Νέα

Πως μπορώ να απεγκαταστήσω το Norton Antivirus;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonardo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
{το έχει πάρει μαζί της τώρα να δείξει φωτό σε κάτι φίλες!!!!!!  >> :2funny: :2funny: }  Οχι μαρκα!!! Ram & hardw. πες μου!! Δοκιμασε αυτα που σου ειπα. Εναλλακτικα ΑΝ θες να ξεχασεις  ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ιους, ανασυγκροτησεις, κρασαρισματα,να πληρωνεις για εφαρμογες,κλπ ριξε μια ματια σε αυτη τη  www.mandriva.com/fr/linux/2007]linux διανομη[/url]   ΠΡΟΣΟΧΗ: Το linux,πια απευθυνεται παντου!! Ειναι πανευκολο, αν μαλιστα εχεις & dsl ΟΛΑ γινονται αυτοματα!! ΟΛΑ!!!! Το δε open office ειναι ΙΔΙΟ & ΠΛΗΡΩΣ συμβατο με το M$ Οffice, & εχει για φωτο το πανισχυρο Gimp!! Aσε που ειναι & πιο ομορφο απο τα windows!! (φωτο) Παρε & μια  www.linux.gr/]γενικοτερη ιδεα![/url]

Ram 512. Με κάρβουνο πάει!!!! Windows 2003 I think!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Γιατί θες να με ταλαιπωρείς με το Linux; Πρέπει να το μάθω εγώ να το εξηγήσω, κι αν δεν καταλαβαίνει κάθε φορά να ακούω γκρίνια γιατί το άλλαξα. Δεν με λυπάσαι;;;;

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Γιατί θες να με ταλαιπωρείς με το Linux; Πρέπει να το μάθω εγώ να το εξηγήσω, κι αν δεν καταλαβαίνει κάθε φορά να ακούω γκρίνια γιατί το άλλαξα. Δεν με λυπάσαι;;;;
Ανυπαντρος ειμαι & δεν....  :idiot:                          ps: πατριωτης???

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Ετσι εγραψες πιο κατω : [
Λεπαντο, μια βοήθεια πατριώτη!
& ελεγα μη καταγεσαι απο τα μερη μου ( Nαυπακτια), μα σχημα λογου ητανε, μαλλον!! Καλη επιτυχια!!
Αγαπητέ Lepando το δοκιμασα και αυτό αλλά δεν μπόρεσε να κάνει απεγκατάσταση.Το Pαnda ειναι δανεικό από φίλο μου και ειμαι ο τριτος και τελευταιος που το εγκαταστεί.Φοβάμαι επειδή το Νorton ήταν συνοδευτικό  με την μητρική κάρτα μήπως αποτελεί συνδετικό στοιχείο με αυτη και να μην μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα.
Leonardo, τωρα σε ειδα, η βαλε το cc cleaner, που λεμε πιο κατω (εχει link) & ξηλωσε το  η κανε δουλεια με το πολυ σκληρο www.martau.com/tu.php]total unistall[/url]  Μπορεις & αλλιως, λενε καποιοι φιλοι πιο κατω, μα αφου λες οτι δεν γνωριζεις δοκιμασε με εφαρμογες η απλα παρε τη Δευτερα τηλ. στη Panda, να σου πουνε (δες παλι πιο κατω!)

Επισκέπτης
Φίλε lepando μπορείς σε παρακαλώ να μου προτείνεις μια συγκεκριμένη έκδοση linux και από που να την καταβάσω? Γιατί, για τους λόγους που αναφέρεις, θέλω να το εγκαταστήσω στο ένα pc μου που το έχω μόνο για download.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε lepando μπορείς σε παρακαλώ να μου προτείνεις μια συγκεκριμένη έκδοση linux και από που να την καταβάσω? Γιατί, για τους λόγους που αναφέρεις, θέλω να το εγκαταστήσω στο ένα pc μου που το έχω μόνο για download.
Για εντελως αρχαριο το suse    σε διαβεβαιω οτι σε 1 ωρα θα το χειριζεσαι ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ!!      καλο ειναι & το www.mandriva.com/fr/linux/2007]mandriva [/URL] που ειπαμε πιο κατω.  Ακομα υπαρχει το ελληνικοτατο & πολυ αξιολογο www.knoppel.org/modules/news/]knoppel [/URL] Αρκουν αυτα ριξε μια ματια, πες μου για τι χρηση το θες & θα σου πω αναλυτικοτερα.  Γενικοτερα για το linux ειπαμε:  www.linux.gr/]εδω[/url] ,  εδω  & φυσικα & στη www.hellug.gr/]hellug [/URL] & www.ellak.gr/]εδω[/url] τα παντα για το ελλακ (ελευθερο λογισμικο λειτουργικο ανοιχτου κωδικα!! Θα επαναλαβω οτι το linux ΠΙΑ ειναι για ολους, αν ξερεις τα στοχειωδη στα window$ σε 5 λεπτα μπορεις να αρχισεις να το δουλευεις, σε μια ωρα θα εισαι ανετος. & φυσικα ποτε δε θα εχεις τα γνωστα προβληματα των window$!!

Συνημμένα

• win31-98.jpg
    win31-98.jpg
    7,5 KB · Εμφανίσεις: 33

dreamer24gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Αναρωτιέμαι κατά πόσο τα εννοείται αυτά που γράφετε.... Καθότι επαγγελματίας του είδους και φυσικά δοκιμαστής όλων των AV, για να ξέρω τι θα προτείνω στους πελάτες μου, όταν έβαλα το NOD και μπήκα σε sits που ξέρω πως πετάνε πραμάτεια (dialres & spyware), δεν έπιασε τίποτα! Κι όσο για τα resources που τραβάει, είναι από τα πλέον ελαφρά αξιόπιστα AV. 3 χρόνια το φοράει το εργαλείο μου (και μπαίνω σε ΠΟΛΛΑ περίεργα sites) και δεν έχω αρπάξει τίποτα!!!

@lepaldo  +1

Επισκέπτης
Εγώ που το είχα πάντως το απεγκατέστησα χωρίς πρόβλημα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορείς να το απεγκαταστήσεις.

Πάντως συμφωνώ με το avast! antivir σαν antivirus. Έχω το PRO (σπασμένο εννοείται!) και είναι πολύ καλό. ʼσε που δεν τρώει resources. Για firewall θα πρότεινα το Kerio Personal Firewall (το PRO εννοείται!). Δεν γονατίζουν το σύστημα και είναι πολύ αξιόπιστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom