Νέα

πωσ μεταφερω αρχεια στο ΑΗ ΠΑΝΤ 2 μεσω γιοθ εσ μπη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τζαιλμπρεκ θα κανεις οταν βαλεις κλεψιμεικα για να μην πληρωνεις
ομως το εχω δοκιμασει και δεν αξιζει γιατι χανεις σε σταθεροτητα συστηματος....

Αυτη την στιγμη εχω κινητο και ταμπλετα με εφαρμογες αγορασμενες περιππου 500 ευρω και ειναι δικες μου οτι και να γινει ...... και χωρις κολληματα ......
ρε αχα τι ειναι αυτα που λες ;τι μας λες τωρα;οτι αγορασες ενα πραμα με 600 ευρω και εβαλες και 500 ευρω εφαρμογες συνολο 1100 ευρω για να ακουω λιγη μουσικη,να μπαινω στο μπου,να διαβασω ενα ηλ. βιβλιο και να γραψω ενα μειλ.......

ειναι αυτο το πραμα για τον μεσο χρηστη vfm????? :think: :think:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αμα καποια στιγμη ομως θες να κανεις ενα φορματακι η να περασεις ενα καινουριο αντροιντ πανε οι εφαρμογες κ τα 500 ευρωπουλα...
Θα θελες ε ?

Αμ δε .... γιατι ειναι δικαιωματα κατοχυρωμενα και αγορασμενα και φυλλασονται στον σερβερ αν εχω καταλαβει καλα του i-tunes......

Μια φορα που χρειαστηκα φορματ επειδη το ειχα σπασει τα εχασα προς στιγμην και οταν το επανναφερα στις αρχικες ρυθμισεις και το συγχρονισα στον υπολογιστη αυτοματα περασε ακομη και τις επαφες (τηλεφωνα στοιχεια κτλ) και οτι εφαρμογες ηταν αγορασμενες !!!!!!

Επισκέπτης
Όλα τα λειτουργικά με Market/Store το κάνουν αυτό.
OSX, Android και Ubuntu δηλαδή.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε αχα τι ειναι αυτα που λες ;τι μας λες τωρα;οτι αγορασες ενα πραμα με 600 ευρω και εβαλες και 500 ευρω εφαρμογες συνολο 1100 ευρω για να ακουω λιγη μουσικη,να μπαινω στο μπου,να διαβασω ενα ηλ. βιβλιο και να γραψω ενα μειλ.......

ειναι αυτο το πραμα για τον μεσο χρηστη vfm????? :think: :think:
εννοω παιχνιδια και εργαλεια που μου απλα μου εκαναν κλικ

οι εφαρμογες ειναι απο τοτε που ειχα το 3gs το 4 και το i-pad2...... μιλαω για 2 ετη συνολικα

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Όλα τα λειτουργικά με Market/Store το κάνουν αυτό.
OSX, Android και Ubuntu δηλαδή.
και μάλιστα χωρίς να μας λένε ακριβώς πώς πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την συσκευή που αγοράσαμε, απαγορεύοντας όλες τις χρήσεις που δεν αρέσουν στην crapple. η crapple δεν είναι απλώς μόδα, αίρεση είναι. τέτοια χαρακτηριστικά έχει - πίστη στην εταιρία και τα δόγματά της και τα λοιπά.

όταν πληρώνω και αγοράζω μια συσκευή, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η συσκευή μου ανήκει και την κάνω ότι θέλω.

αγοράζεις έναν γαλαξία ή την ταμπλέτα της asus και την κάνεις ότι θέλεις.

άσε που η crapple κάνει παρακολουθήσεις χωρίς όρια, διαθέτει ιδιωτική αστυνομική δύναμη, έχει εισβάλλει σε σπίτια και όποτε δεν της αρέσει κάποιο (πιθανώς ανώτερο) προϊόν, αρχίζει τις μηνύσεις.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Θα θελες ε ?

Αμ δε .... γιατι ειναι δικαιωματα κατοχυρωμενα και αγορασμενα και φυλλασονται στον σερβερ αν εχω καταλαβει καλα του i-tunes......

Μια φορα που χρειαστηκα φορματ επειδη το ειχα σπασει τα εχασα προς στιγμην και οταν το επανναφερα στις αρχικες ρυθμισεις και το συγχρονισα στον υπολογιστη αυτοματα περασε ακομη και τις επαφες (τηλεφωνα στοιχεια κτλ) και οτι εφαρμογες ηταν αγορασμενες !!!!!!

μια φορά όταν μου έκαναν δώρο ένα iPod των 120 giga και το λογισμικό είχε σοβαρά προβλήματα (βλέπε - δεν τελείωνε τραγούδι χωρίς να κάνει περίεργους ήχους ή και να πηγαίνει ξαφνικά στο επόμενο) η crapple δεν το έπερνε πίσω, λέγοντας ότι όλα ήταν μια χαρά. το έψαξα στο ίντερνετ και υπάρχουν πολλά άτομα με το ίδιο πρόβλημα). τέλος πάντων, τώρα το έχω κάνει usb για την τηλεόραση για να βλέπω έργα. και... crapple, never again.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Άμα είναι και ο Giasou, να το κλείσουμε το μπουρδέλο να τελειώνουμε. :tooth:

URL]]

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
μερικα σαιτσ ειναι με φλασ και δεν παιζοθν τι να καμωοθμεν? :think: :think: :think:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πηρε η φιλη μοθ ενα ΑΗ ΠΑΝΤ 2 και θελει να τησ μεταφερω τα αρχεια τησ ποθ ειναι στο εξωτερικο σκληρο δισκο γιοθ εσ μπη δηλδαδη τραγοθδια φωτο και κατι βιντεοσ απο ταινιεσ(οχι τσοντεσ)
στο ΑΗ ΠΑΝΤ 2 για να τα εχει μαζι τησ?
επισησ πωσ μποροθμε να δοθμε μερικεσ ταινίεσ ποθ τισ εχοθμε σε ντι βι ντι ?
πολθ διαστημικο ειναι αθτο ρε πδι μοθ! :S :S :think: :think: :think:

αποκαλύφθηκες απατεώνα

ακριβώς το ίδιο θέμα άνοιξες πρόπερσυ με το ipad 1....θυμάμαι χαρακτηριστικά την ατάκα "οχι τσόντες".... :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μετεφερε της τα με τα χερια  :dancing: :dancing:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε γιασου, σε τρεχει αγρια το γκομενακι  :grin: ολο σου ζηταει....κανει καλον γκωνλικον ερωταν τουλαχιστο ή τζαμπα τρεχεις? :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε γιασου, σε τρεχει αγρια το γκομενακι  :grin: ολο σου ζηταει....κανει καλον γκωνλικον ερωταν τουλαχιστο ή τζαμπα τρεχεις? :sunglasses:

ναι ειδες? αυτη τρεχει αυτον και αυτος ερχετε να τρεξει εμας  :2funny:
τουλαχιστον αυτος παιζει να φαει και κατι... αν φαει εμεις τι θα φαμε?
(ρητορικο το ερωτημα)  :grin: μην απαντησει κανεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom