Για παράδειγμα πως γίνεται να είσαι σίγουρος όταν θα είσαι πάντα όπως πρέπει στο σεξ με την γυναίκα ή την κοπέλα σου;Ότι θα έχεις εύκολα στύση με κάποια καινούρια κοπέλα ή ιερόδουλη;Ότι θα είσαι πάντα έτοιμος να γαμησεις ακόμη και σε περιπτώσεις που θα πρέπει να κινηθείς κρυφά πχ σε δημόσιο χώρο.Για παράδειγμα αν πας 1,2,3 με ιερόδουλη θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση αργότερα;Θα έχει ενδιαφέρον να παραθέσετε τεχνικές-τακτικες απόκτησης αυτοπεποίθησης που γνωρίζετε ή που εσείς οι ίδιοι ακολουθήσατε και είδατε αποτέλεσμα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς αποκτά κάποιος αυτοπεποίθηση στο σεξ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Vascoda25
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 82
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.413
- Πόντοι
- 27.261
@Anestis zapatas ειναι για σενα παιχτη μου, θα σε κατατοπισει καταλληλωςΓια παράδειγμα πως γίνεται να είσαι σίγουρος όταν θα είσαι πάντα όπως πρέπει στο σεξ με την γυναίκα ή την κοπέλα σου;Ότι θα έχεις εύκολα στύση με κάποια καινούρια κοπέλα ή ιερόδουλη;Ότι θα είσαι πάντα έτοιμος να γαμησεις ακόμη και σε περιπτώσεις που θα πρέπει να κινηθείς κρυφά πχ σε δημόσιο χώρο.Για παράδειγμα αν πας 1,2,3 με ιερόδουλη θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση αργότερα;Θα έχει ενδιαφέρον να παραθέσετε τεχνικές-τακτικες απόκτησης αυτοπεποίθησης που γνωρίζετε ή που εσείς οι ίδιοι ακολουθήσατε και είδατε αποτέλεσμα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
@Anestis zapatas ειναι για σενα παιχτη μου, θα σε κατατοπισει καταλληλως
astronaut80
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 25
- Like
- 5.037
- Πόντοι
- 2.836
…ΠΑΜ@Anestis zapatas ειναι για σεναπαιχτη μου, θα σε κατατοπισει καταλληλως
astronaut80
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 25
- Like
- 5.037
- Πόντοι
- 2.836
Δεν χρειαζονται τεχνικες φιλε μου.Για παράδειγμα πως γίνεται να είσαι σίγουρος όταν θα είσαι πάντα όπως πρέπει στο σεξ με την γυναίκα ή την κοπέλα σου;Ότι θα έχεις εύκολα στύση με κάποια καινούρια κοπέλα ή ιερόδουλη;Ότι θα είσαι πάντα έτοιμος να γαμησεις ακόμη και σε περιπτώσεις που θα πρέπει να κινηθείς κρυφά πχ σε δημόσιο χώρο.Για παράδειγμα αν πας 1,2,3 με ιερόδουλη θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση αργότερα;Θα έχει ενδιαφέρον να παραθέσετε τεχνικές-τακτικες απόκτησης αυτοπεποίθησης που γνωρίζετε ή που εσείς οι ίδιοι ακολουθήσατε και είδατε αποτέλεσμα
Να συζητάς με τη σύντροφο σου χρειάζεται ώστε να φεύγει το άγχος και να έρχεται ηρεμια.
Έτσι θα ερθεί και η αυτοπεποίθηση!
Δευτερη λυση…ουίσκι αλλά όχι να γίνεις στουπί!
Αυτοπεποίθηση για να γαμας σε μπουρδέλα πως αποκτάς?Δεν χρειαζονται τεχνικες φιλε μου.
Να συζητάς με τη σύντροφο σου χρειάζεται ώστε να φεύγει το άγχος και να έρχεται ηρεμια.
Έτσι θα ερθεί και η αυτοπεποίθηση!
Δευτερη λυση…ουίσκι αλλά όχι να γίνεις στουπί!
astronaut80
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 25
- Like
- 5.037
- Πόντοι
- 2.836
εκεί πληρωνεις,δεν έχεις κάτι να σε αγχώσει.Αυτοπεποίθηση για να γαμας σε μπουρδέλα πως αποκτάς?
Για απόλαυση πας.
Σωστό αλλά το άγχος δυστυχώς υπάρχει κι εκειεκεί πληρωνεις,δεν έχεις κάτι να σε αγχώσει.
Για απόλαυση πας.
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.864
- Πόντοι
- 4.766
Εκεί δεν χρειάζεται αυτοπεποίθηση αλλά μόνο λεφτά..Αυτοπεποίθηση για να γαμας σε μπουρδέλα πως αποκτάς?
astronaut80
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 25
- Like
- 5.037
- Πόντοι
- 2.836
Γιατί θα την ξαναδείς και σε νοιάζει?Σωστό αλλά το άγχος δυστυχώς υπάρχει κι εκει
Πληρωνεις για να διασκεδάσεις και ότι βγει.
Το ξέρω αλλά είναι κολλήματα αυτάΓιατί θα την ξαναδείς και σε νοιάζει?
