sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
αυτοκτονα να γλυτωσειςσαχλαμαρας εισαι εσυ ρε νουμερο παρε να εχεις ρε πυροφορε ετσι σε κανουν τα πακια στην πλατεια ομονειας
αυτοκτονα να γλυτωσειςσαχλαμαρας εισαι εσυ ρε νουμερο παρε να εχεις ρε πυροφορε ετσι σε κανουν τα πακια στην πλατεια ομονειας
αυτοκτονα να γλυτωσεις
ο πυροφορος τι ειναι παλι ρε μανολοι οι προωροι εδω μαζευτηκαν και εσυ εισαι ενας προωρος πυροφορος που γαμας στη φυλης την πουτανα 5 δευτερολεπτα
αντε στραποναρισου μας τα εχεις πριξει που θα μας πουλησεις τρελιτσα για ουκρανια και μολδαβια, δεν εχεις παει ποτε και εκφερεις και αποψη
ο πυροφορος τι ειναι παλι ρε μαν
ρε τρόμπα επειδή δεν γράφω ?....διαβάζω τις μαλακιες που γράφετε και γελάω. ....εσείς σήμερα ανακαλύψατε την Ουκρανία και την μολδαβιαολοι οι προωροι εδω μαζευτηκαν και εσυ εισαι ενας προωρος πυροφορος που γαμας στη φυλης την πουτανα 5 δευτερολεπτα
αντε στραποναρισου μας τα εχεις πριξει που θα μας πουλησεις τρελιτσα για ουκρανια και μολδαβια, δεν εχεις παει ποτε και εκφερεις και αποψη
ρε τρόμπα επειδή δεν γράφω ?....διαβάζω τις μαλακιες που γράφετε και γελάω. ....εσείς σήμερα ανακαλύψατε την Ουκρανία και την μολδαβια
γιατί σε ρώτησα κάτι τρόμπα? Μόνος σου είσαι μην μιλάς για πολλούς. .....σύρε να γαμησεις καμιά άρωστη να ψοφησειςναι ρε πυροφορε εμεις ολοι γραφουμε μαλακιες και εσυ εισαι ο μεγαλος γνωστης
το προβλημα της προωρης εκσπερματησης που εχεις σου δημιουργησε πολλα κομπλεξ τυπε
αντε γεια, γιατι οτι και να ξαναγραψεις ξανα δεν σου το απανταμε πυροφορε
Πήγαινε να φας σε ένα σουσι restaurant ( που παρεμπιπτόντως ζητάνε συνέχεια οι γκόμενες ) και ξανασυζητάμε !!!
Τα πράγματα που απευθύνονται στο λαό, όπως ένα εισητήριο στο μετρό για παράδειγμα, είναι σχετικά φτηνά.
Οτιδήποτε έχει το χαρακτήρα ελάχιστης πολυτέλειας η απευθύνεται σε τουρίστες είναι ακριβό. Στα μουσεία για παράδειγμα η τιμή για ντόπιους και για ξένους είναι διαφορετικές και αρκετά ακριβές για τους ξένους.
Για τα ταξί αν καταλάβουν ότι είσαι ξένος δεν το συζητάμε καν !!!
Το Μόναχο, το Δουβλινο, το Μιλάνο, και το Αμστερνταμ που αναφέρεις δεν είναι πιο ακριβά απο τη Μοσχα. Ισως συγκρίσιμα πια λόγω της πρόσφατης κατάρευσης του ρουβλιου αλλά όχι πιο ακριβά, κατά τη γνώμη μου.
Ρε τύπε ήμαρτον, έφερες και εσύ το καταλληλότερο παράδειγμα για να υποστηρίξεις την άποψή σου ξέρεις πόσο κοστίζει το σούσι στην Ευρώπη; Μέχρι και στην Αθήνα παίζει να έχει πιο ακριβό σούσι από τη Μόσχα. Στη Μόσχα δεν έχω δώσει πάνω από 2500 ρούβλια για σούσι (30 ευρώ), σε μερικά εστιατόρια μάλιστα που φέρνουν ντελίβερι μου βγαίνει ακόμα φθηνότερα (1600-1800 ρούβλια, 20 ευρώ). Στην Ευρώπη τα 20 ευρώ ούτε για κεμπάπ δε φτάνουν, που λέει ο λόγος...
