωσω κατι που χρωσταγα... Ειχα μαζεψει κοντα 2 χιλιαρικα... Και μετα μου την εστριψε κανονικα και κλαφτα... Δε τα καιγα καλυτερα  :2funny: :2funny:

Πουτανες και οικονομια ειναι ακριβως τα αντιθετα. ΑΦου αν το δει κανεις με στεγνη λογικη οι πουτανες ειναι η χειροτερη σπαταλη. Ακομα και η κοκαινη πιο φτηνη ειναι  :2funny: :2funny:

Η κοκα  ομωs κανει κακο στην υγεια :grin: :grin: :grin:

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
sex drugs and rock and roll  :rockon: :rockon: :rockon:

:cheesy: :cheesy: :cheesy:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
η οικονομια εχει αλλες ενοιες.....

μου θυμηζει εποχες με γιαγιαδες και παπουδες που κρυβανε τα λεφτα κατω απο το στρωμα....

τελοσπαντων...

μπορεις να εξοικονομήσεις χρηματα αμα κοψεις της περιτες σπαταλες οπως

1- ασκοπες μετακινησεις με το αμαξι
2-ασκοπα εξοδα  ( υπερβολη στην χρηση των κλαμπ και των μπαρ, 1 φορα την εβδομαδα αντι για 2-3 που πανε μερικοι)

3- Να χρησιμοποιεις ποδια για κοντινες αποστασεις, δλδ πολυς κοσμος για μια αποσταση πολυτεχνειο-ασσοε περνει τικετ και παει με μεσα μεταφορας..

4- ΜΗΝ ΚΕΡΝΑΣ

5- Διωξε την μανια του υπερκαταναλωτισμου, το να αγοραζεις προιοντα που αργοτερα δεν θα ασχοληθεις με αυτα δεν εχει νοημα....

6-    ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΧΡΗΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΔΙΟΤΗ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ, αλλα να πληρωνεις 100 ευρω με πιστωτικη και αλλο να τα εχεςι στο χερι... Δεν θα τα λυπηθεις? Εγω πολλες φορες το εχω παθει...

7-Οσοι εχετε γκομενα, μην την κερνατε συνεχεια, και κοψτε τα δωρακια , δεν ειναι καιρος για αυτα...

8-Οσοι γουσταρετε της πουτανες σαν και εμενα, προσοχη στον εθισμο και στην καψουρα, μπορει καποια να σας αρεσει τρελα και να αφησετε τα μαλλια της κεφαλης σας εκει.....

πηγενετε μονο οταν εχετε ορεξη για σεξ, και συγκεκριμενα οποτε το εχετε αναγκη,να ξεσκασετε να ξεχασετε τα προβληματα σας κλπ....

δλδ 3-4 φορες το μηνα και οχι 7-10 που οπως μερικος κοσμος....

9-Υπαρχουν αρκετοι τροποι, να πατε σε καποιες τραπεζες που εχουν αποταμιευτηκα προγγραματα και να υπολογισετε μεσο ενος προγράμματος ποσα χαλατε το μην.....

μπορειτε να το βρητε και εδω στο ιντερνετ money calculator το λενε, υπολογηζεις ποσα χρηματα χαλας σε ολα, βασικες αναγκες και σου βγαζει την διαφορα απο της δευτερευουσες αναγκες....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Φιλε μου....ξερουμε να κανουμε υπολογισμουs.....Συρομεν γραμμη και...
Δεν ειναι αυτο το θεμα
Το θεμα ειναι οτι δεν φτανουν

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Φιλε μου....ξερουμε να κανουμε υπολογισμουs.....Συρομεν γραμμη και...
Δεν ειναι αυτο το θεμα
Το θεμα ειναι οτι δεν φτανουν
για οσους βαριουνται το λεω....  :grin: :grin:

το ξερω.. οταν τα εξοδα τρεχουν, η αποταμιευση δεν ειναι καν στα σχεδια  :- :-

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

miraz2000

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
20
Πόντοι
1
Η καλυτερη τραπεζα για αποταμιευση ειναι η ΜΟΥΝΑ ΒΑΝΚ σιγουρα λεφτα και εισοδημα μεγαλο :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom