Νέα

Πώς είμαστε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η εμφάνιση σας αντικειμενικά;

• Eίμαι εμφανίσημος

Ψήφοι: 1 50,0%
  • Είναι και ο πρώτος, αστέρι!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είμαι απλά εμφανίσημος

Ψήφοι: 1 50,0%
  • 'Εχω κάνει μύνηση στους γονείς μου, δεν βλέπομαι!

• Αν δεν πληρώσω, δεν πρόκειται να γαμήσω...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
27αρης 1,90 γυμνασμενος καστανοξανθος πρασσινα ματια σκουλαρικι αφτι φρυδι

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
μπα δεν εχω προβλημα που δε μαμαω...ειναι επιλογη μου...ετσι θελω εγω το διαλεξα..εγω το αποφασισα...απλα θελω να κανω στροφη στην ποιοτητα γιατι τοσο καιρο...αφηστε...!!!....αλλα μαλλον τα γεγονοτα με σπρωχνουν να ξαναζησω το παρελθον μου... !!! :2funny:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Εγω μετα απο χρονια θεωρτικης αναλυσης κατεληξα στο οτι τις γυναικες τις απωθουν 2 πραγματα (στον αντρα)

Η αγαμία και η αφραγκία

Για αυτο ασε τις στροφες και ορμα στο ψητο. Δεν ξερω αν το σεξ και το ποδηλατο δεν ξεχνιουνται  αλλα σε ποδηλατο ΔΕΝ τολμαω να ανεβω!!!!

ΥΓ βασικα εννοω οτι η εμφανιση ΔΕΝ παιζει ρόλο!!!!!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
αν εχεις εμφανισιμο πορτοφολι εισαι θεος για αυτες

Επισκέπτης
ειμαι μια χαρα,γαμαω μονο πουτανες και αυτο θα κανω μια ζωη.μου λειπει βεβαια το συναισθημα αλλα dum spiro spero που λεν και στο χωριομ

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Με ολο το σεβασμο φιλε Jordan αλλα οι επιλογες 1 και 3 δηλ 'ειμαι εμφανισμος' και 'ειμαι απλα εμφανισημος' ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα...Τωρα για την εμφανιση ρε παιδια ειναι δυνατο να μιλαμε για τους εαυτους μας και να ειμαστε αντικειμενικοι? :think: Τις πουτανες τις βλεπουμε και τις κρινουμε οπως και γενικα τον αλλο ανθρωπο...Αλλα σε μια τετοια ερωτηση νομιζω οτι σε ενα 95% μονο υπεραισιοδοξες η απαισιοδοξες εκτιμησεις ως απαντησεις θα λαβεις...

Επισκέπτης
Με ολο το σεβασμο φιλε Jordan αλλα οι επιλογες 1 και 3 δηλ 'ειμαι εμφανισμος' και 'ειμαι απλα εμφανισημος' ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα...Τωρα για την εμφανιση ρε παιδια ειναι δυνατο να μιλαμε για τους εαυτους μας και να ειμαστε αντικειμενικοι? :think: Τις πουτανες τις βλεπουμε και τις κρινουμε οπως και γενικα τον αλλο ανθρωπο...Αλλα σε μια τετοια ερωτηση νομιζω οτι σε ενα 95% μονο υπεραισιοδοξες η απαισιοδοξες εκτιμησεις ως απαντησεις θα λαβεις...
οχι ρε γιατι,αμα ο αλλος δεν εχει κομπλεξ αληθεια θα πει ,σιγα.τωρα βεβαια ολοι εχουν κομπλεξ οποτε...

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
οχι ρε γιατι,αμα ο αλλος δεν εχει κομπλεξ αληθεια θα πει ,σιγα.τωρα βεβαια ολοι εχουν κομπλεξ οποτε...
Δεν ειναι μονο το κομπλεξ στη μεση φιλε Ντραμ...ειναι και η αδυναμια πολλες φορες του να κρινουμε αντικειμενικα τους εαυτους μας...Κι αυτο ακομη ειναι γεγονος απο τον πιο ομορφο μεχρι τον πιο ασχημο,απο τον πιο αντικειμενικο και ακομπλεξαριστο μεχρι και τον πιο υποκειμενικο και γεματο κομπλεξ κριτη του εαυτου του...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
σωστος!

Επισκέπτης
Δεν ειναι μονο το κομπλεξ στη μεση φιλε Ντραμ...ειναι και η αδυναμια πολλες φορες του να κρινουμε αντικειμενικα τους εαυτους μας...Κι αυτο ακομη ειναι γεγονος απο τον πιο ομορφο μεχρι τον πιο ασχημο,απο τον πιο αντικειμενικο και ακομπλεξαριστο μεχρι και τον πιο υποκειμενικο και γεματο κομπλεξ κριτη του εαυτου του...
εδω ψιλοδιαφωνουμε...αλλα χεστο σιγα.ομορφος εξαλλου ειναι πολυ υποκειμενικο

Επισκέπτης
Εμενα παιδια οι τελευταιες δυο επιλογες ειναι και αυτες οι οποιες με αντικατοπτριζουν δυστυχως!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Εμενα παιδια οι τελευταιες δυο επιλογες ειναι και αυτες οι οποιες με αντικατοπτριζουν δυστυχως!!!! :headbang: :headbang: :headbang:
στ αρχιδια σου παλληκαρι μου!πουτανες υπαρχουν κι οσο για τη ζωη,ειναι γεματη απολαυσεις που δε σε κρινουν απ το πως εισαι

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
για ολους υπαρχει κατι!

Επισκέπτης
ρε η ζωη αμα εχεις λιγα λεφτα σου προσφερει τα παντα ,παρτε το χαμπαρι.η υγεια ενταξει ειναι το κυριοτερο αλλα αμα εχεις ΛΙΓΑ το τονιζω λεφτα οι αναγκες σου ποιες ειναι νομιζεις?φαι ποτο γαμησι,τουλαχιστον για μενα αυτες ειναι

Επισκέπτης
Παιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια αλλα ουτε λεφτα εχω!Αφραγκος ειμαι  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Που να γαμησω ετσι οπως ειμαι ο κακομοιρης... :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

Επισκέπτης
μια χαρα συμπαθητικος ειναι ο τυπας ρε

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εγω μαγκες ειμαι μελαχροινος με σαρκωδη χειλη,πολυ γυμνασμενος,αρρενωπος
το μεγαλο μειονεκτημα μου ειναι οτι ειμαι σχετικα κοντος
με αποτελεσμα να μου γαμαει την ψυχολογια.

περναω τελεια με τις ιεροδουλες και μου αρεσει,με ικανοποιει.
Αλλα οταν γυριζω σπιτι σκεφτομαι και λεω εχω αναγκη απο μια τετοια κοπελα,εχω αναγκη απο GFE.
Aλλα δεν ξερω ισως ειμαι πολυ συναισθηματικος....
θελω πολυ να κανω σχεση και να δωσω πολυ αγαπη και μου λειπει πολυ αυτο.
θελω να βρω μια Ρωσιδα-Τσεχα-Ουγγαρεζα-Πολωνη-Ουκρανη-Μολδαβη και να τις τα δωσω ολα αλλα μεχρι τωρα δεν εχω βρει και εχω φρικαρει,δεν εχω κανει ποτε σχεση,με Ελληνιδα δεν θα εκανα ποτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom