Νέα

Πως μπορείς να μάθεις ένα νούμερο κινητού σε ποιόν ανήκει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.129
Πόντοι
2.456
Δεν ισχυει.
Οι υπαλληλοι των καταστηματων κινητης τηλεφωνιας εχουν ρητες εντολες, να μην λενε ονομα ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ (ώστε να μην μπορεις να δεις το ονομα).
Το λεω με πληρη γνωση.

Συμφωνω!Το κανουν όμως???Γι αυτο είπα ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ! ;)
δες και το Post του φιλου πχ στη 2η σελιδα εδω απο πανω μου

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
Συμφωνω!Το κανουν όμως???Γι αυτο είπα ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ! ;)
δες και το Post του φιλου πχ στη 2η σελιδα εδω απο πανω μου
Η αληθεια ειναι πως ναι εχω δωσει στοιχεια ανθρωπου σε πελατη τον οποιο η ητανε "γνωστος" μου η περα απο το ενα γεια του πελατη ειχαμε και μια κουβεντα παραπανω...
Ειναι στην κριση του καθε πωλητη το πως θα σας δει και θα σας αντιμετωπισει - ψυχολογησει...
Απλα εγω οταν ετυχε να δινω στοιχεια του ελεγα "Μαλακα σαν να μην περασες ποτε απο το μαγαζι" βεβαια τα στοιχεια τα εγραφα σε ενα χαρτι και οχι σε καποιο "επισημο" εγγραφο ετσι ωστε να φανει το μαγαζι που δουλευω και τα στοιχεια μου....
Ολα γινονται...και αλλα ποσα δεν ξερετε περι κινητης τηλεφωνιας τι γινεται "κατω απο το τραπεζι"

miliokas

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η αληθεια ειναι πως ναι εχω δωσει στοιχεια ανθρωπου σε πελατη τον οποιο η ητανε "γνωστος" μου η περα απο το ενα γεια του πελατη ειχαμε και μια κουβεντα παραπανω...
Ειναι στην κριση του καθε πωλητη το πως θα σας δει και θα σας αντιμετωπισει - ψυχολογησει...
Απλα εγω οταν ετυχε να δινω στοιχεια του ελεγα "Μαλακα σαν να μην περασες ποτε απο το μαγαζι" βεβαια τα στοιχεια τα εγραφα σε ενα χαρτι και οχι σε καποιο "επισημο" εγγραφο ετσι ωστε να φανει το μαγαζι που δουλευω και τα στοιχεια μου....
Ολα γινονται...και αλλα ποσα δεν ξερετε περι κινητης τηλεφωνιας τι γινεται "κατω απο το τραπεζι"
πες  τι θες παρακαλια?

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
πες   τι θες παρακαλια?
Φιλος αν το νουμερο ειναι ακομα στην Vodafone μπορω να σε βοηθησω και ας μην δουλευω πλεον εκει, εχω "καλους" γνωστους... :2funny: :2funny:
Αν ειναι Cosmote h Wind δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν εχω "γνωστους" εκει...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Φιλος αν το νουμερο ειναι ακομα στην Vodafone μπορω να σε βοηθησω και ας μην δουλευω πλεον εκει, εχω "καλους" γνωστους... :2funny: :2funny:
Αν ειναι Cosmote h Wind δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν εχω "γνωστους" εκει...
τον σακη εχεις?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Oχι, ποιον Σακη λες ??? δουλευει σε καταστημα η στα κεντρικα ???

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom