Νέα

Πώς μπορώ να γίνω προπονητής ποδοσφαίρου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
  Καλησπέρα όπως πιθανόν θα είδατε και σε ένα προηγούμενό μου thread, έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και θα ήθελα να κάνω κάποιο μεταπτυχιακό σε αυτό το αντικέιμενο.
  Το θέμα είναι πως το χω σαράκι μέσα μου να γίνω μια μέρα προπονητής ποδοσφαίρου(σας παρακαλώ μη γελάτε!!!).Μ αρέσει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο να παρακολουθώ αλλά και να παίζω(άν και δεν έχω παίξει ποτέ επαγγελματικά σε ομάδα).Καθημερινά αφιερώνω άπειρες ώρες να βλέπω ποδόσφαιρο, να παρατηρώ τις τακτικές των ομάδων και τις κινήσεις των προπονητών.Εννοείται πως έχω λιώσει στο football manager με αρκετή επιτυχία, μάλιστα με όσους φίλους έτυχε να αρχίσω σεζόν σε internet cafe,τα παρατήσανε τη πρώτη σεζόν μετά απο πανωλεθρεία.Νομίζω ότι το χω μέσα μου και ότι μ αρέσει η προπονητική και γενικά η οργάνωση και η διοιήκηση(αυτό άλλωστε σπούδασα) όχι μόνο επιχειρήσεων και ανθρώπων αλλά και ποδοσφαιρικών ομάδων.Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάποια αντίστοιχη σχολή για προπονητές εδώ στην Ελλάδα,άν και αμφιβάλω εάν εδώ, μπορεί κάποιος να ακολουθήσει και να εξελιχθεί :) σ'αυτό που πραγματικά του αρέσει,καθώς όπως λένε "Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της"
Και εγώ αυτά σκεφτόμουν όταν πήγαινα γυμνάσιο, αλλά μετά μου πέρασε.
Αν έχεις καύλα με το αντικείμενο προχώρα, όχι στην Ελλάδα αλλά μέσω των σεμιναρίων προπονητικής της UEFA.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Πως κάνει έτσι ο Αναστό ρε; Σαν τα παιδάκια που κλαίνε όταν τα αποβάλλει η δασκάλα από το μάθημα.
-Εντάξει κυρία δεν θα το ξανακάνω.
-Πέρασε έξω παιδί μου.
-Τελευταία φορά κυρία δεν το ξανακάνω.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
μεγαλε allenatore αναστο...ενεπνευσες και την προσφατη διαφημιση της cosmote! :grin: :grin:

Επισκέπτης
Πως κάνει έτσι ο Αναστό ρε; Σαν τα παιδάκια που κλαίνε όταν τα αποβάλλει η δασκάλα από το μάθημα.
-Εντάξει κυρία δεν θα το ξανακάνω.
-Πέρασε έξω παιδί μου.
-Τελευταία φορά κυρία δεν το ξανακάνω.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να τος και ο κλωνος του Αναστο ρε !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κοουτς , φαντασου να γινεις προπονητης και να εχεις αυτον τον παιχτη ?
Πως θα συνενοηστε ?  :2funny:

Σε ελευθερη μεταφραση οι δηλωσεις του Ογκουνσοτο

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
  Καλησπέρα όπως πιθανόν θα είδατε και σε ένα προηγούμενό μου thread, έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και θα ήθελα να κάνω κάποιο μεταπτυχιακό σε αυτό το αντικέιμενο.
  Το θέμα είναι πως το χω σαράκι μέσα μου να γίνω μια μέρα προπονητής ποδοσφαίρου(σας παρακαλώ μη γελάτε!!!).Μ αρέσει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο να παρακολουθώ αλλά και να παίζω(άν και δεν έχω παίξει ποτέ επαγγελματικά σε ομάδα).Καθημερινά αφιερώνω άπειρες ώρες να βλέπω ποδόσφαιρο, να παρατηρώ τις τακτικές των ομάδων και τις κινήσεις των προπονητών.Εννοείται πως έχω λιώσει στο football manager με αρκετή επιτυχία, μάλιστα με όσους φίλους έτυχε να αρχίσω σεζόν σε internet cafe,τα παρατήσανε τη πρώτη σεζόν μετά απο πανωλεθρεία.Νομίζω ότι το χω μέσα μου και ότι μ αρέσει η προπονητική και γενικά η οργάνωση και η διοιήκηση(αυτό άλλωστε σπούδασα) όχι μόνο επιχειρήσεων και ανθρώπων αλλά και ποδοσφαιρικών ομάδων.Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάποια αντίστοιχη σχολή για προπονητές εδώ στην Ελλάδα,άν και αμφιβάλω εάν εδώ, μπορεί κάποιος να ακολουθήσει και να εξελιχθεί :) σ'αυτό που πραγματικά του αρέσει,καθώς όπως λένε "Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της"

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
δεν χρειαζεται σωνει και καλα να βγαλεις προπονητικη σχολη.Αρκει να ξερεις τα στοιχειωδη απο μπαλα και να ανελιχτεις απ'τις μικρες κατηγοριες.Αλλωστε,ο παμμεγιστος αλεφας αυτοδιδακτος ειναι και παρολα αυτα αναγνωριστηκε ως ο καλυτερος κοουτς απ'τους τζιοβανι και καστιγιο  :grin: :grin:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Σκεφτείτε να είστε οπαδός μιας ομάδας που να έχει αντιπρόεδρο αυτόν τον Μάτσιο, ποδοσφαιριστές σαν τον Ογκουνσότο και προπονητή Αναστό με βοηθούς Αλέφαντο και Γεωργίου. :grin: :grin: :grin:
Κατευθείαν στο Δρομοκαίτειο!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ Με τεχνικό διευθυντή τον Σούλη!!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Γιατι φιλε,τι σου φταιει το ποδοσφαιρο και θελεις να γινεις προπονητης;

Χωρις να:

-εχεις παιξει μπαλα επαγγελματικα η εστω ερασιτεχνικα
 -να εχεις δει τα κυκλωματα απο μεσα
 -να εχεις λιωσει τα γονατα σου απο τα κλωτσιδια
 -μετα απο αγωνα να σε πναει ολο σου το κορμι
 -να εχει μεινει στον παγκο

και διαφορα αλλα που συνθετουν καποια πορεια στον χωρο.....

Βγες απο το μασινι,το να προπονησεις μια ομαδα ποδοσφαιρου προυποθετει
 τετοια στοιχεια....Τα εχεις;

Μηπως να κοουτσαρηζες κατι αλλο;

Επισκέπτης
Σκεφτείτε να είστε οπαδός μιας ομάδας που να έχει αντιπρόεδρο αυτόν τον Μάτσιο, ποδοσφαιριστές σαν τον Ογκουνσότο και προπονητή Αναστό με βοηθούς Αλέφαντο και Γεωργίου. :grin: :grin: :grin:
Κατευθείαν στο Δρομοκαίτειο!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Και πρόεδρο τον ibis!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
 Γιατι φιλε,τι σου φταιει το ποδοσφαιρο και θελεις να γινεις προπονητης;

Χωρις να:

-εχεις παιξει μπαλα επαγγελματικα η εστω ερασιτεχνικα
 -να εχεις δει τα κυκλωματα απο μεσα
 -να εχεις λιωσει τα γονατα σου απο τα κλωτσιδια
 -μετα απο αγωνα να σε πναει ολο σου το κορμι
 -να εχει μεινει στον παγκο

και διαφορα αλλα που συνθετουν καποια πορεια στον χωρο.....

Βγες απο το μασινι,το να προπονησεις μια ομαδα ποδοσφαιρου προυποθετει
 τετοια στοιχεια....Τα εχεις;

Μηπως να κοουτσαρηζες κατι αλλο;

και ο μαρκαριαν ρε δεν ειχε παιξει μπαλα αλλα ηταν προπονηταρας :rockon:

Συνημμένα

• sergio-markarian-370x270.jpg
    sergio-markarian-370x270.jpg
    9,5 KB · Εμφανίσεις: 14

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom