Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
27αρης 1,90 γυμνασμενος καστανοξανθος πρασσινα ματια σκουλαρικι αφτι φρυδι
οχι ρε γιατι,αμα ο αλλος δεν εχει κομπλεξ αληθεια θα πει ,σιγα.τωρα βεβαια ολοι εχουν κομπλεξ οποτε...Με ολο το σεβασμο φιλε Jordan αλλα οι επιλογες 1 και 3 δηλ 'ειμαι εμφανισμος' και 'ειμαι απλα εμφανισημος' ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα...Τωρα για την εμφανιση ρε παιδια ειναι δυνατο να μιλαμε για τους εαυτους μας και να ειμαστε αντικειμενικοι? Τις πουτανες τις βλεπουμε και τις κρινουμε οπως και γενικα τον αλλο ανθρωπο...Αλλα σε μια τετοια ερωτηση νομιζω οτι σε ενα 95% μονο υπεραισιοδοξες η απαισιοδοξες εκτιμησεις ως απαντησεις θα λαβεις...
Δεν ειναι μονο το κομπλεξ στη μεση φιλε Ντραμ...ειναι και η αδυναμια πολλες φορες του να κρινουμε αντικειμενικα τους εαυτους μας...Κι αυτο ακομη ειναι γεγονος απο τον πιο ομορφο μεχρι τον πιο ασχημο,απο τον πιο αντικειμενικο και ακομπλεξαριστο μεχρι και τον πιο υποκειμενικο και γεματο κομπλεξ κριτη του εαυτου του...οχι ρε γιατι,αμα ο αλλος δεν εχει κομπλεξ αληθεια θα πει ,σιγα.τωρα βεβαια ολοι εχουν κομπλεξ οποτε...
σωστος!Με ολο το σεβασμο φιλε Jordan αλλα οι επιλογες 1 και 3 δηλ 'ειμαι εμφανισμος' και 'ειμαι απλα εμφανισημος' ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα...Τωρα για την εμφανιση ρε παιδια ειναι δυνατο να μιλαμε για τους εαυτους μας και να ειμαστε αντικειμενικοι? Τις πουτανες τις βλεπουμε και τις κρινουμε οπως και γενικα τον αλλο ανθρωπο...Αλλα σε μια τετοια ερωτηση νομιζω οτι σε ενα 95% μονο υπεραισιοδοξες η απαισιοδοξες εκτιμησεις ως απαντησεις θα λαβεις...
εδω ψιλοδιαφωνουμε...αλλα χεστο σιγα.ομορφος εξαλλου ειναι πολυ υποκειμενικοΔεν ειναι μονο το κομπλεξ στη μεση φιλε Ντραμ...ειναι και η αδυναμια πολλες φορες του να κρινουμε αντικειμενικα τους εαυτους μας...Κι αυτο ακομη ειναι γεγονος απο τον πιο ομορφο μεχρι τον πιο ασχημο,απο τον πιο αντικειμενικο και ακομπλεξαριστο μεχρι και τον πιο υποκειμενικο και γεματο κομπλεξ κριτη του εαυτου του...
στ αρχιδια σου παλληκαρι μου!πουτανες υπαρχουν κι οσο για τη ζωη,ειναι γεματη απολαυσεις που δε σε κρινουν απ το πως εισαιΕμενα παιδια οι τελευταιες δυο επιλογες ειναι και αυτες οι οποιες με αντικατοπτριζουν δυστυχως!!!!
αμα σε φτανουν για φαι και πουτανες μια χαρα εισαιΠαιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια αλλα ουτε λεφτα εχω!Αφραγκος ειμαι