Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.630
- Πόντοι
- 2.606
ο κος Eraser
ο κος Eraser
Ωρίωνα, άσε τα επιχειρήματα του τεμπέλη στην άκρη και δες να μάθεις έστω πώς γίνονται τα παιδιά. Η διαφορά στην ηλικία δεν είναι μεγάλη μάλλον. Απλώς εγώ έπαιρνα τα γράμματα και δεν βλέπω τηλεόραση. Στην μελέτη τώρα. Θα εξεταστείς.Όσο και να εργαστώ, μπαμπά μου, είναι το χάσμα γενεών, που δεν καλύπτεται κατ' ουδένα τρόπο...
Εγω, ρε μουνόπανα, που 18 ολάκερες σελίδες δε μου αφιερώσατε ΜΙΑ εικόνα να γελάσω λιγάκι.
Από ποιον;Θα εξεταστείς.
Από την Υπουργό Παιδείας που ξέρω ότι γλυκοκοιτάς κρυφά στα sitesΑπό ποιον;
Πολύ όμορφη και πολύ καλό κορίτσι..Από την Υπουργό Παιδείας που ξέρω ότι γλυκοκοιτάς κρυφά στα sites
Από ποιον;
Θα σε εξετάσω εγώ καλύτεραΑπό την Υπουργό Παιδείας που ξέρω ότι γλυκοκοιτάς κρυφά στα sites
The return of the exorcist
Είσθε λιμενικός; Εγώ δένω τάνκερ σε Μαρίνα λύνοντας ταυτόχρονα sudoku φίλε μου. Τί να εξετάσεις; Πήγαινε να παίξεις με τον φίλο σου τον Ωρίωνα. Αλλά όταν θα γίνετε καμαρώτοι, θα με θυμηθείτεΘα σε εξετάσω εγώ καλύτερα
Καμαρώνω όμως.. μετράει?Είσθε λιμενικός; Εγώ δένω τάνκερ σε Μαρίνα λύνοντας ταυτόχρονα sudoku φίλε μου. Τί να εξετάσεις; Πήγαινε να παίξεις με τον φίλο σου τον Ωρίωνα. Αλλά όταν θα γίνετε καμαρώτοι, θα με θυμηθείτε
Σε ποια Μαρίνα δένεις το τάνκερ; Την Πατούλη;Εγώ δένω τάνκερ σε Μαρίνα λύνοντας ταυτόχρονα sudoku φίλε μου. Τί να εξετάσεις; Πήγαινε να παίξεις με τον φίλο σου τον Ωρίωνα. Αλλά όταν θα γίνετε καμαρώτοι, θα με θυμηθείτε