Πληρωνεις για να διασκεδάσεις και ότι βγει.
Όσο περισσότερο πας τόσο πιο άνετος θα είσαι.Ετσι είναι με όλα.Το ξέρω αλλά είναι κολλήματα αυτά
DickWinters
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2022
- Like
- 1.004
- Πόντοι
- 81
Το αντιθετο του να εισαι αγχωμενος ειναι το να εισαι χαλαρος, οχι το να εχεις αυτοπεποιθηση. Κανεις λαθος ερωτηση λοιπον. Πρεπει να αρχισεις να σκεφτεσαι τροπους να χαλαρωσεις. Καλα σου λεει ο συναγωνιστης οτι πας για απολαυση. Το χεις παρει στραβα το θεμα, δεν πας να γραψεις διαγωνισμαΣωστό αλλά το άγχος δυστυχώς υπάρχει κι εκει
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.966
- Πόντοι
- 3.346
Απο τι καταλαβα εχεις 0 εμπειριες..Για παράδειγμα πως γίνεται να είσαι σίγουρος όταν θα είσαι πάντα όπως πρέπει στο σεξ με την γυναίκα ή την κοπέλα σου;Ότι θα έχεις εύκολα στύση με κάποια καινούρια κοπέλα ή ιερόδουλη;Ότι θα είσαι πάντα έτοιμος να γαμησεις ακόμη και σε περιπτώσεις που θα πρέπει να κινηθείς κρυφά πχ σε δημόσιο χώρο.Για παράδειγμα αν πας 1,2,3 με ιερόδουλη θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση αργότερα;Θα έχει ενδιαφέρον να παραθέσετε τεχνικές-τακτικες απόκτησης αυτοπεποίθησης που γνωρίζετε ή που εσείς οι ίδιοι ακολουθήσατε και είδατε αποτέλεσμα
Το 'οπως πρεπει' δεν καταλαβα.. στυση εχεις παντα οταν πας να πηδηξεις μια κοπελα, το θεμα ειναι τι παραπανω σε βγαζει αυτη.. ποσο σε καυλωνει δηλαδη.
Εχει τυχη με γκομενα να τελειωσω πολυ γρηγορα και μ αλλη να σκεφτομαι οτι πηδαω αλλη για να τελειωσω..το χω παθει αυτο και με επαγγελματια.
Επειδή δεν υπάρχει πάντα η στύση που λες για αυτό λέω όπως πρέπειΑπο τι καταλαβα εχεις 0 εμπειριες..
Το 'οπως πρεπει' δεν καταλαβα.. στυση εχεις παντα οταν πας να πηδηξεις μια κοπελα, το θεμα ειναι τι παραπανω σε βγαζει αυτη.. ποσο σε καυλωνει δηλαδη.
Εχει τυχη με γκομενα να τελειωσω πολυ γρηγορα και μ αλλη να σκεφτομαι οτι πηδαω αλλη για να τελειωσω..το χω παθει αυτο και με επαγγελματια.
Αδερφέ, είναι σαν να ρωτάς πως να φτιάξεις το τρίποντο σου. Βάρα βάρα βάρα τρίποντα κάποια στιγμή θα το βρεις και μετά θα τα παστελωνεις με κλειστά μάτια. Έτσι και στο γαμησι. Βάρα βάρα βάρα μνι, θα σου βγαινει μετά αυθόρμητα χωρίς να το σκέφτεσαι καν. Προπόνηση και επανάληψη μήτηρ πασης μαθήσεως. Ακόμα και με πτανες....
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.858
- Πόντοι
- 3.846
Πόσο χρονών είσαι και έχεις άγχος για την στύση σου;Επειδή δεν υπάρχει πάντα η στύση που λες για αυτό λέω όπως πρέπει
Γιατί αν είσαι κάτω από 35 και δε σου γίνεται κατάρτι μόλις βρεθείς γυμνός με ένα μουνί που γουστάρεις, τότε δεν είναι θέμα άγχους, έχεις ψυχολογικά ή οργανικά θ΄έματα.
Εγώ στα 30 γαμούσα 6 φορές την ημέρα όταν είχα καύλες, δεν ανησυχούσα για το αν θα έχω σηκωμάρες.
kilotaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2024
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
Πόσο χρονών είσαι και έχεις άγχος για την στύση σου;
Γιατί αν είσαι κάτω από 35 και δε σου γίνεται κατάρτι μόλις βρεθείς γυμνός με ένα μουνί που γουστάρεις, τότε δεν είναι θέμα άγχους, έχεις ψυχολογικά ή οργανικά θ΄έματα.
Εγώ στα 30 γαμούσα 6 φορές την ημέρα όταν είχα καύλες, δεν ανησυχούσα για το αν θα έχω σηκωμάρες.
Άλλο αυνανιζομαι 6 φορές τη μέρα, άλλο γαμάω. Στα 30 εσύ ακόμα μαλωνες με τους δικούς σου για το ότι σε στείλανε έξω για σπουδές για τρεις κ εξήντα. Μην λες ψέμματα, δεν σε πιστεύει κανένας έτσι κι αλλιώς. Βασανίσου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις