Νέα

Πως μπορουμε να προστατευτουμε απο κακοπληρωτες εργοδοτες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 182
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις να πας το θέμα νομικά. Η δήθεν ελληνική "δικαιοσύνη" θα τον αθωώσει και θα πληρώσεις και απο την τσεπη σου τα δικηγορικά

Ο τύπος προστατεύεται απο σο σύστημα και σε γράφει στ'αρχίδια του. Αν σε ενδιαφέρει να συνεχίσεις να εργάζεσαι δωρεάν μην κάνεις τίποτα. Αν σε ενδιαφέρει να πάρεις τα δεδουλευμένα ή κάποιο ποσό, πάρε το νόμο στα χέρια σου. Σου στέλνω 3 παραστρατιωτικούς απο την περιοχη που ειμαι τώρα και τον σενιάρουνε  
Ω ρε πατε καλα ?

Ποια δικαιοσυνη θα αθωωσει τον εργοδοτη που δεν πληρωνει και με ποιο σκεπτικο ?
Να παρει τον νομο στα χερια του και να βρει τον μπελα του ?

Τι πινετε ρε σεις και δεν μας δινετε ?
Πρεπει να ειναι πολυ δυνατο για να αραδιαζετε τετοιες αρλουμπες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις να πας το θέμα νομικά. Η δήθεν ελληνική "δικαιοσύνη" θα τον αθωώσει και θα πληρώσεις και απο την τσεπη σου τα δικηγορικά

Ο τύπος προστατεύεται απο σο σύστημα και σε γράφει στ'αρχίδια του. Αν σε ενδιαφέρει να συνεχίσεις να εργάζεσαι δωρεάν μην κάνεις τίποτα. Αν σε ενδιαφέρει να πάρεις τα δεδουλευμένα ή κάποιο ποσό, πάρε το νόμο στα χέρια σου. Σου στέλνω 3 παραστρατιωτικούς απο την περιοχη που ειμαι τώρα και τον σενιάρουνε 
Πες μου ΕΝΑΝ λογο, για τον οποιο το δικαστηριο θα πρεπει να ειναι ευνοικα διακειμενο απεναντι στον εργοδοτη, και οχι στον εργαζομενο.
Τα δικαστηρια ειναι εξοχως επιεικη προς τους εργαζομενους.
Μην μιλατε για πραγματα που δεν γνωριζετε.
Της μοδας ειναι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πες μου ΕΝΑΝ λογο, για τον οποιο το δικαστηριο θα πρεπει να ειναι ευνοικα διακειμενο απεναντι στον εργοδοτη, και οχι στον εργαζομενο.
Τα δικαστηρια ειναι εξοχως επιεικη προς τους εργαζομενους.
Μην μιλατε για πραγματα που δεν γνωριζετε.
Της μοδας ειναι?

ειμαστε ασχετοι  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ω ρε πατε καλα ?

Να παρει τον νομο στα χερια του και να βρει τον μπελα του ?

Πρεπει να ειναι πολυ δυνατο για να αραδιαζετε τετοιες αρλουμπες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ελα ντε.
Εδω στο σαιτ βλεπω πρωτοτυπα πραγματα.
Δινουν νομικες συμβουλες ατομα που δεν εχουν περασει ούτε εξω απο τα δικαστηρια, και επισης δινουν συμβουλες περι αντιδρασης του εργαζομενου στα οφειλομενα ανθρωποι που δεν εχουν ούτε ενα ενσημο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Με αποστόμωσες..
Δεν έχω κάτι να συμπληρώσω,μου τελείωσαν τα επιχειρήματα.  :S

ΚΟιτα.

Καμια φορα δεν χρειαζονται πολλα επιχειρηματα.

Εχω δουλεψει αλλα ΧΩΡΙΣ ενσημα. Αρκετες φορες στο παρελθον.

Εσυ νομιζεις οτι ειναι λογος αυτος για να κραξεις... οκ . Αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα

αλλα προσεξε εγω ειπα απλα τη γνωμη μου... δεν πιεσα κανεναν να την ακολουθησει

αν νομιζει πως θα δικαιωθει στο δικαστηριο προφανως και να παει με τα 1000.

Οκ?  :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το να εισαι ασχετος ειναι ανθρωπινο.
Το να εισαι ξερολας, κουραστικο.

Γιατι ειναι κουραστικο?

Μια χαρα κανεις συζητηση μαζι μου.

Ελα που δεν σ αρεσει κιολας

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1

Κοίτα με αυτά που γράφεις στο τέλος μην έρθει ο Σφακιανάκης από την δική σου περιοχή(όχι ο τραγουδιστής έτσι;)

Οι εργοδότες σε πόστα όπως αυτά που έγραψε ο φίλος κλάνουν μέντες όταν πρόκειται για καταγγελίες.
Λετε να μην φοβάται υπάλληλο που μέσα σε 9 χρόνια ξέρει κάθε λαμογιά της εταιρείας;
Ή μήπως προτιμούν νομίζετε να σκάσουν τίποτα τυπάκια να κράζουν και να μοιράζουν φυλλάδια..

Εγώ όταν ήμουν φοιτητής δούλευα με ένσημα.Και μια φορά που πήγα επιθεώρηση για καθυστέρηση οφειλόμένων έκλασε πατάτες..

Εκτός κι αν είστε η εξαίρεση και δουλεύετε για κανένα μούτρο που έχει και άλλα μέσα και σας στείλει αδιάβαστους..

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.697
Πόντοι
3.715
παιδια δουλευω σε μια εταιρια εδω και 9 χρονια μου χρωσταει 6 μισθους δωρο χριστουγενων και πασχα δοξα τον θεο η εταιρια δουλια εχει αλλα τα τευλευτεα 2 χρονια εχει παραγινει το κακο εχω φτασει σε αδιεξοδο δεν ξερω πως να ενεργεισω για να διεκδικισω τα δεδουλευμενα επηκαλιτε πτωση του τζιρου.δεκτον του ζητησα να κανουμε ριθμιση να μιωσουμε τον μισθο και της ωρες εργασιας συμφωνει αλλα στην σηνεχεια παραμενει αδιαλακτος και παλι δεν τιρει αυτα που λεμε...........τελος παντων αλλα οποιος βιωνει αναλογη εμπειρια θα ηθελα να ανταλαξουμε αποψεις.ευχαριστω.

ζήτα σκλάβα τη γυναίκα του

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ω ρε πατε καλα ?

Η ίδια δικαιοσύνη που αθωώνει ενόχους. Οι ίδιοι δικαστες που λαδώνονται απο λαμόγια δικηγόρους.

Ειναι δυνατο - αλλα περνάει κάποια στιγμή. Σε αντίθεση με τη βλακεία τη δική σου που ειναι μονιμη. Περαστικα σου αγόρι, λυπάμαι

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ήθελα να ρωτήσω για το επίδομα γάμου.

Εργάζομαι σε ιδιωτικό τομέρα, και ο δηλωθέν μισθός είναι μικρότερος του πραγματικού που συμφωνήσαμε. Αυτό είχε και σαν αποτέλεσμα πως στην 3ετία που έκλεισα ενώ ανέβηκε ο δηλωθέν μισθός που μπαίνει στην τράπεζα μειώθηκαν τα μαύρα στο χέρι. Μιας και δεν μου δίνει δηλαδή τον βασικό μισθό και μου δίνει παραπάνω δε μου έδωσε αυτή την αύξηση των 50 ευρώ που είναι η τριετία.  (Δε ξέρω αν είναι οκ αυτό)

Για το επίδομα γάμου ήθελα να ρωτήσω. Από όσο ξέρω ισχύει στον ιδιωτικό. Το θέμα είναι το επίδομα γάμου στην ουσία το ΙΚΑ το πληρώνει ή ο εργοδότης? Γιατί αν το δίνει το ΙΚΑ τότε δικαιούμαι να το πάρω. Αν το δίνει ο εργοδότης τότε το βλέπω να πηγαίνει αβαβά όπως και η αύξηση της 3ετίας που ακόμα να χωνέψω ότι δεν την πήρα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Αφήστε τις μαλακίες με τον ιδιωτικό τομέα, είναι για χαζούς.
Μαζέψτε μόρια από ανεργία (ενώ θα σαν πληρώνει το ταμείο ανεργίας) και μετά θα διοριστείτε στην ΔΕΗ αργόμισθοι! Πληροφορίες κον Λέφτην ενταύθα. :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Εργάζομαι σε ιδιωτικό τομέρα, και ο δηλωθέν μισθός είναι μικρότερος του πραγματικού που συμφωνήσαμε. Αυτό είχε και σαν αποτέλεσμα πως στην 3ετία που έκλεισα ενώ ανέβηκε ο δηλωθέν μισθός που μπαίνει στην τράπεζα μειώθηκαν τα μαύρα στο χέρι. Μιας και δεν μου δίνει δηλαδή τον βασικό μισθό και μου δίνει παραπάνω δε μου έδωσε αυτή την αύξηση των 50 ευρώ που είναι η τριετία.  (Δε ξέρω αν είναι οκ αυτό)

Για το επίδομα γάμου ήθελα να ρωτήσω. Από όσο ξέρω ισχύει στον ιδιωτικό. Το θέμα είναι το επίδομα γάμου στην ουσία το ΙΚΑ το πληρώνει ή ο εργοδότης? Γιατί αν το δίνει το ΙΚΑ τότε δικαιούμαι να το πάρω. Αν το δίνει ο εργοδότης τότε το βλέπω να πηγαίνει αβαβά όπως και η αύξηση της 3ετίας που ακόμα να χωνέψω ότι δεν την πήρα.
Η συμβαση σου τι λεει;Δεν διαβασες τι εχεις υπογραψει;
Τωρα το ειδα το αλλο,οχι ο εργοδοτης το δινει το επιδομα,εφοσον ομως υπαρχει στην συμβαση σου.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006

Εργάζομαι σε ιδιωτικό τομέρα, και ο δηλωθέν μισθός είναι μικρότερος του πραγματικού που συμφωνήσαμε. Αυτό είχε και σαν αποτέλεσμα πως στην 3ετία που έκλεισα ενώ ανέβηκε ο δηλωθέν μισθός που μπαίνει στην τράπεζα μειώθηκαν τα μαύρα στο χέρι. Μιας και δεν μου δίνει δηλαδή τον βασικό μισθό και μου δίνει παραπάνω δε μου έδωσε αυτή την αύξηση των 50 ευρώ που είναι η τριετία.  (Δε ξέρω αν είναι οκ αυτό)

το επιδομα γαμου καταβάλλεται από τον εργοδοτη..το ικα δεν εχει σχεση...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Το επίδομα γάμου έχει καταργηθεί όπως και οι τριετίες. (όσοι τα παίρνανε εξακολουθούν να τα παίρνουν, κανένας επόμενος δεν τα παίρνει όμως)
Ο ΟΑΕΔ εδίνε κάποιο επίδομα που το λέει οικοεγενειακό (ετησίως) αν δεν κάνω λάθος το οποίο δεν ξέρω προϋποθέσεις χορήγησης, αν χορηγείται ακόμη, πόσο έχει μειωθεί κτλ-κτλ.
Ψάξου στον ΟΑΕΔ δλδ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Το επίδομα γάμου έχει καταργηθεί όπως και οι τριετίες.
Ο ΟΑΕΔ εδίνε κάποιο επίδομα που το λέει οικοεγενειακό (ετησίως) αν δεν κάνω λάθος το οποίο δεν ξέρω προϋποθέσεις χορήγησης, αν χορηγείται ακόμη, πόσο έχει μειωθεί κτλ-κτλ. Ψάξου εκεί ίσως.
Εχει καταργηθει το υποχρεωτικο φιλε,οσοι θελουμε δινουμε το επιδομα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom