Νέα

Πώς μπορώ να βρω σε ποιόν ανήκει ένας αριθμός κινητού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monkey_for_nothing
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
για ποσταρισε το εδω να του κανουμε καμμια κληση. :2funny: :2funny:

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πες ένα νούμερο στην τύχη και βάλε 30 ευρώ!!!!

μα που θα ξερει οτι ειναι καρτοκινητο?Κ αν δεν ειναι γινεται αν πληρωσεις με δωσεις τον λογαριασμο?Αν ειναι 55Ε ο λογαριασμος τι θα πεις?Ηρθα να δωσω τα 30 κ τα αλλα οποτε εχω?

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
κατι που δεν σου στοιχιζει και μπορει να  πετυχει (εχεις πιθανοτητες 50/50 - αναλογα με τη στιγμη που θα τον/την βρεις )

παιρνεις απο θαλαμο ΟΤΕ με τηλεκαρτα ( δεν εχει αποκρυψη, εμφανιζει νουμερο με αυτοματο περιοχης)

λες οτι καλεις απο ταδε εταιρια κιν. τηλεφωνιας, η αν δεν γνωριζεις λες οποιαδηποτε εταιρια που προσφερει τα δωρα της κληρωσης
και οτι μετα απο κληρωση στα νουμερα με τα συγκεκριμενα 2 τελευταια ψηφια τυχαινει να κερδιζει ενα...οτιδηποτε, βρες κατι δελεαστικο

ζητας ονομα και διευθυνση η απο ποιο καταστημα κιν τηλεφωνιας της περιοχης του/της θελει να  παραλαβει το δωρο, απλα με μια ταυτοτητα

μπορει να λειτουργησει αν δεν ειναι παραυποψιασμενο το ατομο και δεχτει -και λογω της εκπληξης- να δωσει στοιχεια στο τηλεφωνο

το εκανε φιλος σαν φαρσα σε κολλητο του, ο οποιος ηταν πορωμενος με κληρωσεις, δωρα κλπ και εστελνε συνεχως SMS για συμμετοχη
μετα χαρας εδωσε ονοματεπωνυμο και ταυτοτητα στο λεπτο, και περιμενε να του ερθει το λευκο Iphone με courier....  :grin:

αν θελεις να ακουγεται επαγγελματικο βαζεις να κανει το τηλεφωνημα κοπελα που εχει εμπειρια απο τηλ. κεντρο
- εχουν συγκεκριμενο τροπο ομιλιας ;)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
κατι που δεν σου στοιχιζει και μπορει να  πετυχει (εχεις πιθανοτητες 50/50 - αναλογα με τη στιγμη που θα τον/την βρεις )

παιρνεις απο θαλαμο ΟΤΕ με τηλεκαρτα ( δεν εχει αποκρυψη, εμφανιζει νουμερο με αυτοματο περιοχης)

λες οτι καλεις απο ταδε εταιρια κιν. τηλεφωνιας, η αν δεν γνωριζεις λες οποιαδηποτε εταιρια που προσφερει τα δωρα της κληρωσης
και οτι μετα απο κληρωση στα νουμερα με τα συγκεκριμενα 2 τελευταια ψηφια τυχαινει να κερδιζει ενα...οτιδηποτε, βρες κατι δελεαστικο

ζητας ονομα και διευθυνση η απο ποιο καταστημα κιν τηλεφωνιας της περιοχης του/της θελει να  παραλαβει το δωρο, απλα με μια ταυτοτητα

μπορει να λειτουργησει αν δεν ειναι παραυποψιασμενο το ατομο και δεχτει -και λογω της εκπληξης- να δωσει στοιχεια στο τηλεφωνο

το εκανε φιλος σαν φαρσα σε κολλητο του, ο οποιος ηταν πορωμενος με κληρωσεις, δωρα κλπ και εστελνε συνεχως SMS για συμμετοχη
μετα χαρας εδωσε ονοματεπωνυμο και ταυτοτητα στο λεπτο, και περιμενε να του ερθει το λευκο Iphone με courier....  :grin:

αν θελεις να ακουγεται επαγγελματικο βαζεις να κανει το τηλεφωνημα κοπελα που εχει εμπειρια απο τηλ. κεντρο
- εχουν συγκεκριμενο τροπο ομιλιας ;)
το εχω κανει και εγω-οχι σαν πλακα-και επιασε  ;) ;)

Επισκέπτης
μα που θα ξερει οτι ειναι καρτοκινητο?Κ αν δεν ειναι γινεται αν πληρωσεις με δωσεις τον λογαριασμο?Αν ειναι 55Ε ο λογαριασμος τι θα πεις?Ηρθα να δωσω τα 30 κ τα αλλα οποτε εχω?

όχι όλες οι εταιρίες δέχονται οποιοδήποτε ποσό, αυτό είναι δεδομένο. Εχω συνεργαστει και με τις 3
Δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθεί ο άλλος ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Τύπε κάνε το εξής:

Πήγαινε σε Κατάστημα της εταιρίας στο ταμείο και πες
"θέλω να πληρώσω 30 ευρώ σ ένα λογαριασμό"
Δώσε το νούμερο και ρώτα τί όνομα βγαίνει; Αν σου το πει κατευθείαν είσαι οκ
Αν πέσεις σε ξύπνια υπάλληλο και σου κάνει ερωτήσεις πες δεν ξέρω το όνομα μου τό δωσε η αδερφή μου είναι του φίλου της/φίλης της ή κάτι παρόμοιο
Αν θες να αποφύγεις οποιοδήποτε σκηνικό, πες ένα όνομα τυχαίο, θα σου πει ότι της βγαίνει άλλο όνομα και πες μάλλον λάθος νούμερο μου δώσανε, φύγε και πήγαινε σε άλλο Κατάστημα και κάνε το ίδιο.
:rockon:

Άντε έτσι πως πάμε θα σας μάθω όλα τα μυστικά της δουλειάς  :grin:

ΩΡΑΙΟΟΟΟΟΣ  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
O οποισδήποτε μπάτσος το βρίσκει σε δυο λεπτά και "απόρρητο" να είναι. Είτε νόμιμα, με εντολή εισαγγελέα ή "παράνομα" (σιγά την παρανομία!) αν είναι γνωστός σου. Γι αυτό ακριβώς το λόγο όλα τα κινητά είναι πλέον καταχωρημένα σε κάποιο όνομα.

Αρκεί να μην είναι Πακιστανού. Διότι ως γνωστόν στις πέριξ της Ομονοίας οδούς οι Πάκηδες πουλάνε SIM κινητών, καταχωρημένες στο όνομά τους...

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
3.506
Σχετικα με τα παραπανω,υπαρχει και ενας εξυπνος τροπος για να μπλοκαρεις  το κλεμμενο σου κινητο ακομα  και εαν εχουν αλλαξει τη καρτα SIM.
Είναι ανάγκη να αποκτήσεις το serial number του κινητού σου.
Πληκτρολόγησε *#06# ( αστεράκι, δίεση, 06 , δίεση ) και στην οθόνη σου θα εμφανιστεί ένας κωδικός.
Αυτός ο κωδικός, μοναδικός στον κόσμο, είναι ο αριθμός μητρώου (serial number) του κινητού σου.
Σημείωσέ τον και φύλαξέ τον κάπου. Αν σου κλέψουν το κινητό, ειδοποίησέ τον παροχέα σου και δώστου αυτό τον αριθμό.
Αυτό σημαίνει ότι το κινητό σου θα μπλοκαριστεί τελείως ακόμη και αν ο κλέφτης αλλάξει την κάρτα SIM.
Πιθανόν να μην ανακτήσεις το κινητό σου αλλά τουλάχιστον θα έχεις τη βεβαιότητα ότι ο κλέφτης δεν θα το χρησιμοποιήσει ποτέ.
Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ είναι ότι αν όλοι το εφαρμόσουμε αυτό, η κλοπή κινητών είναι κάτι το τελείως άχρηστο.

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281
Σχετικα με τα παραπανω,υπαρχει και ενας εξυπνος τροπος για να μπλοκαρεις  το κλεμμενο σου κινητο ακομα  και εαν εχουν αλλαξει τη καρτα SIM.
Πληκτρολόγησε *#06# ( αστεράκι, δίεση, 06 , δίεση ) και στην οθόνη σου θα εμφανιστεί ένας κωδικός.
Αυτός ο κωδικός, μοναδικός στον κόσμο, είναι ο αριθμός μητρώου (serial number) του κινητού σου.
Σημείωσέ τον και φύλαξέ τον κάπου. Αν σου κλέψουν το κινητό, ειδοποίησέ τον παροχέα σου και δώστου αυτό τον αριθμό.
Αυτό σημαίνει ότι το κινητό σου θα μπλοκαριστεί τελείως ακόμη και αν ο κλέφτης αλλάξει την κάρτα SIM.
Πιθανόν να μην ανακτήσεις το κινητό σου αλλά τουλάχιστον θα έχεις τη βεβαιότητα ότι ο κλέφτης δεν θα το χρησιμοποιήσει ποτέ.
Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ είναι ότι αν όλοι το εφαρμόσουμε αυτό, η κλοπή κινητών είναι κάτι το τελείως άχρηστο.

ρε μεγαλε αληθεια ισχυει αυτο?

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Επειδη δουλευα σε εταιρεια κινητης τηλεφωνιας επι 3 χρονια, μπορω να σου πω πως αν εχεις καποιον "γνωστο" εκει μεσα σου το δινει αλλα μετα θα σου πει...
Σε κανεναν τιποτα ετσι? η σαν να μην ηρθες ποτε, γιατι αν γινει κατι και φανερωθει θα χασει απλα την δουλεια του...
Το εχω κανει και εγω σε "δικους μου" πελατες και ευτυχως δεν εγινε κανενα σκηνικο...γιατι ποτε δεν ξερεις...οσο φιλος η γνωστος να ειναι ποτε δεν ξερεις την συνεχεια μιας τετοιας περιπτωσης...
Μου ειχε τυχει σκηνικο με γυφτο και γυφτισσα. η γυφτισσα τον απατουσε, το καρτοκινητο ητανε στο ονομα της γυφτισσας. μπαινουνε και οι 2 τους και τους εξυπηρετω...με τα πολλα με τα λιγα εγινε το εξηες
Αυτος....μεγαλε κτλ. θελω αναλυτικο απο ενα καρτοκινητο (ξερετε αυτοι φωναζουν κιολας και τα λενε στην γλωσσα του, πχ τον φορτιστη τον λενε φορτωτη χαχαχα)
Εγω... Βεβαιως, δωστε μου το νουμερο.....μου το λεει..... συγνωμη αλλα ειναι σε γυναικεια στοιχεια...
Αυτος.,....ναι στης γυναικας μου (διπλα του αυτη)
Εγω.... θελω μια ταυτοτητα απο την ιδια να κανω την διαδικασια για αναλυτικες κλησεις, καθως και ηπογραφη δικη της...
Αυτος....πανε μωρη πουτανα να παρεις την ταυτοτητα απο το αμαξι (ξεφτιλα τελειως)
Αυτη δεν ηθελε να κανω το αιτημα, εχω ετοιμασει τα χαρτια εγω και περιμενω υπογραφη της για να ειμαι καλλυμενος....
Αυτος....μεγαλε ασε...θα υπογραψω εγω....
Εγω...απλα δεν παιζει και μην μου φωναζεις εμενα...ηρεμησε...
Αυτη......δεν υπογραφω παμε να φυγουμε....
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΠΑΙΔΙΑ.,...ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑ ΠΩ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ το τι την ελεγε, καριολα, πουτανα κτλ κτλ. δεν λεγεται...
Εκει τους εδιωξα και τους 2 και τους ειπα να πανε σε αλλο καταστημα να εξυπηρετηθουν γιατι σαν "υπευθυνος" ημουν και καλα υπευθυνος για την ομαλη λειτουργεια του καταστηματος...

Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1

σε μενα βγαζει αυτο που λες..καλη πατεντα

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
σε μενα βγαζει αυτο που λες..καλη πατεντα

Συγνωμη μια απορια!Αν υποθεσουμε εγω σημειωσω το imei της συσκευης μου και μου κλεψουν το κινητο.Μεσα στο κινητο η sim ειναι cosmote,Ο κλεφτης βγαζει την σιμ και βαζει μια vodafone Πχ.πως η cosmote θα μπλοκαρει το κινητο ωστε να μην μπορει να το χρησιμοποιήσει ο κλέφτης?Δεν θα επρεπε να γινοταν μεσω του δικτυου της cosmote εφοσων υπάρχει ακομα η σιμ μου μεσα;Αν βγει η σιμ πως η cosmote θα μπλοκαρει το τηλεφωνο? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom