1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Σωστό και αυτό, μπορεί π.χ. να την έχεις πολύ μικρή για το ύψος σου.
κοίτάχτε ποιος μιλάει για Internet Virtuality Marketing ... ο κύριος 22-χιλιάδες-ποστ-δεν-έχω-τι-άλλο-να-κάνω-στη-ζωή-μου.Ladies & Gentlemen Welcome to the World of Internet Virtuality Marketing......
Υ.Γ.
Αμα σου πουν ότι είναι και 2.5 να μου το ποστάρεις. Και πάλι να μου πεις ότι λέω μαλακίες.
κοίτάχτε ποιος μιλάει για Internet Virtuality Marketing ... ο κύριος 22-χιλιάδες-ποστ-δεν-έχω-τι-άλλο-να-κάνω-στη-ζωή-μου.
αλλά επειδή μιλάμε μέσω ίντερνετ... κάτσε να σου ανεβάσω το αυτοκίνητο στο rapidshare... να το κατεβάσεις, να το τεστάρεις και να δεις και μόνος σου
αν σου τελείωσαν τα επιχειρήματα πες το και θα σταματήσω...
το ξέρεις ότι δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω κάθε φορά που ανεβάζεις το επίπεδο σε κάθε συζήτηση που κάνεις... πόσο μάλλον όταν αυτή περιλαμβάνει και εμένα.πόσα θες ρε μαλάκα να σου δώκω να μου κάνεις διαφήμιση στο νετ αντί να με διαβάλλεις;
Κάνε τις αναγωγές.
τελειώσαμε τη μαλακία.
Υ.Γ.
άμα σου πούνε και ποιά είναι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο έλα να τσακωθούμε.
φιλαράκο δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά γκόμενα πάνω από 1.85 είναι τεντόπανο.............
Υ.Γ. στα αυτοκίνητα δεν υπάρχει εξαίρεση. υπάρχει ερευνα, τεχνογνωσία και εφαρμογή. μην ξεσπάς πάνω μου επειδή σε δούλεψαν οι γερμανοί με το κάρο που σου έδωσαν.
τραβελος ειναι
τραβελος ειναι
ονόματι;
τι ονοματι?Πανω απο 1,90 δεν ειναι γυναικα αλλα ο πρωην μπαμπης wannabee γυναικα τωρα
κάτω από 1,85 είναι κοντοπούτανο κι απλά αν περίμενα ψηλότερή μου θα κράταγα ακόμα την παρθενιά μου :Sτραβελος ειναι
κάτω από 1,85 κοντοπούτανο????.....κάτσε ρε φίλε δλδ έτσι όπως τα λες εσύ το 95% είναι κοντοπούτανακάτω από 1,85 είναι κοντοπούτανο κι απλά αν περίμενα ψηλότερή μου θα κράταγα ακόμα την παρθενιά μου :S
μπαρμπας δεν ειμαι παντως....
Τώρα το ΄δα αυτό..
Λοιπόν για τους άντρες έχω την εντύπωση ότι είναι ένα μάτσο μπαρμπάδες- σαν τους ήσυχους 40άρηδες-50άρηδες οικογενειάρχες της διπλανής πόρτας που δεν σου πάει καν το μυαλό ότι ασχολούνται με μπουρδέλα κλπ κλπ-
Αυτή η εντύπωση μου δημιουργήθηκε γιατί μια φορά είχα δει τυχαία κάτι φώτος από μια συνάντηση μελών του site ή κάτι τέτοιο..
χαχαχα πλάκα κάνω μην πέσετε να με φάτε, σίγουρα θα υπάρχουν και πολύ ωραία παιδιά..
Μια συμπάθεια έχω στους bourdela bikers..
Για τις γυναίκες του site τώρα έχω την εντύπωση ότι είναι όλες ωραίες..δεν ξέρω γιατί..πείτε το γυναικεία αλληλεγγύη, πείτε το ότι θέλετε..
Ε όχι και μπάρμπες είπαμε....α και εσύ μοιάζεις με το αβαταρ σου?
Τώρα το ΄δα αυτό..
Λοιπόν για τους άντρες έχω την εντύπωση ότι είναι ένα μάτσο μπαρμπάδες- σαν τους ήσυχους 40άρηδες-50άρηδες οικογενειάρχες της διπλανής πόρτας που δεν σου πάει καν το μυαλό ότι ασχολούνται με μπουρδέλα κλπ κλπ-
Αυτή η εντύπωση μου δημιουργήθηκε γιατί μια φορά είχα δει τυχαία κάτι φώτος από μια συνάντηση μελών του site ή κάτι τέτοιο..
χαχαχα πλάκα κάνω μην πέσετε να με φάτε, σίγουρα θα υπάρχουν και πολύ ωραία παιδιά..
Μια συμπάθεια έχω στους bourdela bikers..
Για τις γυναίκες του site τώρα έχω την εντύπωση ότι είναι όλες ωραίες..δεν ξέρω γιατί..πείτε το γυναικεία αλληλεγγύη, πείτε το ότι θέλετε..
α και εσύ μοιάζεις με το αβαταρ σου?
τι πραγμα;;
δωσε λινκ