GANG BANG TEAM
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.196
- Πόντοι
- 726
Δοκιμασε με utorrent τυπε κατεβαζεις γρηγορα ευκολα.
Δοκιμασε με utorrent τυπε κατεβαζεις γρηγορα ευκολα.
καλα αφου το λες εσυ ενας προωορος και ητοπαθης πυροφορος
τι να πω εγω η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα με εσενα γιατι αλλο σαν εσενα δεν εβγαλε η φυση
Δεν έχεις καμια ελπίδα , οι καθυστερημένοι δεν γαμανε πουθενά χαχα
θα σε ανακυριξω πυροφορο της χρονιας τυπε
με τοσα κομπλεξ που εχεις στο μυαλο σου δεν σου καθεται ουτε πορνη πληρωμενη να τη γαμησεις
αντε τωρα μας βρωμιζεις το θρεντ μωροχαβλε
Με αυτήν την διαλεκτική περιμένεις να γαμήσεις στον υπερσιβηρικό χαχα Σαν την κατάρα θα γυρνάς πάνω-κάτω στο τρένο,και είναι και πολλά τα χιλιόμετρα χαχα
ουτε στο υπνο σου δεν θα τον δεις τον υπεσυβηρικο τυπε, εσυ εισαι απο το σπιτι ως τη φυλης και παλι πισω στο σπιτι
να γαμησεις 3 δευτερολεπτα (γιατι εισαι προωρος) την πουτανα δινοτας 10ε γιατι παραπανω δεν σε κοβω να μπορεις να γαμησεις και να πληρωσεις
ολα τα κακα της μοιρας επανω σου πεσαν ρε πυροφορε
Δόξα το θεό που δεν είμαι σαν εσένα χαχα τι άλλο μεγαλύτερο κακό θα μπορούσε να με βρει χαχα
Εσύ θα χαθείς,δεν πρόκειται να φτάσεις καμιά φορά φυλής σε βλέπω στον υπερβαλκάνιο σταθμό Λαρίσης να περιμένεις το τρένο για να τον παίξεις ρομαντικά σε όλη την διαδρομή χαχα
ρε τυπε εσυ εχεις ολες τις καταρες πανω σου και προωρος και πυροφορος και αφραγκος
δεν το γυρνας καλυτερα αλλιως το παραμυθι να σου τη φορανε απο πισω μπας και αλλαξει η ροτα σου
εχεις ολα τα στραβα επανω σου θα πρεπει να εισαι πολυ γκαντεμης
Εσένα αυτην που σε βασανίζει είναι ότι είσαι αγάμητος και θα συνεχίσεις να είσαι γιατί δεν βλέπω τα σενάρια που έχεις φανταστεί μπας και γαμήσεις να πραγματοποιούνται χαχα
Ειπαμε δεν εχεις καμια ελπιδα
Κάποιες φορές σκέφτομαι που εχουν φτάσει οι ελληνιδες Τον μέσο Έλληνα για να βρει το αυτονόητο
κουλτούρα?εγω προσωπικα δεν εχω κατι με τις ελληνιδες, απλα οι σλαβες εχουν καποια χαρακτηριστικα που στερειται η ελληνιδα (διαφορετικη κουλτουρα και απιστευτη ομορφια)
κουλτούρα?
τι ακριβως εννοεις για το πως κατεβαζω????
αν καποιος γνωριζει ας ενιμερωσειμε ενδιαφερει και εμενα αυτο το θεμα