xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
για ποσταρισε το εδω να του κανουμε καμμια κληση.
Τι εννοεις να πληρωσω 30 ευρω σ εναν λογαριασμο?
πες ένα νούμερο στην τύχη και βάλε 30 ευρώ!!!!
:S Στο :S κινητό :S που :S θες :S να :S μάθεις :S σε :S ποιον :Sανήκει :S :S :S :S :S :S :S :S :S
το εχω κανει και εγω-οχι σαν πλακα-και επιασε ;) ;)κατι που δεν σου στοιχιζει και μπορει να πετυχει (εχεις πιθανοτητες 50/50 - αναλογα με τη στιγμη που θα τον/την βρεις )
παιρνεις απο θαλαμο ΟΤΕ με τηλεκαρτα ( δεν εχει αποκρυψη, εμφανιζει νουμερο με αυτοματο περιοχης)
λες οτι καλεις απο ταδε εταιρια κιν. τηλεφωνιας, η αν δεν γνωριζεις λες οποιαδηποτε εταιρια που προσφερει τα δωρα της κληρωσης
και οτι μετα απο κληρωση στα νουμερα με τα συγκεκριμενα 2 τελευταια ψηφια τυχαινει να κερδιζει ενα...οτιδηποτε, βρες κατι δελεαστικο
ζητας ονομα και διευθυνση η απο ποιο καταστημα κιν τηλεφωνιας της περιοχης του/της θελει να παραλαβει το δωρο, απλα με μια ταυτοτητα
μπορει να λειτουργησει αν δεν ειναι παραυποψιασμενο το ατομο και δεχτει -και λογω της εκπληξης- να δωσει στοιχεια στο τηλεφωνο
το εκανε φιλος σαν φαρσα σε κολλητο του, ο οποιος ηταν πορωμενος με κληρωσεις, δωρα κλπ και εστελνε συνεχως SMS για συμμετοχη
μετα χαρας εδωσε ονοματεπωνυμο και ταυτοτητα στο λεπτο, και περιμενε να του ερθει το λευκο Iphone με courier....
αν θελεις να ακουγεται επαγγελματικο βαζεις να κανει το τηλεφωνημα κοπελα που εχει εμπειρια απο τηλ. κεντρο
- εχουν συγκεκριμενο τροπο ομιλιας ;)
μα που θα ξερει οτι ειναι καρτοκινητο?Κ αν δεν ειναι γινεται αν πληρωσεις με δωσεις τον λογαριασμο?Αν ειναι 55Ε ο λογαριασμος τι θα πεις?Ηρθα να δωσω τα 30 κ τα αλλα οποτε εχω?
Τύπε κάνε το εξής:
Πήγαινε σε Κατάστημα της εταιρίας στο ταμείο και πες
"θέλω να πληρώσω 30 ευρώ σ ένα λογαριασμό"
Δώσε το νούμερο και ρώτα τί όνομα βγαίνει; Αν σου το πει κατευθείαν είσαι οκ
Αν πέσεις σε ξύπνια υπάλληλο και σου κάνει ερωτήσεις πες δεν ξέρω το όνομα μου τό δωσε η αδερφή μου είναι του φίλου της/φίλης της ή κάτι παρόμοιο
Αν θες να αποφύγεις οποιοδήποτε σκηνικό, πες ένα όνομα τυχαίο, θα σου πει ότι της βγαίνει άλλο όνομα και πες μάλλον λάθος νούμερο μου δώσανε, φύγε και πήγαινε σε άλλο Κατάστημα και κάνε το ίδιο.
Άντε έτσι πως πάμε θα σας μάθω όλα τα μυστικά της δουλειάς
Σχετικα με τα παραπανω,υπαρχει και ενας εξυπνος τροπος για να μπλοκαρεις το κλεμμενο σου κινητο ακομα και εαν εχουν αλλαξει τη καρτα SIM.
Είναι ανάγκη να αποκτήσεις το serial number του κινητού σου.
Πληκτρολόγησε *#06# ( αστεράκι, δίεση, 06 , δίεση ) και στην οθόνη σου θα εμφανιστεί ένας κωδικός.
Αυτός ο κωδικός, μοναδικός στον κόσμο, είναι ο αριθμός μητρώου (serial number) του κινητού σου.
Σημείωσέ τον και φύλαξέ τον κάπου. Αν σου κλέψουν το κινητό, ειδοποίησέ τον παροχέα σου και δώστου αυτό τον αριθμό.
Αυτό σημαίνει ότι το κινητό σου θα μπλοκαριστεί τελείως ακόμη και αν ο κλέφτης αλλάξει την κάρτα SIM.
Πιθανόν να μην ανακτήσεις το κινητό σου αλλά τουλάχιστον θα έχεις τη βεβαιότητα ότι ο κλέφτης δεν θα το χρησιμοποιήσει ποτέ.
Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ είναι ότι αν όλοι το εφαρμόσουμε αυτό, η κλοπή κινητών είναι κάτι το τελείως άχρηστο.
Σχετικα με τα παραπανω,υπαρχει και ενας εξυπνος τροπος για να μπλοκαρεις το κλεμμενο σου κινητο ακομα και εαν εχουν αλλαξει τη καρτα SIM.
Είναι ανάγκη να αποκτήσεις το serial number του κινητού σου.
Πληκτρολόγησε *#06# ( αστεράκι, δίεση, 06 , δίεση ) και στην οθόνη σου θα εμφανιστεί ένας κωδικός.
Αυτός ο κωδικός, μοναδικός στον κόσμο, είναι ο αριθμός μητρώου (serial number) του κινητού σου.
Σημείωσέ τον και φύλαξέ τον κάπου. Αν σου κλέψουν το κινητό, ειδοποίησέ τον παροχέα σου και δώστου αυτό τον αριθμό.
Αυτό σημαίνει ότι το κινητό σου θα μπλοκαριστεί τελείως ακόμη και αν ο κλέφτης αλλάξει την κάρτα SIM.
Πιθανόν να μην ανακτήσεις το κινητό σου αλλά τουλάχιστον θα έχεις τη βεβαιότητα ότι ο κλέφτης δεν θα το χρησιμοποιήσει ποτέ.
Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ είναι ότι αν όλοι το εφαρμόσουμε αυτό, η κλοπή κινητών είναι κάτι το τελείως άχρηστο.
σε μενα βγαζει αυτο που λες..καλη πατεντα