Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Κλαίω ρε μαλακες!!!!Ποιος από τους 2;
Πολυγραφότατος αλλά όχι και Εβραίος ο @raopau...όλα κι όλα!
Δεν έχεις μπει νήμα γαύρου.Οπότε δεν ξέρεις.Άστο.Πολυγραφότατος αλλά όχι και Εβραίος ο @raopau...όλα κι όλα!
Μουστάρδα, μαγιονέζα ή κέτσαπ;Κατι μπιφτεκια,λουκανικα,ρολα κοτοπουλο,πατατες τηγανητες κλπ
Tιποτα απ αυτα,παπρικα και μελιτζανοσαλαταΜουστάρδα, μαγιονέζα ή κέτσαπ;
Σούσι παραμονή πρωτοχρονιάς.
Γτχ μου δηλαδή.
Όπως τα λες μαν.
Αυτά τα δήθεν μας φάγανε.
Ας όψεται που η κοπέλα είναι διαστημικό κορμί και εως τώρα άψογη μαζί μου.
Μετά θα πάμε έξω...Ήδη βαριέμαι...
Σκέφτομαι πιστόλιασμα...
Και να φανταστείς σούσι και σασίμι τρώω πολύ συχνά.
Εννοείται εδώ δεν ξέρουν την διαφορά ανάμεσα στα 2.Νομίζουν ότι είναι το ίδιο...
Και κόκαργιολα 0%...για να μην ξεφεύγουμε σε θερμίδες!Μουστάρδα, μαγιονέζα ή κέτσαπ;
Ευτυχώς που δεν είπες τζατζίκι...ας υπάρχει και κάτι ψιλοελαφρυ στο τραπέζι αυτόTιποτα απ αυτα,παπρικα και μελιτζανοσαλατα
Κοσμοπολιταν το κάνατε και αυτό το νήμα. Τώρα θα μπει και ο Μπραμπος να γράψει για το σαβουρα βιβρ στα γυραδικα των δυτικών προαστίων.Tιποτα απ αυτα,παπρικα και μελιτζανοσαλατα
γιατί δεν κοιμάσαι ??Κοσμοπολιταν το κάνατε και αυτό το νήμα. Τώρα θα μπει και ο Μπραμπος να γράψει για το σαβουρα βιβρ στα γυραδικα των δυτικών προαστίων.
Τα πουστικα τα χρόνια, περνάνε πολύ γρήγορα. Όταν το παίρνουμε χαμπάρι όμως είναι πολύ αργά.γιατί δεν κοιμάσαι ??
άλλος ένας χρόνος φορτωθηκε στην πλάτη σου ..
Τα πουστικα τα χρόνια, περνάνε πολύ γρήγορα. Όταν το παίρνουμε χαμπάρι όμως είναι πολύ αργά.
Πουστικα με την καλή έννοια τυπε. Όπως λέγαμε, "ρε τον πουστη τον Σαργκάνη, τι έπιασε" ή, όπως λένε στους διαδρόμους του σάιτ, "ρε τον πουστη τον Νιπλη, πως την παραμυθιαζει την πινέζα του".Τα πουστικα τα χρόνια ειναι πιο γρήγορα απο τα straight ?? κοιτα ρε τι μαθαίνει κανεις εδω μέσα..
Δηλαδη τα πουστικα ειναι σαν τα σκυλίσια; 1 κανονικο 7 πούστικα ?
εχεις σκεφτει να γυρισεις straight ?
δεν τα ξερω εγω αυτα τυπεΠουστικα με την καλή έννοια τυπε. Όπως λέγαμε, "ρε τον πουστη τον Σαργκάνη, τι έπιασε" ή, όπως λένε στους διαδρόμους του σάιτ, "ρε τον πουστη τον Νιπλη, πως την παραμυθιαζει την πινέζα του".
Nαι βεβαια, καλα κανεις, οι κατω οροφοι ειναι για την πλεμπα που κανει παπαρα το πανετονε στην φασολαδα.δεν τα ξερω εγω αυτα τυπε
δεν γυριζω στους διαδρόμους, ειμαι στα γραφεία, στους πανω-πανω ορόφους