james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
εσυ ασε τις εξυπναδες και κοιτα να μαθαινεις απο το μαστορα τον Παιχτουρα γιατι μια ζωη εργαλεια θα κουβαλας!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχ
μαθαίνω ρε! τι νόμιζες? ;)
εσυ ασε τις εξυπναδες και κοιτα να μαθαινεις απο το μαστορα τον Παιχτουρα γιατι μια ζωη εργαλεια θα κουβαλας!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Μην ανησυχεις,δεν παει χαμενο....οπως την φασολαδα δεν την τρως σκετη, αλλα με ελιες,ταραμοσαλατα,κ.λ.π....ετσι παει και το υπολοιπο κρεας που αναφερεις.όχι ρε συ!
υπερβολικό σε βρίσκω!
έχει και κώλο , στήθος , χειλάκια
ένα σωρό κρέας! χαμένο θα πάει αυτό?
ρε δασκαλε Παιχτουρα, με νηστισημα θα τη βγαλουμε?Μην ανησυχεις,δεν παει χαμενο....οπως την φασολαδα δεν την τρως σκετη, αλλα με ελιες,ταραμοσαλατα,κ.λ.π....ετσι παει και το υπολοιπο κρεας που αναφερεις.
Για να φας μπριζολαρες,πρεπει να εισαι εργενης, γιατι παντρεμενος θα σου βγαινουν ξυνες.ρε δασκαλε Παιχτουρα, με νηστισημα θα τη βγαλουμε?
θελουμε μπριζολες λεμεεεεε
με τις ξυνες θα ταϊζουμε τα ντοπερμαν που λεγαμε......Για να φας μπριζολαρες,πρεπει να εισαι εργενης, γιατι παντρεμενος θα σου βγαινουν ξυνες.
Για να φας μπριζολαρες,πρεπει να εισαι εργενης, γιατι παντρεμενος θα σου βγαινουν ξυνες.
αντιμιλας στο δασκαλο ρε???????μπα! τις πιο νόστιμες μπιζόλες παντρεμένος τις τρως!
αρκει να ξέρεις να μαγειρεύεις και δεν τις κάψεις!
αντιμιλας στο δασκαλο ρε???????
μια ζωη αγαμητος θα μεινεις! και στην ιδια ταξη!
αχαχαχαχαχαααχχααααα
ετσι ετσι!!!Και κατι αλλο βασικο.....οι γυναικες ειναι σαν το γραματοσημο, οσο το φτυνεις περισσοτερο...κολλαει καλα.
Καλη η χουφτα δεν λεω αλλα και το γαμησι καλο γιατι κανεις δημοσιες σχεσεις.ετσι ετσι!!!
να πω κι εγω ενα που ακουσα δασκαλε?
ο θεος επλασε τον αδαμ και τη χουφτα του!!!
αχρηστες ειναι οι γυναικες!!!!
καλα τα λεω δασκαλε?
Ε, γιατί δεν το αρχίζεις σιγά σιγά;Καλη η χουφτα δεν λεω αλλα και το γαμησι καλο γιατι κανεις δημοσιες σχεσεις.
ελα δω καραφλα...ενα γκομενακι ησυχο και κουλ....συντηρητικο κατα βαση,πιστο στην σχεση του με τασεις αλκοολισμου και φιλοσοφικης διαθεσης...πιστο στα χναρια της μοδας ,με ελληνικο σωματοτυπο(κωλο) και ομορφο προσωπο σε βαθμο που να θαβει με ευκολια τηλεπερσονες με σκυλισια φατσα.....
μαχητρια της ζωης,ακομη στο μεροκαματο και το νετ παροτι σπουδαγμενη και με κουλτουρα......τριτοδεσμια του 1980 αν και θελει να δειχνει μικροτερη....
λουκ πετυχα τιποτε;
ναι ετσι συμπερανα απο καποια ποστ για τηλεοπτικες σειρες που εβλεπε...μπορει να πεφτω και εξω και ναμαστε συνομηλικοι.....ελα δω καραφλα...
τι εννοεις του 80?να χει γεννηθει το 80?? τοσο μικρη ειναι?
εγω νομιζα οτι ηταν μεγαλυτερη απο σεναναι ετσι συμπερανα απο καποια ποστ για τηλεοπτικες σειρες που εβλεπε...μπορει να πεφτω και εξω και ναμαστε συνομηλικοι.....
ρε νωντα εγω ειμαι πουρό....εγω νομιζα οτι ηταν μεγαλυτερη απο σενα
τη μπουμπα τη φανταομαι καπως ετσι παντως
1)331.τζι ελ ποσο εισαι?
2.ρε γ 30αρα σας φαινομαι;;;;;;;;;;;;;;;;
3.τι χεση εχουν οι σειρες?εχει κ επαναληψεις...
δεν εισαι 33?ρε νωντα εγω ειμαι πουρό....