Νέα

Πώς μπορώ να γίνω προπονητής ποδοσφαίρου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
  Καλησπέρα όπως πιθανόν θα είδατε και σε ένα προηγούμενό μου thread, έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και θα ήθελα να κάνω κάποιο μεταπτυχιακό σε αυτό το αντικέιμενο.
  Το θέμα είναι πως το χω σαράκι μέσα μου να γίνω μια μέρα προπονητής ποδοσφαίρου(σας παρακαλώ μη γελάτε!!!).Μ αρέσει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο να παρακολουθώ αλλά και να παίζω(άν και δεν έχω παίξει ποτέ επαγγελματικά σε ομάδα).Καθημερινά αφιερώνω άπειρες ώρες να βλέπω ποδόσφαιρο, να παρατηρώ τις τακτικές των ομάδων και τις κινήσεις των προπονητών.Εννοείται πως έχω λιώσει στο football manager με αρκετή επιτυχία, μάλιστα με όσους φίλους έτυχε να αρχίσω σεζόν σε internet cafe,τα παρατήσανε τη πρώτη σεζόν μετά απο πανωλεθρεία.Νομίζω ότι το χω μέσα μου και ότι μ αρέσει η προπονητική και γενικά η οργάνωση και η διοιήκηση(αυτό άλλωστε σπούδασα) όχι μόνο επιχειρήσεων και ανθρώπων αλλά και ποδοσφαιρικών ομάδων.Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάποια αντίστοιχη σχολή για προπονητές εδώ στην Ελλάδα,άν και αμφιβάλω εάν εδώ, μπορεί κάποιος να ακολουθήσει και να εξελιχθεί :) σ'αυτό που πραγματικά του αρέσει,καθώς όπως λένε "Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της"

Επισκέπτης
  Καλησπέρα όπως πιθανόν θα είδατε και σε ένα προηγούμενό μου thread, έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και θα ήθελα να κάνω κάποιο μεταπτυχιακό σε αυτό το αντικέιμενο.
  Το θέμα είναι πως το χω σαράκι μέσα μου να γίνω μια μέρα προπονητής ποδοσφαίρου(σας παρακαλώ μη γελάτε!!!).Μ αρέσει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο να παρακολουθώ αλλά και να παίζω(άν και δεν έχω παίξει ποτέ επαγγελματικά σε ομάδα).Καθημερινά αφιερώνω άπειρες ώρες να βλέπω ποδόσφαιρο, να παρατηρώ τις τακτικές των ομάδων και τις κινήσεις των προπονητών.Εννοείται πως έχω λιώσει στο football manager με αρκετή επιτυχία, μάλιστα με όσους φίλους έτυχε να αρχίσω σεζόν σε internet cafe,τα παρατήσανε τη πρώτη σεζόν μετά απο πανωλεθρεία.Νομίζω ότι το χω μέσα μου και ότι μ αρέσει η προπονητική και γενικά η οργάνωση και η διοιήκηση(αυτό άλλωστε σπούδασα) όχι μόνο επιχειρήσεων και ανθρώπων αλλά και ποδοσφαιρικών ομάδων.Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάποια αντίστοιχη σχολή για προπονητές εδώ στην Ελλάδα,άν και αμφιβάλω εάν εδώ, μπορεί κάποιος να ακολουθήσει και να εξελιχθεί :) σ'αυτό που πραγματικά του αρέσει,καθώς όπως λένε "Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της"

Επισκέπτης
υπαρχει αλλα ειναι για το πουτσο.Στο εξωτερικο εχει καλα καμπ.Εδω θ
α πρεπει να βρεις καποιον να σου εμπιστευτει μια ομαδα πιτσιρικαδων κ σιγα σιγα να ανεβεις.

Επισκέπτης
ελπίζω να μην γίνεις σαν κι αυτόν  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• _1944382_markarian300.jpg
    _1944382_markarian300.jpg
    12,9 KB · Εμφανίσεις: 17
OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
μπα προτυπό μου ο jose mourinho βέβαια!!!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Γιατι ρε φιλε να γινεις προπονητης??? :idiot: Μαζοχας εισαι? Δε βλεπεις τη γινεται στην Ελλαδα και τι τραβανε οι ανθρωποι? δκαιολογημενα η μη. βρισιες,βλαστιμιες,ξυλο κτλ. Θα μου πεις αχτι ειναι αυτο. Στην Ελλαδα ξεκινας απο χαμηλα πρωτα και ανεβαινεις παντως αυτο ξερω και δεν ειναι καθολου ευκολο.

Επισκέπτης
πηγαινε κ σε καποια ουζαδικα στον πειραια να σε κερασει κανα μεζεδακι ο Αλεφαντος κ κατι θα μαθεις κ απο εκει ::

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αν οπως λες σου αρεσει η οργανωση και η διοικηση,τοτε ψαξε για αλλο επαγγελμα,η μετακομισε σε αλλη χωρα.Στην Ελλαδα οι προπονητες δε χρειαζεται να ξερουν απο οργανωση η διοικηση,αρκει μονο να ξερουν να διαβαζουν(τι γραφει το χαρτακι!)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
πηγαινε κ σε καποια ουζαδικα στον πειραια να σε κερασει κανα μεζεδακι ο Αλεφαντος κ κατι θα μαθεις κ απο εκει ::
Mονο μην του φάς κάνα κεφτεδάκι όπως ο Βαμβακούλας κάποτε...τη γάμησες :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom