λοιπόν το μαλλί πολύ πιό πυκνό , μαύρο σαν του νεαρού ! τα μάτια καμμία σχεση τα δικά μου είναι πιό αμυγδαλωτά μελί , , ύψος 1,76, τώρα τί έχει μείνει δεν ξέρω ! ;)είναι γκέι
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
λοιπόν το μαλλί πολύ πιό πυκνό , μαύρο σαν του νεαρού ! τα μάτια καμμία σχεση τα δικά μου είναι πιό αμυγδαλωτά μελί , , ύψος 1,76, τώρα τί έχει μείνει δεν ξέρω ! ;)είναι γκέι
![]()
![]()
βελβυ εσυ εισαι σπασικλακι, θα σου στειλουμε πμ για τριο θα ψαχνεις τα ορθογραφικα, θα σου λεμε ελα, θα λες τι να φορεσω δεν εχω τιποτα για τριο, θα λεμε μια ωρα, θα λες αυτη την ωρα πλενω το ποδηλατο. Ασε που μπορει την ωρα του τριο να γραφεις στο νετ. Δεν γινεται τριο ετσι,ξεχασε το
βελβυ εσυ εισαι σπασικλακι, θα σου στειλουμε πμ για τριο θα ψαχνεις τα ορθογραφικα, θα σου λεμε ελα, θα λες τι να φορεσω δεν εχω τιποτα για τριο, θα λεμε μια ωρα, θα λες αυτη την ωρα πλενω το ποδηλατο. Ασε που μπορει την ωρα του τριο να γραφεις στο νετ. Δεν γινεται τριο ετσι,ξεχασε το
τα λεπια ξεχασες.......κωλοψαρολοιπόν το μαλλί πολύ πιό πυκνό , μαύρο σαν του νεαρού ! τα μάτια καμμία σχεση τα δικά μου είναι πιό αμυγδαλωτά μελί , , ύψος 1,76, τώρα τί έχει μείνει δεν ξέρω ! ;)![]()
![]()
![]()
Μαλάκα ξεδοντιάρη χαχαχα
@Λουκ, άντε έλα.
@Εγώ το θέλω το fb του φου χαχα
θα θελα. :-Η λουκ πρ'επει να ναι ωραίο γκομενάκι , λίγο ξενέρωτη βέβαια με τα σταράκια κ τ λοιπά σιχάματα που φοράει
![]()
κάπως έτσι αλλά χωρίς τατού![]()
θα γυρισω με την βιλμα που ειναι ψηλη θεωρητικια εξυπνη με καλο γουστο, και σνομπ υφαι και θα πεισει και την σανδαλ να ερθει να κανουμε τριο![]()
η βέλβω θέλει ιδιωτικό συμφωνητικό για να κάνει σεξ
Εμένα καμιά γκόμενα δε με θέλει για τρίο? Πφ.
θα θελα. :-
λιγα λες...πολυ λιγα....αι μωρή μια χαρά κουκ΄λί είσαι
ξέρουν ότι θα χουν να κάνουν μαζί μ αμα σε αποπλανήσουν
είμαι κτητικιά εγώ![]()
πετανε οι κοτες?Moυ κόβεις τα φτερά μωρή μαλάκω.
πετανε οι κοτες?
ασπρομαυρη ειναι ;).η σανδαλ φοραει παντα ταγιερ ασπρο και ειναι ξανθια σαν την μεριλιν μονρο
πετανε οι κοτες?