DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Κούκλος είσαι.
Λοιπον μαγκες/μαγκισσες, διαπιστωνω οτι το thread το εχετε ψιλο..εως χοντρομαμησει!
LIOMAS....ειναι συνταρακτικο!!!!!!!
Ειμαι ο διδυμος αδελφος σου που σε ψαχνω εδω και τοσα χρονια!!!!
Ακριβως ιδιοι ειμαστε
Οι κούκλοι θα μπανάρονται για μην δημιουργείται αίσθημα κατωτερότητας στους υπόλοιπους ;)
liomas , δες το πμ σουΠάντως JOHNNYDMAX, sorry που σου γάμησα το thread... δεν ήταν προσωπικά για σένα για να σου την πω έμμεσα (ή άμεσα). Απλά τέτοια threads σε forums είναι ανούσια! Όλοι οι άντρες βγαίνουν οι αρχιγαμιάδες και το όνειρο κάθε γυναίκας, και από την άλλη όλες οι γκόμενες βγαίνουν θεόμουνα όπου η Anjelina Jolie μπροστά τους είναι μια κλανιά!!! Κι όπως ξέρουμε... τις περισσότερες φορές ισχύει ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο ;)
Οι κούκλοι θα μπανάρονται για μην δημιουργείται αίσθημα κατωτερότητας στους υπόλοιπους ;)
Λοιπον μαγκες/μαγκισσες, διαπιστωνω οτι το thread το εχετε ψιλο..εως χοντρομαμησει!
Ο Johny εκανε μια καλη προσπαθεια για αρχη αλλα ελαχιστοι τον ακολουθησαν.Ο Κ , δεν μου πεφτει και πολυς λογος , οπως την βρισκει ο καθενας , γουστα ειναι αλλωστε αυτα ..και για να μπω κι εγω λιγο στο πνευμα του Johny..το avatar που εχω βαλει με αντιπροσωπευει κατ 85% τουλαχιστον( ο Willis δεν ηταν τυχαια επιλογη) , ιδια ηλικια, σχεδον πανομοιοτυπο τυπο μαλλιων, υψος 1,73, 71 κιλα, 50αρης , οχι ιδιαιτερα γυμνασμενος αλλα με καθολου κοιλιτσες!!!
Αυτα.....
Λοιπόν άντε να τα πω και άγω : είμαι 50 χρονών ύψους 1,15 βάρους όχι πολύ αλλά ολίγο 120 κιλά