Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Στην Margo, τον στρατηγό των CT-ΚΑΠΗ.για ενα τριωρακι που να απευθυνθω??
Στην Margo, τον στρατηγό των CT-ΚΑΠΗ.για ενα τριωρακι που να απευθυνθω??
Ειναι κοινο μυστικο οτι καποια απο τα ονοματα της show biz "εκτελουν" δραστηριοτητες τις οποιες επιθυμεις.[pre][/pre]Παιδια καλημερα, θελω το εξεις... Θελω καπια γνωστα μοντελα και τραγουδιστριες η πανελιστριες σε διαφορες εκπομπες να βγω. Ραντεβου. και αν ναι πως μπορω που δεν ειμαι δυκτιομενος; Μεχρι 500 ευρω μπορω να βγω με καπια η ειναι πολυ παραπανω; Για τζουλ σασ κλπ; Τωρα βεβαια ονοματα δεν μπορω να πω αλλα πιστευω καταλαβαινετε με πιες περιπου εχω φαντασιοση να βγω ραντεβου
....πανε στα τοσα στουντια που εχουμε και χασε 5 κιλα σε 1 βδομαδα...
καλα λεω,τι ab rocker και gillie diet...500 ευρα για γρηγορο αδυνατισμα με επιπλεον οφελη...Ώπα...μου άρεσε αυτό! Για πε, για πε!
Ώπα...μου άρεσε αυτό! Για πε, για πε!
Αν ειναι ετΣι πρωτιμω με τα 1500 ευρω να κλεισω μια κοπελα απο στουντιο για μια εβδομαδα να μου κανει αερα στα @@
Δεν ξέρω, πάντως τα ευρώ που εγω έχω στην τσέπη μου έχουν πολύ μικρότερη αξία από τα δικά σου .
Μάλλον ψωνίζω απο λάθος πηγή.! Πώς το κάνεις αυτό ?
Αν ειναι ετΣι πρωτιμω με τα 1500 ευρω να κλεισω μια κοπελα απο στουντιο για μια εβδομαδα να μου κανει αερα στα @@
δεν διαφωνώ με την αναλυση σου.απλά μαθηματικά τύπε μου..
σκέψου.. 1500 ευρά είναι 30 απλά προγράμματα σε στούντιο και αν βάλεις την κοπέλλα είναι 50 προγράμματα μέσα σε μιά βδομάδα... θα έχει τόση πέραση η κοπέλα?
από την άλλη αμα πάρεις μια κοπέλα για μιά βδομάδα.. πόσες φορές θα πηδήξεις 5 την μέρα? = 35 πηδήματα, 6 την μέρα = 42 πηδήματα 7 την μέρα = 49 πηδήματα.. πάλι κέρδος θα έχει...
ο λογος για να γαμησεις σελεμπριτι (βιζιτα που τη δειχνει η τηλεοραση δηλαδη) ειναι να το λες μετα σε οποιον βρισκεις και να καμαρωνεις...(λεμε τωρα)
εκτος πια κι αν εχεις μια συγκεκριμμενη που την εχεις αναγει σε θεοτητα και θες σωνει και καλα να την πηδηξεις...
εγώ πάντως μια τέτοια που όταν ήμουν μικρός την έβλεπα στις πασαρέλες και στα περιοδικά και τον έπαιζα για πάρτη της, της την έπεσα από το Facebook και τώρα την έχω και πηδιόμαστε (ανευ μετρητών)… πως τα φέρνει η ζωή καμιά φορά…
εγώ πάντως μια τέτοια που όταν ήμουν μικρός την έβλεπα στις πασαρέλες και στα περιοδικά και τον έπαιζα για πάρτη της, της την έπεσα από το Facebook και τώρα την έχω και πηδιόμαστε (ανευ μετρητών)… πως τα φέρνει η ζωή καμιά φορά…
Έλα ντε, έτσι με είχε και εμένα θεό ένα πιτσιρίκι που δεν το άγγιζα επειδή ήταν ανήλικο (17), και κάποια στιγμή μου την έπεσε στο facebook και του έκατσα!
(27 χρονών κοπέλα πλέον)
αυτα λες και με εκνευριζεις
27 χρονων επρεπε να μη το αγγιζεις λογω γηρατος