Εχεις δίκιο γιατι δεν το έθεσα σωστά !!
Μια και φιλέτο ( για παράδειγμα ) μπορείς να φας σε εστιατόριο πολυτελείας αλλά και σε συνοικιακό σουβλατζίδικο με αντίστοιχες βέβαια τιμές.
Για να το κάνω πιο συγκεκριμένο. Πήγαινε σε κάποιο απο τα παρακάτω εστιατόρια που απευθύνονται σε τουρίστες και εύπορους ρώσους:
CDL, BON, Buono, Cafe Pushkin, Piccolino.
και μετά συζητάμε πάλι για τιμές.
Εχω πάει αρκετές φορές για επαγγελματικούς λόγους και πλήρωνε η εταιρεία για την οποία δαύλευα.
Οταν ερχόταν ο λογαριασμός μόνο που δεν έπεφτα απο τη καρέκλα !!!
Τέλος πάντων δεν επιμένω !! Είναι θέμα σύγκρισης πάντα !!
Εχεις δίκιο γιατι δεν το έθεσα σωστά !!
Μια και φιλέτο ( για παράδειγμα ) μπορείς να φας σε εστιατόριο πολυτελείας αλλά και σε συνοικιακό σουβλατζίδικο με αντίστοιχες βέβαια τιμές.
Για να το κάνω πιο συγκεκριμένο. Πήγαινε σε κάποιο απο τα παρακάτω εστιατόρια που απευθύνονται σε τουρίστες και εύπορους ρώσους:
CDL, BON, Buono, Cafe Pushkin, Piccolino.
και μετά συζητάμε πάλι για τιμές.
Εχω πάει αρκετές φορές για επαγγελματικούς λόγους και πλήρωνε η εταιρεία για την οποία δαύλευα.
Οταν ερχόταν ο λογαριασμός μόνο που δεν έπεφτα απο τη καρέκλα !!!
Τέλος πάντων δεν επιμένω !! Είναι θέμα σύγκρισης πάντα !!
ΟΚ τύπε, τότε κι εγώ θα σε πάω στην Αθήνα στη Σπονδή και στο Βαρούλκο για να σου αποδείξω πως η Αθήνα είναι πιο ακριβή από τη Γενεύη... Ήμαρτον...
Ολοι οσοι ειμαστε λατρεις των ρωσιδων και των ουκρανων και επισκεφτομαστε συχνα αυτες τις χωρες για σεξοτουρισμο και θελουμε να προχωρισουμε σε περαιτερω κατασταση και να μην περιοριστουμε σε παιχνιδι μονο εκει αλλα να φερουμε κοπελες στην ελλαδα
Σιγουρα ο kman ο slaviani o tasos και πολλοι ακομη να το εχουμε επιδιωξει και να θελουμε να κατεβασουμε κοπελες στην ελλαδα για να γαμαμε ποιοτικοτερα αλλα και να ενυσχησουμε τις δηπλωματικες σχεσεις και τον τουρισμο στην ελλαδα
Νομιζω τωρα με την αρση της βιζας,
οι δρομοι πλεον ειναι ευκολοι και ανοιχτοι!
Σωστα;
αληθεια που βρισκομαστε με το θεμα της βιζας? τωρα που προσεγγισαν την ευρωπη πρεπει κατι να κινειται... :'(
Εχεις τασεις αυτοκτονιας μου φαινεται...................Με την αρση της βιζας,
φανταζομαι ειναι φαση 'ή τωρα η ποτέ'....
Πριν γινει ο κακος χαμος και φυγουν ολες,
οποιος μπορεσει και οτι μπορεσει να κανει με τις ουκρανες...
να φυγουν να πανε που?Με την αρση της βιζας,
φανταζομαι ειναι φαση 'ή τωρα η ποτέ'....
Πριν γινει ο κακος χαμος και φυγουν ολες,
οποιος μπορεσει και οτι μπορεσει να κανει με τις ουκρανες...