Νέα

Πώς να ανοίξω τον κώλο της κοπέλας μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
10.262
Πόντοι
2.046
Το πιο σίγουρο είναι το Τ.Α

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
144
Πόντοι
0
Προχθές πήδηξα μία τύπισα από τον κώλο. Το έπαιζε πολύ δύσκολη , και αρχικά φαινότανε σφιχτή και αδούλευτη η τρύπα της. Μετά από πολύ επεξεργασία φλιψειμο και λιαντικό τα τέσσερα δάχτυλα έμπαιναν άνετα το ίδιο και το γκαυλί μου. Η μαλακία είναι πως όταν την έστησα στα τέσσερα τη γάμησα άγρια και ματωσε. Αποτέλεσμα να μου δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν πρόκυται να μου ξανακάτσε. Προσοχή να είστε συγκρατημένοι τις πρώτες φορές διότι κάθε μέρα με βρίζει και δεν ξέρω πότε θα μου τον ξαναδώσει.

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.972
Πόντοι
366
Προχθές πήδηξα μία τύπισα από τον κώλο. Το έπαιζε πολύ δύσκολη , και αρχικά φαινότανε σφιχτή και αδούλευτη η τρύπα της. Μετά από πολύ επεξεργασία φλιψειμο και λιαντικό τα τέσσερα δάχτυλα έμπαιναν άνετα το ίδιο και το γκαυλί μου. Η μαλακία είναι πως όταν την έστησα στα τέσσερα τη γάμησα άγρια και ματωσε. Αποτέλεσμα να μου δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν πρόκυται να μου ξανακάτσε. Προσοχή να είστε συγκρατημένοι τις πρώτες φορές διότι κάθε μέρα με βρίζει και δεν ξέρω πότε θα μου τον ξαναδώσει.

αγαπη και προδερμ σε σφιχτο κωλαρακι.....

χωρισε τη και πηγαινε σε αλλη και προσπαθησε ξανα , καποια στιγμη θα τα καταφερεις!

naleg51035

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2020
Like
122
Πόντοι
0
Εδώ σε έχω...

Συνημμένα

• CRA-004-1200x1200.jpg
    CRA-004-1200x1200.jpg
    195,8 KB · Εμφανίσεις: 4

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
7.410
Πόντοι
1.056
Το ίδιο έπαθα και εγώ με την γυναίκα μου, μετά από άγριο ξεκώλιασμα δυστυχώς δεν μου ξαναεδωσε την κωλαρα της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom