Νέα

Πώς γίνεται κανείς τσάτσος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ναι φίλε μου είναι γνωστό ότι ο/η τσατσά/ός βασικό μέλημα έχει τον ποιοτικό έλεγχο...:(
γι αυτό και απαιτείται κατ'ελάχιστον μεταπτυχιακό στο engineering :confused:

Οπότε ο brabus67 που ήταν 23 χρόνια στην ιταλία για σπουδές και δεν πέρασε ούτε ένα μάθημα δεν κάνει ;;;;;;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.124
Πόντοι
3.846
γίνονται σεμινάρια ή παίρνεις το πτυχίο online?

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Παίδες είναι επικίνδυνη δουλειά

Κάποτε ήμουν μ ένα φίλο μου και περιμέναμε στο σαλόνι και ήταν μαζί μας ένας τυπος που μιλαγε πολυ εντονα στη τσατσα

''Πες μου τι κανει η κοπελαστο δωματιο...αναλυτικα!!Δειξε πως κανει πιπα και οτι θα περασω να γαμησω και αν μ αρεσει θα σε πληρωσω κτλ''

Προκλητικος.

Η τσατσα cool του ελεγε οτι δε γινονται αυτα κυριε πρεπει να πληρωσετε μπροστα απο πριν, αν θελετε να μπειτε στο δωματιο κτλ

Το να εφερε τ αλλο και την αρπαξε απο το λαιμο.Βρωμαγε αλκοολ ο τυπος

Οποτε τον αρπαξα και του ειπα ''πηγαινε εξω να παρεις λιγο αερα φιλε''

Κι εληξε η φαση.

Τραβανε πολλα οι τσατσοι στα μαγαζια αυτα και μερικες φορες κινδυνευουν.

Eπέδειξες ηρωισμό above and beyond the call of duty.
Εκεινη τη στιγμη η παγωνεις η λειτουργεις.

Καποιος θα μπορουσε να μου πει οτι εκανα βλακεια κι οτι ρισκαρα.

Γενικα καλο ειναι να φευγει καποιος απο μπελαδες

Μεγάλη μαλακία έκανες.
Υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται για να κάνουν αυτή τη δουλειά.
Οπότε στην ουσία είσαι ένα θύμα που δούλεψε τσάμπα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Παίδες είναι επικίνδυνη δουλειά

Κάποτε ήμουν μ ένα φίλο μου και περιμέναμε στο σαλόνι και ήταν μαζί μας ένας τυπος που μιλαγε πολυ εντονα στη τσατσα

''Πες μου τι κανει η κοπελαστο δωματιο...αναλυτικα!!Δειξε πως κανει πιπα και οτι θα περασω να γαμησω και αν μ αρεσει θα σε πληρωσω κτλ''

Προκλητικος.

Η τσατσα cool του ελεγε οτι δε γινονται αυτα κυριε πρεπει να πληρωσετε μπροστα απο πριν, αν θελετε να μπειτε στο δωματιο κτλ

Το να εφερε τ αλλο και την αρπαξε απο το λαιμο.Βρωμαγε αλκοολ ο τυπος

Οποτε τον αρπαξα και του ειπα ''πηγαινε εξω να παρεις λιγο αερα φιλε''

Κι εληξε η φαση.

Τραβανε πολλα οι τσατσοι στα μαγαζια αυτα και μερικες φορες κινδυνευουν.

Eπέδειξες ηρωισμό above and beyond the call of duty.
Εκεινη τη στιγμη η παγωνεις η λειτουργεις.

Καποιος θα μπορουσε να μου πει οτι εκανα βλακεια κι οτι ρισκαρα.

Γενικα καλο ειναι να φευγει καποιος απο μπελαδες

Μεγάλη μαλακία έκανες.
Υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται για να κάνουν αυτή τη δουλειά.
Οπότε στην ουσία είσαι ένα θύμα που δούλεψε τσάμπα.
Ουσιαστικα προστατεψε τον επιτιθέμενο τύπε, οχι την τσατσα

pipinokinigos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Κριτικές
21
Like
797
Πόντοι
990
Αγαπητέ συναγωνιστή ασφαλώς και εκανες πολύ μεγάλη ανοησία αν ....το εκανες .
1)Υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται για να κάνουν αυτή τη δουλειά ,δες παρατήρησε στη συμβολή των οδών ΙΑΣΩΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ τους αλβανοτσιγγανικης καταγωγής χαζομπραβους .
2) τόσο η υπηρεσία όσο και η κοπέλα ειναι σε θέση να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε κατάσταση .... ναι κυριολεκτώ ( γιατί έχουν δει πολλά ....αρα έχουν πείρα και εμπειρία , όσο και χαζος μεθυσμένος μαστουρωμενος κλπ κλπ) να ειναι ο άλλος για να κανει τέτοιου είδους ενέργειες σε έναν χώρο που κανεις δεν τον είδε να μπαίνει..... η να βγαίνει..... .
3) Αυτές οι καταστάσεις συνήθως αντιμετωπίζονται ευγενικά .....
4) Θυμάμαι οταν ήμουν υπηρεσία ( λόγω οικονομικής δυσπραγίας σε έναν οικο που η 19 χρονη αλβανοτσιγγανα κοπέλα αντελήφθηκε έναν πελάτη που έβγαζε βίντεο εχοντας τοποθετήσει επΙδεξια το κινητο του στη τσέπη του παντελονιού του που είχε κρεμάσει στον καλόγηρο. Ο πελάτης έκανε SEX με την κοπέλα κανονικα!!!! ολοκλήρωσε και εκείνη πηρε το τηλέφωνο του και το κράτησε ως αποδεικτικο στοιχείο για το 100 και μετα αφού μας ακουσε οοολη η ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΙΑΣΩΝΟΣ ΠΕΡΔΙΚΑ κλπ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΓΥΜΝΟ ΕΞΩ..... ΜΟΝΗ ΤΗΣ (ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΛΠ ).
5) Απλα δεν υπάρχει χειρότερη δουλεια απο αυτήν , το να μαζεύεις καπότες να αδειάζεις καλαθάκια να ξεσκονίζεις σεντόνια να αλλάζεις χυμένα σεντόνια μαξιλάρια κατουρημένα να σφουγγαρίζεις δωμάτια σκάλες να πετας τα σκουπίδια με τις καπότες να πηγαίνεις σπίτι σου και να μην βγαίνει η μυρωδιά απο τον χώρο, να βρωμάς σπέρμα , οτι αεροζόλ και να βαλεις για να καλύψει τη μυρωδιά κλπ κλπ πρεπει να υπάρχει καποια μορφή ανωμαλίας η πολύ μεγάλη ανάγκη για να ζητάς τέτοια δουλεια ... ....
6) Κάθε κοπέλα οοοολλλεεεςςς οταν πρώτο πας θα σου την πέσουν αν είσαι ανδρας ανεξάρτητης ηλικίας , και πολύ πιθανά να σε κλέβουν στο λογαριασμο η στα ρέστα η στα ραντεβού.... ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟΥΣ.
Α μα κάνεις και το λαθος να νομίσεις οτι θα γαμας τζάμπα..... τότε σε περιμένουν τα χειρότερα στην άρχη θα σε εκμεταλλευτούν και μετα θα σε βγάλουν σαν την τρίχα απο το ζυμάρι . Ειναι σπάνιες οι εξαιρέσεις .
Αυτος ο κατεπιλογην εργασιακος χωρος ειναι παράξενος γενικά , ειναι καθαρά για ανθρώπους κατω του μετρίου ( προσωπική άποψη αλλα τεκμηριωμένη ) . Πλαισιώνεται συνήθως με τυχοδιώκτικες φυσιογνωμίες ή πρωιν εκδιδόμενες η γενικά άνθρωποι που δεν έχουν άλλη επιλογή, δεν εχουν στον ηλιο μοίρα ..... , ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ να εχουν χαρακτήρα επιπεδο κλπ να ειναι κυρίες κλπ οχι πως δεν υπάρχουν, αλλα στα 85 περίπου μαγαζιά ΦΥΛΗΣ Κ ΜΕΤΑΞΥ 5 με 10 υπηρεσίες να ειναι κάποιου ικανοποιητικού επιπέδου μόρφωσης και χαρακτήρα κ καλή παροχή υπηρεσιών .
Κανονικά ολα θα έπρεπε να γινούνε με την μορφή σεμιναρίων και με αδειες αλλα η πολιτεία περιέργως δε φρόντισε για αυτο ....ενω στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν αδειες για ολα τα παραπάνω ..... τυχαιο ειναι αυτο....????
Το μόνο θετικο ειναι πως οτι βγάζει καποιος ειναι αφορολόγητο, ΠΑΝΤΑ με ρίσκο διότι ελλοχεύουν κίνδυνοι όπως κάποιο αυτοφορο... έξοδα δικηγόρους δικαστήρια διαδικασίες επώδυνες κλπ οπότε θα δουλεύεις 3-4 μήνες διπλοβαρδυα για να ξεπληρώσεις .....
Σε κάθε περίπτωση μακριά απο αυτήν την ΕΡΓΑΣΙΑ για τους εχοντας οτα και νορμάλ νου

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.464
Πόντοι
216
Το επομενο 'μεγαλο' νημα,
πρεπει να ειναι 'πως γινεται καποια πουτανα'.

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Θα σε παρει ο κουλης για σύμβουλο που εχει σχηματίσει gay κυβέρνηση
Χατζηδακης , Πατέλης κλπ κλπ

Δηλαδη εγω που ειμαι και γερος και πουστης εχω ελπιδες να βρω δουλεια?

:wink:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.355
Πόντοι
506
Εγώ ήξερα τσάτσο που ήταν παπάς..τσεκαρισμενο