Και εσπερνε κωλοπαιδα.ρε υπήρχε κ ένας φραντσεσκο που σκότωνε σκλυλους κ εξαφάνιζε πτώματα![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Και εσπερνε κωλοπαιδα.ρε υπήρχε κ ένας φραντσεσκο που σκότωνε σκλυλους κ εξαφάνιζε πτώματα![]()
τι λες ρε τυπε?
ο λακης εχει εκπαιδευτει κατω απτις πιο αντιξοες συνθηκες![]()
Μην τον παρετε τυπε,ολο πειραζει τον αχαχουχα.εσυ εισαι υπο δοκιμη ακομα τυπε![]()
τυπε αυτα ειναι βαρια λογια :-τυπε εμενα θα ακους. ο λακης ειναι αρχηγος και ηθυνων νους αλλα δεν ειναι το χερι για τις βρωμικες δουλειες. χωρις εμενα η ζωη του κρεμεται απο νημα.
Πλάκα κάνεις; :o
Αυτός ρε τύπε είναι δεύτερος killer μετά τον Λάκη...αν σου δείξει τα κεφάλια που έχει πάνω από το τζάκι του θα πάθεις πλάκα.
Ναι αυτό.αυτο το στρακι ειναι το προτυπο σου;;
τον προωθησε καλα η φασουλη
Ο Μέμος Μπεγνής παραχώρησε συνέντευξη, τονίζοντας ότι δεν αφορά κανένα το αν πηγαίνει με γυναίκες ή άνδρες και ότι βρίσκεται στο χώρο μόνο για να κάνει τη δουλειά του.
>
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Εγώ» και ρωτήθηκε για το ότι αν βάλει κάποιος το όνομά το σε μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο, θα βρει σχόλια σχετικά με τις σεξουαλικές του επιλογές. Ο ίδιος ήταν... καταπέλτης, δεν διέψευσε κανένα σενάριο, απλά τόνισε οι προτιμήσεις του δεν ενδιαφέρουν κανέναν
μεγάλη αλήθεια είπες τύπεκριμα νεο παιδι να πουστεψεις για να καταληξεις να κανεις τον κομπαρσο σε ταινιες του αλεξανδρου ρηγα
τυπε αυτα ειναι βαρια λογια :-
μηπως προσταθεις να γκρεμισεις τον μυθο του λακη?
Εγώ θα πουστέψω αλλά θα γίνω πρωταγωνιστής,θα αξίζει τον κόπο.![]()
το παιδι με τις βαλιτσες στο κοκκινο δωματιο
θα του ανοιξουν το κωλο σαν στρειδι για να καταληξει να κανει το παιδι με τις βαλιτσες στο κοκκινο δωματιο
μεγάλη αλήθεια είπες τύπε
Εγώ θα πουστέψω αλλά θα γίνω πρωταγωνιστής,θα αξίζει τον κόπο.![]()
Να φάτε σκατά,εγώ έχω ταλέντο...πολύ ταλέντο.σιγα μην γινεις και ο μπεν χουρ
το πολυ πολυ σε κοβω γιουσουφακι σε κανα τουρκικο
ελλαδα καθε χρονο και θα χειροτερευει η τηλεοραση μεχρι να φτασει σ επιπεδα ερτ2 1987
και πλεον απληρωτος!κριμα νεο παιδι να πουστεψεις για να καταληξεις να κανεις τον κομπαρσο σε ταινιες του αλεξανδρου ρηγα
Έτσι είναι,τέχνη δεν κάνεις για τα λεφτά.και πλεον απληρωτος!