Νέα

Πως είμαστε....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOHNNYDMAX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dreamer24gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Πάρτε και μια δική μου (έτσι για να γνωριζόμαστε καλύτερα)

Συνημμένα

• dreamer24_FAT.jpg
    dreamer24_FAT.jpg
    81,5 KB · Εμφανίσεις: 59

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Λοιπον μαγκες/μαγκισσες, διαπιστωνω οτι το thread το εχετε ψιλο..εως χοντρομαμησει! :jerking: :jerking:
Ο Johny εκανε μια καλη προσπαθεια για αρχη αλλα ελαχιστοι τον ακολουθησαν.Ο Κ , δεν μου πεφτει και πολυς λογος , οπως την βρισκει ο καθενας , γουστα ειναι αλλωστε αυτα ..και για να μπω κι εγω λιγο στο πνευμα του Johny..το avatar που εχω βαλει με αντιπροσωπευει κατ 85% τουλαχιστον( ο Willis δεν ηταν τυχαια επιλογη) , ιδια ηλικια, σχεδον πανομοιοτυπο τυπο μαλλιων, υψος 1,73, 71 κιλα, 50αρης , οχι ιδιαιτερα γυμνασμενος αλλα με καθολου κοιλιτσες!!!
Αυτα.....

Επισκέπτης
Λοιπον μαγκες/μαγκισσες, διαπιστωνω οτι το thread το εχετε ψιλο..εως χοντρομαμησει! :jerking: :jerking:

To θέμα "χοντρομαμήθηκε" όπως χαρακτηριστικά είπες γιατί ήταν "μαμημένο topic" εξαρχής. Ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει.

ΟΚ λοιπόν... δώστε βάση:

Εγώ είμαι γύρω στο 1.90, μελαχροινός, με γαλαζοπράσινα μάτια, το σώμα μου είναι σαν του Van Damme (επί εποχής bloodsport εννοώ βέβαια, όχι όπως είναι τώρα), το πρόσωπό μου είναι πιο αρρενωπό ακόμα και από του Νίκου Παπαδάκη και του Brad Pitt μαζί, τα μάτια του Πωλ Νιούμαν είναι δυο μπλε κουμπότρυπες σε σχέση με τα δικά μου, η φωνή μου είναι πιο επιβλητική και από αυτή του Σον Κόνερι και κάποτε είχε δει την πούτσα μου ο John Holmes και τον έπιασαν τα κλάματα.

Περιττό δε να πω ότι η στύση μου κρατάει 9 ώρες κι όταν γαμάω μια γκόμενα την κάνω να χύνει με 17 διαφορετικούς τρόπους, ΟΛΕΣ παθαίνουν το περιβόητο squirting με την πάρτη μου και επίσης είμαι πιο πλούσιος από τον φουκαρά τον Bill Gates.

Tι? Δεν πιστεύετε? Ε, πρόβλημά σας!!! :)

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πρόσεχε μην σε ερωτευτεί κανείς εδώ μέσα και έχεις άλλα προβλήματα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: (πλακα κάνω ε …. Όχι να παρεξηγηθούμε …)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.130
Πόντοι
12.056
LIOMAS....ειναι συνταρακτικο!!!!!!!

Ειμαι ο διδυμος αδελφος σου που σε ψαχνω εδω και τοσα χρονια!!!!
Ακριβως ιδιοι ειμαστε  :dancing: :dancing:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Οι κούκλοι θα μπανάρονται για μην δημιουργείται αίσθημα κατωτερότητας στους υπόλοιπους ;)

Επισκέπτης
Πάντως JOHNNYDMAX, sorry που σου γάμησα το thread... δεν ήταν προσωπικά για σένα για να σου την πω έμμεσα (ή άμεσα). Απλά τέτοια threads σε forums είναι ανούσια! Όλοι οι άντρες βγαίνουν οι αρχιγαμιάδες και το όνειρο κάθε γυναίκας, και από την άλλη όλες οι γκόμενες βγαίνουν θεόμουνα όπου η Anjelina Jolie μπροστά τους είναι μια κλανιά!!! Κι όπως ξέρουμε... τις περισσότερες φορές ισχύει ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο ;)

OP
OP
J

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Πάντως JOHNNYDMAX, sorry που σου γάμησα το thread... δεν ήταν προσωπικά για σένα για να σου την πω έμμεσα (ή άμεσα). Απλά τέτοια threads σε forums είναι ανούσια! Όλοι οι άντρες βγαίνουν οι αρχιγαμιάδες και το όνειρο κάθε γυναίκας, και από την άλλη όλες οι γκόμενες βγαίνουν θεόμουνα όπου η Anjelina Jolie μπροστά τους είναι μια κλανιά!!! Κι όπως ξέρουμε... τις περισσότερες φορές ισχύει ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο ;)
liomas , δες το πμ σου

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ο Johny εκανε μια καλη προσπαθεια για αρχη αλλα ελαχιστοι τον ακολουθησαν.Ο Κ , δεν μου πεφτει και πολυς λογος , οπως την βρισκει ο καθενας , γουστα ειναι αλλωστε αυτα ..και για να μπω κι εγω λιγο στο πνευμα του Johny..το avatar που εχω βαλει με αντιπροσωπευει κατ 85% τουλαχιστον( ο Willis δεν ηταν τυχαια επιλογη) , ιδια ηλικια, σχεδον πανομοιοτυπο τυπο μαλλιων, υψος 1,73, 71 κιλα, 50αρης , οχι ιδιαιτερα γυμνασμενος αλλα με καθολου κοιλιτσες!!!
Αυτα.....

Καιτο ίδιο ... άτακτος; ;)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
37 ετών, 1,78μ., 80κ., γυμνασμένο σώμα, σκούρα καστανά κοντά μαλλιά (με φαλακρίτσα), πολύ προσεγμένο ντύσιμο και στυλ γενικότερα, γοητευτικός (απ' ότι λένε οι γυναίκες)

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Λοιπόν άντε να τα πω και άγω : είμαι 50 χρονών  ύψους 1,15      βάρους όχι πολύ αλλά ολίγο 120 κιλά
Μαλλιά εχωωωωω νομίζω μια δυο τρεις τέσσερις , αρκετούτσικα γκριζόασπρα  και το καναρίνι μου είναι?..κάτσε λίγο να το βρω    2,5 ? 3  υπέροχους μεγάλους πόντους  κατά τα αλλά  τρρρρραβλιζω λίγο αλλά δδδδέν είνννναι πρρρόβββββλιμμμα αυυυυυτό κκκκάι οι φίλες μου μου λένε να μην κοιτάζω τα κατά αλλά τα υπέρ δηλ.ξερω να πηγαίνω και μονός μου από το Κερατσίνι στον Ρέντη
Αυτά

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Φωτό ε? Έχω μία που αποτυπώνει την φρενοβλάβεια μου στο έπακρο... θα την μοντάρω και θα την ποστάρω... λοιπά χαρακτηριστικά... ένα μάτι πάνω, ένα κάτω πολύ συχνά, βαριέμαι το ξύρισμα, είμαι κάπου 1,85, βαριέμαι το κούρεμα, το βάρος κυμαίνεται ανά περίοδο από 78(το κατώτερο) έως 120(το ανώτερο), έχω να γυμναστώ από τότε που ήμουν 17 και έπαιζα μπάσκετ στο εφηβικό του ΠΑΟ(παιχταράς) οπότε είμαι χλαπάτσας εντελώς, έχω ένα ηλίθιο τατού και θέλω και άλλο ένα αλλά θα το σκεφτώ(ήθελα το άβαταρ μου αλλά ξέρω γω... Τον Μάιο θα δείξει), έχω μεγάλη μύτη(κατά συνέπεια μεγάλο.... όπως λέει ο θυμόσοφος λαός-εγώ δεν το πιστεύω) και αυτιά, μεγάλες πατούσες, έχω πάρει και κάποια κιλάκια από την κατάθλιψη, έ all in all έίμαι σε μεγάλες φόρμες... ʼσε που από το άγχος έχω γεμίσει ξηροδερμία και σκάω σαν φίδι... Και είμαι και νέος! Που να μεγαλώσω κιόλας!!! Που να προλάβω κιόλας!!!

OP
OP
J

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Για περάστε !
ʼντε να βρεθεί και κανείς σοβαρός να μας δείξει πραγματικά πως είναι....
Εγώ πάντως δε σας φοβήθηκα, ήθελα να ξέρετε περίπου με τι άνθρωπο μιλάτε...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.130
Πόντοι
12.056
H θεα ειναι ΜΙΑ!!!!!! :boobies: :boobies: :boobies: :dancing: :dancing:

αααααχχχ....τοπα και ησυχασα  :2funny: :2funny: :2funny: