voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
ρωτα τον mc που στα κλαμπ τρεχει ανα 5λεπτο στο wc..
Εμ' μ΄ αυτά που την κόβεις.
ρωτα τον mc που στα κλαμπ τρεχει ανα 5λεπτο στο wc..
κουμπια δεν πινω..σας τα χαριζω..
να βρειτε αλλο προμηθευτη κυριε..Εμ' μ΄ αυτά που την κόβεις.
κουμπια δεν πινω..σας τα χαριζω..
σιγά τη Σακοράφα...με το ζόρι 1,76 ήτανε ενώ η Τίνα Λίλακ που ήταν 1,81 για αυτό της πήρε και το παγκόσμιο ρεκόρ στη φωτό η Μάνον Φλίερ επειδή απλά μου αρέσει :S :S :Sξέρω.
μόνο σακοράφες και σπαθιά.
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χαα..
εγραψες..
εκεινη την φωτο ακομη θα την περιμενω πολυ;επιτελους!!!!!!!!!!!δε πηγαν χαμενοι οι κοποι μου!!!!!!!!!!!!!!!
εσυ να πατας το κουδουνι απο δω & περα πριν πυροβολησεις σε παρακαλω..[move][size=30pt]ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/size][/move]
εσυ να πατας το κουδουνι απο δω & περα πριν πυροβολησεις σε παρακαλω..
ααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ρε ποσο μαλακας ειναι τελικα ο παρασημοφορεμενος???
Επιτέλους συμφωνήσαμε κάπου ψηλέ!σιγά τη Σακοράφα...με το ζόρι 1,76 ήτανε ενώ η Τίνα Λίλακ που ήταν 1,81 για αυτό της πήρε και το παγκόσμιο ρεκόρ στη φωτό η Μάνον Φλίερ επειδή απλά μου αρέσει :S :S :S
για βόλλευ 1,67 είναι ελπιδοφόρο για επτάχρονη μόνο αφού η Γκάμοβα ήταν 1,70 από τα οκτώ της χρόνια
εάν η μπούμπα είναι πάνω από 35, τότε το 1,67 για την ηλικία της είναι βουρ για το βόλλευ........
το 35 που είπε ο τύπος το απώθησες απο τα κριτήρια γιατι θεώρησες οτι αναφερόταν σε πόντους ψωλής? :Sγια βόλλευ 1,67 είναι ελπιδοφόρο για επτάχρονη μόνο αφού η Γκάμοβα ήταν 1,70 από τα οκτώ της χρόνια
για βόλλευ 1,67 είναι ελπιδοφόρο για επτάχρονη μόνο αφού η Γκάμοβα ήταν 1,70 από τα οκτώ της χρόνια