Νέα

Πώς φαντάζεστε ότι είναι τα άλλα μέλη;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.122
Πόντοι
1.206

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.438
Πόντοι
12.756
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.013
Πόντοι
3.936
1672698626856.png

@ventuzator

1672698757668.jpeg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.866
Πόντοι
12.756
κοιτα παιχτη, εσενα επειδη λογω ηλικιας σου εχω καποια εκτιμηση, δε θα το συνεχισω οπως της νιπλοφσκι, που μεχρι και ο δαλαϊ τον εκανε ρομπα και τονε κυνηγαει τωρα σε οτι γραφει, για να του την πει με το στανιο.
αυτα που λεει για μενα, για να μπαλωσει οτι μπορει, μου ειναι αδιαφορα.
εχω και αλλα ποστς, αλλα εισαι πολυ τυχερος που καποια πιο σημαντικα σβηστηκαν, οπως προειπα.
μην το παρεις ομως στραβα, σοβαρα μιλαω.
με καποια που λες συμφωνω, αν και η γλωσσα που χρησιμοποιεις προσωπικα με κουραζει αφανταστα, γι'αυτο και δε συμμετεχω στα νηματα που εισαι ενεργος αρκετα.
σορρυ.
αλλα φανταζομαι το ιδιο θα εχεις να πεις και για μενα, αρα παει η μια η αλλη.
επομενως τσιλ απο μενα.
λογικα εχεις τα διπλασια χρονια απο μενα, υπολογιζω.
για τον καλογερο σου ειχα πει κατι στο φυλλο, αν θυμασαι, αρα δε χρειαζεται να πω κατι αλλο.
επισης στο φυλλο, ποτε δε μπηκα σφηνα καπου απο μονος μου. δε μου εκανε ποτε το υφος.
εσεις με βαλατε... αλλα δε σας βγηκε.
πρεπει να ειστε στην ιδια ηλικια πανω κατω, δεν εχω μπει σφηνα σε σας, αρα μη με ανακατεβεις.
βρειτε τα μεταξυ σας, αν και δεν εχω καταλαβει γιατι η κοντρα σας.
γουατεβερ...:dunno:
εσυ αν θες, ανεβασε οτι αλλο γουσταρεις παντως.
νο προμπλεμ.
προσωπικα, ξερω πολυ καλα τι εχω γραψει εδω μεσα.
:hi:
τι εγινε μωρη παραδοθηκες ? αρχισες να γραφεις σεντόνια με 'σε εκτιμαω τυπε' και 'σεβασμους ηλικιων ..' , 'μια σου και μία μου και ειμαστε πατσι'
θα το πεις στην μαμα σου να το πει στην μαμα του οτι σε πειραξε ? και μετα θα το πεις στην δασκαλα του σχολειου ?

ρε τι μαλακας εισαι εσυ....

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.109
Πόντοι
3.846
Τα πάντα είναι σχέση τιμής-ποιότητας προφανώς…
Κατά την γνώμη μου, αν πας σε κινέζικο, πας μόνο σε Gree-Midea και κατ’επεκταση σε Toyotomi, inventor…κατά την γνώμη μου πάντα πας άφοβα σε αυτά αν και…κοιτάς και εγγυήσεις και Νο1 σ’αυτο είναι η Inventor (σαν αντιπροσωπεία, πάντα όμως εξαρτάται κ απ’το μαγαζί που θα ψωνίσεις καθώς αυτό «επηρεάζει» το αίτημα για την εγγύηση !!). Η Gree πλέον δυστυχώς δίνει 2ετή εγγύηση καθώς ο Θεσσαλονικιός αντιπρόσωπος βαρέσει κανόνι και ο νέος δίνει την εργοστασιακή!!
Σημείωση ότι τα 10 έτη τα δίνουν οι Έλληνες αντιπρόσωποι …

Τώρα η σύγκριση με Daikin Mitsubishi είναι σαν να συγκρίνεις Mercedes & BMW με ΦΙΑΤ & DACIA! Απλά μην ψωνίσετε τις φθηνότερες σειρές αυτών των εταιριών (η Daikin είναι Μαλαισία και η Mitsubishi Κίνα) γιατί προφανώς παίρνετε πολύ basic κλιματιστικό με μέτρια ποιότητα κατασκευής (πως αλλιώς θα μπορούσαν αυτά τα μεγαθήρια να ανταγωνιστούν τον Κινέζο;;;).
Ανεβείτε αν μπορείτε λίγο και πάρτε τις μεσαίες ή φυσικά τις πάνω κατηγορίες…το πάνω ράφι!

Επίσης η daikin απ’οσο γνωρίζω, δίνει 10ετή εγγύηση!

Λοιπές πληροφορίες σε pm παιδιά, δεν θα βγαλω κ την επαγγελματική μου κάρτα δημόσια στο μπου…

:hi:
Να προσθέσω και τα LG σαν καλή επιλογή αν και όχι οικονομική (ούτε τα Dainkin άλλωστε).

Carrier δεν τη βάζω στην κουβέντα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.122
Πόντοι
1.206
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like