Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Τύπε μου εδώ μέσα μερικοί πιστεύουν οτιδήποτε γράφεται,τι λες τώρα?Που να καταλάβουν τα βόδια που το περνάνε για αληθινή ζωή εδώ μέσα.
Τύπε μου εδώ μέσα μερικοί πιστεύουν οτιδήποτε γράφεται,τι λες τώρα?Που να καταλάβουν τα βόδια που το περνάνε για αληθινή ζωή εδώ μέσα.
Που να καταλάβουν τα βόδια που το περνάνε για αληθινή ζωή εδώ μέσα.
Αυτοί πιστεύουν και οτιδήποτε ΔΕ γράφεται.Τύπε μου εδώ μέσα μερικοί πιστεύουν οτιδήποτε γράφεται,τι λες τώρα?
Προφανώς υπάρχουν και τέτοιοι αλλά η πλειοψηφία είναι φρου φρου και αρώματα.Μην είμαστε και απόλυτοι … Εγώ σε αρκετά άτομα διακρίνω ομοιότητες με αυτό που «πλασάρουν» στο Site. Απλά συνήθως εκφράζεται σε υπερβολικό βαθμό …
μονο εγω,ΜΟΝΟ ΕΓΩ γραφω ΑΛΗΘΕΙΕΣΠροφανώς υπάρχουν και τέτοιοι αλλά η πλειοψηφία είναι φρου φρου και αρώματα.
θα σου πω στ'αυτιΕμένα πως με φαντάζεσαι χαχα ;
Μην σου πω πιστεύουν και στον Άγιο ΒασίληΑυτοί πιστεύουν και οτιδήποτε ΔΕ γράφεται.
Μόνο εσύ νιμού,Μόνο εσύμονο εγω,ΜΟΝΟ ΕΓΩ γραφω ΑΛΗΘΕΙΕΣ
ΟΥΑΟΥ!!!!
Με λίγη προσπάθεια θα σε αποτυπώσω με ακρίβειαΟΥΑΟΥ!!!!
Σαν ιδέα είσαι κοντά, σαν αποτύπωση όχι τόσο (πάντως πιο κοντά από κάποιον που μας έβγαλε αδερφές με τον Λιλά, το πρωί....)
Χαχαχα αδερφε Αγράμματε δε νομίζω να έχει πεσει κανένας μέσα αλλά έχει πολυ ενδιαφέρον το νημα. Παραδεξου το.
Εντάξει δεν είμαι τόσο νέος όμως
Κάποιος από αυτούς είσαι....
Ελαα , δεν είναι κακήΈτσι...
....μαγκες θα περιμενα να μ ανεβαζατε κατι τετοιο
Είπα εγώ πως είναι;Ελαα , δεν είναι κακή