loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ναι περσονα μου αλλα εδω απλα εικαζουμε...
ναι.
ότι είσαι πολύ μικρός ακόμα και μεγαλώνοντας θα καταλάβεις ότι τα μουνόχειλα δεν έχουν καμμιά σχέση με τα στοματόχειλα.....
ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
τα άλλα είναι τζάμπα....
αααααααχαχαχαχαχαχα
Δεν ειμαι εγω αυτος που γαμαει ξοφλιμενα μιλφ.
Σιγουρα κατι παραπανω ξερεις εσυ.
Δεν ειμαι εγω αυτος που γαμαει ξοφλιμενα μιλφ.
Ξοφλημένο και μιλφ είναι οξύμωρο, ή μιλφ θα είσαι ή ξοφλημένη 40άρα
Boobie, της μοιάζεις? Αν ναι, τα βγάζω όλα στο σφυρί για πάρτυ σου.
Αυτό πως σου προέκυψε? Βλέπεις Aggil Loupescou?Φανταζομαι οτι η δρομα ειναι 35αρα χαμηλοκωλα με καρε μαλλι.
Ένα πράγμα θα σου πω...
περπατούσα μόνη μου στς βερσαλίες και ερχόντουσαν οι αφρικανοί μικροπωλητές και μου μιλούσαν μερικοί ιταλικά και οι περισσότεροι ελληνικά (γεια σου τι κάνεις, μη φανταστείς τίποτα τρομερό)... χωρίς να ξέρουν από πού είμαι... μπήκα σε σκέψεις για το πόσο ελληνίδα μοιάζω
διαλεξε εσυ ενα.
Εμένα πάλι όταν βρέθηκα στην Αγγλία, με είπαν σε μια φάση ότι μοιάζω με Ιταλό. Καμάρωνα σα γύφτικο σκεπάρνι - ο Ντελ Πιέρο είμαι πούστη μου?περπατούσα μόνη μου στς βερσαλίες και ερχόντουσαν οι αφρικανοί μικροπωλητές και μου μιλούσαν μερικοί ιταλικά και οι περισσότεροι ελληνικά (γεια σου τι κάνεις, μη φανταστείς τίποτα τρομερό)... χωρίς να ξέρουν από πού είμαι... μπήκα σε σκέψεις για το πόσο ελληνίδα μοιάζω
Η αύξηση του ύψους αποδίδεται στην αυξημένη διαθεσιμότητα τροφής.
ε πες μας κ συ την γνωμη σου...δλδ το ύψος είναι επίσημα πλέον δείγμα ευημερίας?
γι' αυτό οι κοντοί είναι οι πιο κομπλεξικοί και κακοί άνθρωποι τελικά...
και μενα τυπε μουπαν μια φορα οτι μοιαζω με τον σταλονε!Εμένα πάλι όταν βρέθηκα στην Αγγλία, με είπαν σε μια φάση ότι μοιάζω με Ιταλό. Καμάρωνα σα γύφτικο σκεπάρνι - ο Ντελ Πιέρο είμαι πούστη μου?
δλδ το ύψος είναι επίσημα πλέον δείγμα ευημερίας?
γι' αυτό οι κοντοί είναι οι πιο κομπλεξικοί και κακοί άνθρωποι τελικά...
ε πες μας κ συ την γνωμη σου...
Τον πισωγλέντη ρε?μετά την εμφάνιση τώρα όλοι φαντασιώνονται τα όνειρα τηε παιδικής τους ηλικίας....
εμένα πάντω ήθελα να με περνάνε για τον Νορθ....