CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.815
- Πόντοι
- 2.536
Αστα αυτά Αργύρη.White metal και παπαροκάδες άκουγες και τώρα λες άλλα για να το παίξεις αλητήριοςΕμείς που μεγαλώσαμε με Nirvana και U2 τι πάθαμε;
Αστα αυτά Αργύρη.White metal και παπαροκάδες άκουγες και τώρα λες άλλα για να το παίξεις αλητήριοςΕμείς που μεγαλώσαμε με Nirvana και U2 τι πάθαμε;
Όσοι διαφωνούν η έχουν το ίδιο επίπεδο με αυτά τα δίποδα τάπερ η ζουν σε ένα ροζ συννεφάκι όπου δεν υπάρχει τίποτα στραβό .Να σου πω πως έχεις άδικο;
Είχα και μια φάση με ρεμπέτικα γύρω στα 17-19...Αστα αυτά Αργύρη.White metal και παπαροκάδες άκουγες και τώρα λες άλλα για να το παίξεις αλητήριος
Εγώ τα βαριέμαι. Και για πες , βούτηξες; Τον έπιασες τον σταυρό;Είχα και μια φάση με ρεμπέτικα γύρω στα 17-19...
Δεν πρόλαβα τον Αττίκ....λυπάμαι αν σε απογοήτευσα.Τόσο τζιόβενο είσαι;
Δέηθηκα και υπέρ σου...Εγώ τα βαριέμαι. Και για πες , βούτηξες; Τον έπιασες τον σταυρό;
Είχα και μια φάση με ρεμπέτικα γύρω στα 17-19...
Γιατί , γνωρίζει ότι οι μεγαλύτεροι ρόκερς ήταν μέσα στα ναρκωτικά ;Γνωρίζεις ότι οι παλιοί ρεμπέτες ήταν μέσα στην πρεζα;
Δεν λέω τίποτα.Ήρθε και το πιο καλό παιδί του σάιτ, ο Ωρίωνας, ο καλός μου ο φίλος. Τι λέει Ωρίωνα; Πες κάτι καλό που τα λες τόσο ωραία!
Δεν λέω τίποτα.
Πενθώ για τον καλό μου φίλο Arista@rxos που μπαναριστήκαμε μαζί και αυτός ακόμα τιμωρείται.
Και οι ροκάδες μέσα στην πρέζα είναι και οι λα'ι'κοι ήταν αλογομουρηδες και χαρτοπαίκτες...Γνωρίζεις ότι οι παλιοί ρεμπέτες ήταν μέσα στην πρεζα;
Εσύ τι λες ,να νόμιζα ότι πίνουν γάλα για βράδυ και πίνουν αγιασμό πριν το πρωινό ουίσκυ;Γιατί , γνωρίζει ότι οι μεγαλύτεροι ρόκερς ήταν μέσα στα ναρκωτικά ;
Θα "ξιφομαχησουν";;;;
και τότε γιατί βγήκες Αλληλούιας και χουντικός ρε Αργύρη;Εσύ τι λες ,να νόμιζα ότι πίνουν γάλα για βράδυ και πίνουν αγιασμό πριν το πρωινό ουίσκυ;
Θα "ξιφομαχησουν";;;;
Αυτός που έγραψε τις κριτικές....Εξαρτάται ποιος Ωρίωνας θα έρθει.
Γιατί διαχωρίζω τα της μουσικής από τα της ζωής...μπορώ να τα διαχωρίζω...οι ανώριμοι αντιγράφουν ακριβώς ο,τι βλέπουν όπως οι μα'ι'μουδες .και τότε γιατί βγήκες Αλληλούιας και χουντικός ρε Αργύρη;
Ωχ αμάν...θα χυθεί κάτι...ποιο υγρό θα είναι δεν μπορώ να ξέρω!Εξαρτάται ποιος Ωρίωνας θα έρθει.
Κάποιος πρέπει να δεηθεί για τις ψυχές των ερυθροροζουλι προβάτων...και τότε γιατί βγήκες Αλληλούιας και χουντικός ρε Αργύρη;