Νέα

Πώς φαντάζεστε ότι είναι τα άλλα μέλη;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Σωστό και αυτό, μπορεί π.χ. να την έχεις πολύ μικρή για το ύψος σου.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ladies & Gentlemen Welcome to the World of Internet Virtuality Marketing......

Υ.Γ.
Αμα σου πουν ότι είναι και 2.5 να μου το ποστάρεις. Και πάλι να μου πεις ότι λέω μαλακίες.
κοίτάχτε ποιος μιλάει για Internet Virtuality Marketing ... ο κύριος 22-χιλιάδες-ποστ-δεν-έχω-τι-άλλο-να-κάνω-στη-ζωή-μου.
αλλά επειδή μιλάμε μέσω ίντερνετ... κάτσε να σου ανεβάσω το αυτοκίνητο στο rapidshare... να το κατεβάσεις, να το τεστάρεις και να δεις και μόνος σου  :idiot: :idiot:
αν σου τελείωσαν τα επιχειρήματα πες το και θα σταματήσω...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κοίτάχτε ποιος μιλάει για Internet Virtuality Marketing ... ο κύριος 22-χιλιάδες-ποστ-δεν-έχω-τι-άλλο-να-κάνω-στη-ζωή-μου.
αλλά επειδή μιλάμε μέσω ίντερνετ... κάτσε να σου ανεβάσω το αυτοκίνητο στο rapidshare... να το κατεβάσεις, να το τεστάρεις και να δεις και μόνος σου  :idiot: :idiot:
αν σου τελείωσαν τα επιχειρήματα πες το και θα σταματήσω...

πόσα θες ρε μαλάκα να σου δώκω να μου κάνεις διαφήμιση στο νετ αντί να με διαβάλλεις;

Κάνε τις αναγωγές.
τελειώσαμε τη μαλακία.

Υ.Γ.
άμα σου πούνε και ποιά είναι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο έλα να τσακωθούμε.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πόσα θες ρε μαλάκα να σου δώκω να μου κάνεις διαφήμιση στο νετ αντί να με διαβάλλεις;

Κάνε τις αναγωγές.
τελειώσαμε τη μαλακία.

Υ.Γ.
άμα σου πούνε και ποιά είναι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο έλα να τσακωθούμε.
το ξέρεις ότι δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω κάθε φορά που ανεβάζεις το επίπεδο σε κάθε συζήτηση που κάνεις... πόσο μάλλον όταν αυτή περιλαμβάνει και εμένα.
συνέχισε να λες ανακρύβιες... δεν πρόκειται να σε διορθώσω πλέον.. αλλά κρίμα είναι τα στουρνάρια που κάθονται και σε ακούνε και σε ασπάζονται κιόλας.
ναι μεν κάνεις λάθος... αλλά σαν μικρό παιδί κλαψουρίζεις και επιμένεις ότι είσαι θεός.

Υ.Γ. στα αυτοκίνητα δεν υπάρχει εξαίρεση. υπάρχει ερευνα, τεχνογνωσία και εφαρμογή. μην ξεσπάς πάνω μου επειδή σε δούλεψαν οι γερμανοί με το κάρο που σου έδωσαν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υ.Γ. στα αυτοκίνητα δεν υπάρχει εξαίρεση. υπάρχει ερευνα, τεχνογνωσία και εφαρμογή. μην ξεσπάς πάνω μου επειδή σε δούλεψαν οι γερμανοί με το κάρο που σου έδωσαν.

έλα γνώστη.....

πες μου πόσο είναι η πραγματική ιπποδύναμη του GTR μετρημένη στο Ντουμπάι Ιούλη μήνα με 45 βαθμούς και πες μου πόση είναι η ιπποδύναμη του ίδιου αυτοκινήτου μετρημένη αρχές Μάρτη στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Τα άλλα για αυτοκίνητα άμα ήξερες δε θα τα έλεγες.
Τις ίδιες παπαριές έλεγα και γω στην ηλικία σου ως φοιτητής.
Ειχα και τον Καββαθά ευαγγέλιο τότε......

Τεσπα εσύ ξέρεις και κάμω λάθος. Σου χαλάω εγώ χατήρι;

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16

Συνημμένα

• _6ac7f65865.jpg
    _6ac7f65865.jpg
    82,2 KB · Εμφανίσεις: 53

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
κάτω από 1,85 είναι κοντοπούτανο κι απλά αν περίμενα ψηλότερή μου θα κράταγα ακόμα την παρθενιά μου :tickedoff: :tickedoff: :jerking: :think: :knockinb: :rockon: :rockon: :S
κάτω από 1,85 κοντοπούτανο????.....κάτσε ρε φίλε δλδ έτσι όπως τα λες εσύ το 95% είναι κοντοπούτανα

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny:
Τώρα το ΄δα αυτό..
Λοιπόν για τους άντρες έχω την εντύπωση ότι είναι ένα μάτσο μπαρμπάδες- σαν τους ήσυχους 40άρηδες-50άρηδες οικογενειάρχες της διπλανής πόρτας που δεν σου πάει καν το μυαλό ότι ασχολούνται με μπουρδέλα κλπ κλπ- :2funny: :2funny:
Αυτή η εντύπωση μου δημιουργήθηκε γιατί μια φορά είχα δει τυχαία κάτι φώτος από μια συνάντηση μελών του site ή κάτι τέτοιο..

χαχαχα πλάκα κάνω μην πέσετε να με φάτε, σίγουρα θα υπάρχουν και πολύ ωραία παιδιά.. :cheesy:
Μια συμπάθεια έχω στους bourdela bikers.. :rockon:

Για τις γυναίκες του site τώρα έχω την εντύπωση ότι είναι όλες ωραίες..δεν ξέρω γιατί..πείτε το γυναικεία αλληλεγγύη, πείτε το ότι θέλετε.. :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Τώρα το ΄δα αυτό..
Λοιπόν για τους άντρες έχω την εντύπωση ότι είναι ένα μάτσο μπαρμπάδες- σαν τους ήσυχους 40άρηδες-50άρηδες οικογενειάρχες της διπλανής πόρτας που δεν σου πάει καν το μυαλό ότι ασχολούνται με μπουρδέλα κλπ κλπ- :2funny: :2funny:
Αυτή η εντύπωση μου δημιουργήθηκε γιατί μια φορά είχα δει τυχαία κάτι φώτος από μια συνάντηση μελών του site ή κάτι τέτοιο..

χαχαχα πλάκα κάνω μην πέσετε να με φάτε, σίγουρα θα υπάρχουν και πολύ ωραία παιδιά.. :cheesy:

Για τις γυναίκες του site τώρα έχω την εντύπωση ότι είναι όλες ωραίες..δεν ξέρω γιατί..πείτε το γυναικεία αλληλεγγύη, πείτε το ότι θέλετε.. :grin:
μπαρμπας δεν ειμαι παντως.... :grin:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Τώρα το ΄δα αυτό..

Ε όχι και μπάρμπες είπαμε....α και εσύ μοιάζεις με το αβαταρ σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom