Νέα

Πορνοτουρισμός με κρεμπιέδες στο Μπαλί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junax
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Junax

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
22
Like
16.274
Πόντοι
4.646
Αλλιωτικος θα ειναι αν βρεις! Εγω παντως πιστευω οτι εαν ειστε κομμαντα διεθνούς επιπεδου κατι θα βρείτε.

Εμενα [παντως μια απο το γκλαμουρ με ζαχαρωνε να την παω στο Μπαλι. Δεν την πήγα φυσικα. Μόνο κρεμπιε , διχως μπαλί...
Ας βρούμε καμία να δίνει μουνί για αρχή, κωλί για τέλος και κρεμπιέ, άμα λάχει.

Οπότε της αδειασες το "μπαλί" σε μουνί ή κωλί, μύστη? :rockon:

• Χαχα
Αντιδράσεις: srek7

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
66
Like
18.606
Πόντοι
17.785
Ας βρούμε καμία να δίνει μουνί για αρχή, κωλί για τέλος και κρεμπιέ, άμα λάχει.

Οπότε της αδειασες το "μπαλί" σε μουνί ή κωλί, μύστη? :rockon:
Δεν εδινε κώλο, αλλα μπόλικο ακα και κρεμπιεδακι δεςν ειχε προβλημα. Πολλες ειναι ετσι.

Κώλος ειναι προβλημα να βρεις αν εισαι ανω του μεσου όρου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να και τα ωραια..Κρεμπιε χωρις μπαλι;;; Εισαι δυνατος.
και σε μονόωρο ραντεβου βρίσκεις αν εισαι μαγκακος

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Junax
OP
OP
Junax

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
22
Like
16.274
Πόντοι
4.646
Δεν εδινε κώλο, αλλα μπόλικο ακα και κρεμπιεδακι δεςν ειχε προβλημα. Πολλες ειναι ετσι.

Κώλος ειναι προβλημα να βρεις αν εισαι ανω του μεσου όρου.
Ναι, το έχω ξανακουσει ότι παίζει άνετα ο κρεμπιές σε βίζιτες, ειδικά στο 2ο-3ο ραντεβού.

Κανονικό τον έχω και δεν έχει αρνηθεί κάποια να μου δώσει το κωλί της ακόμα. Ίσα ίσα, έχω πάρει κωλί κι εκτός προγράμματος.

Στο Μπαλί παίζει πρωκτικό ή παριστάνουν τις κωλοπαρθένες?

• Like
Αντιδράσεις: srek7

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
66
Like
18.606
Πόντοι
17.785
Ναι, το έχω ξανακουσει ότι παίζει άνετα ο κρεμπιές σε βίζιτες, ειδικά στο 2ο-3ο ραντεβού.

Κανονικό τον έχω και δεν έχει αρνηθεί κάποια να μου δώσει το κωλί της ακόμα. Ίσα ίσα, έχω πάρει κωλί κι εκτός προγράμματος.

Στο Μπαλί παίζει πρωκτικό ή παριστάνουν τις κωλοπαρθένες?
Θα μας και θα μας πεις εσυ.

Το θέμα είναι που θα ρίξουμε τον κρεμπιε το βραδυ? Ποια απο τις κοπέλες που δουλευουν σήμερα το βραδυ γουσταρει?

Αυτο να δω ποιός θα μου το πει

• Like
OP
OP
Junax

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
22
Like
16.274
Πόντοι
4.646
Θα μας και θα μας πεις εσυ.

Το θέμα είναι που θα ρίξουμε τον κρεμπιε το βραδυ? Ποια απο τις κοπέλες που δουλευουν σήμερα το βραδυ γουσταρει?

Αυτο να δω ποιός θα μου το πει
Θα ενημερώσω, φυσικά!

Αυτό το ερώτημα είναι δύσκολο να απαντηθεί. Σίγουρα όμως θα υπάρχει κάποια που θα αμαρτήσει. :woldman:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Παρε ενα οποιοδηποτε ταξι και πες του να σε παει σε chickenfarm.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.605
Πόντοι
206
Σε Κούτα και legian street φορτώνεις μποτανες αλανιαρες του δρόμου? Ή παίζουν μασάζ με καλαμάκι/μπριζόλα?
Τυπε είσαι καθυστερημένος, δεν εξηγείται αλλιώς.
Σου γράφουμε άτομα που έχουμε πάει ότι το μέρος είναι άκυρο για σεξοτουρισμο και συνεχίζεις να γράφεις για κρεμπιεδες και λοιπές σαχλαμάρες.

Με χεράκι σε βλέπω να τη βγάζεις το βράδυ ή αλληλομαλακια με τους φίλους σου.

Κάνε τίποτα μαλακίες να καταλήξεις στο Hotel K στο Μπαλί.
Μάθε τριγύρω τι σημαίνει αυτό αν και σε κόβω ούτε στο Google δεν ξέρεις να ψάχνεις.

OP
OP
Junax

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
22
Like
16.274
Πόντοι
4.646
Τυπε είσαι καθυστερημένος, δεν εξηγείται αλλιώς.
Σου γράφουμε άτομα που έχουμε πάει ότι το μέρος είναι άκυρο για σεξοτουρισμο και συνεχίζεις να γράφεις για κρεμπιεδες και λοιπές σαχλαμάρες.

Με χεράκι σε βλέπω να τη βγάζεις το βράδυ ή αλληλομαλακια με τους φίλους σου.

Κάνε τίποτα μαλακίες να καταλήξεις στο Hotel K στο Μπαλί.
Μάθε τριγύρω τι σημαίνει αυτό αν και σε κόβω ούτε στο Google δεν ξέρεις να ψάχνεις.
Τύπε, εσύ είσαι ακόμα πιο καθυστερημένος που συνεχίζεις να γράφεις στο νήμα.

Κάνε μας τη χάρη και μην ξαναγράψεις εδώ. :birdman:

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.778
Πόντοι
456
Ωραίος μύστη!

Έχει να προτείνεις κάποια τοπική εφαρμογή για γνωριμίες?
Μπας και το γυρίσουμε στο καμάκι, παρά μασάζ με happy ending...
Οχι γιατι δεν εχω παει στοΜπαλι και ουτε θα πηγενα ,διοτι δεν εχει αυτα που θελεις ( υπαρχουν αλλα με πολλα χρηματα και οχι ντοπιες.) ειναι ενα μερος για γερα πορτοφολια ,οπως και οι Μαλβιδες και οι ΣΕΙΧΕΛΕΣ, αλλα οπου και να πας στο εξωτερικο οι κραχτες γιανα βρεις ακρη ειναι οι ξενοδοχοι και οι ταξιτσιδες. Το πιο φτινο μερος σου λεω για αυτα που θες ειναι οι Φιλιππινες .Αλλο πραγμμα ο σκετος τουρισμος και αλλο ο σεξοτουρισμος απο πασης πλευρας . Καλη ανασταση να εχεις .!!!!!!!

• Like

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.071
Πόντοι
2.886
Θα ενημερώσω, φυσικά!

Αυτό το ερώτημα είναι δύσκολο να απαντηθεί. Σίγουρα όμως θα υπάρχει κάποια που θα αμαρτήσει. :woldman:
Φίλε, στο Μπαλί έχει φοβερές μουνάρες Ρωσίδες και Ουκρανέζες τουρίστριες
αν μπορείς να τους πουλήσεις παρμύθα ότι θα τις φέρεις Ελλάδα
που κληρονόμησες τον παππού σου και περιμένεις να εισπράξεις τα λεφτά
μπορεί να καταφέρεις κάτι.
Ειδάλλως πρέπει να έχεις πολύ μετρητό μαζί σου.

Καλή επιτυχία, και ελπίζουμε να κάνεις μετά περιγραφή
από τα ξεκωλιάσματα !

:rockon: :rockon::rockon::rockon::rockon:

• Αγάπη

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
488
Πόντοι
21
Καλά πρόσεξε μη σκίσεις κανένα καλσόν.
Μάλλον μπέρδεψες την Ταυλανδη με την Ινδονησία.

Ούτε πουτάνες κυκλοφορούν έξω, ούτε πιάτσες υπάρχουν στο Μπαλί.

Κάτι μασατζιδικα υπάρχουν και αμφίβολο πόσα έξτρα κάνουν.

Αντί να κάτσεις να διαβάσεις κανένα σχόλιο από όσους πήγαν πας και γράφεις ότι σου κατέβει.
Όπως λέει πάνω ο αρχηγός ταχείς μπλέξει
Επίσης από δικό που πήγε πρόσφατα μόνο δύο βρήκε από Ινδονησία βίζιτες

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.071
Πόντοι
2.886
11 October 2024

Australian couple in custody after anti-prostitution raids in Bali's Kuta district​

An Australian couple, including a woman who survived the Bali terrorist bombings in 2002, have been arrested on the tourist island after police conducted raids targeting illegal prostitution.

Michael Jerome Le Grand, 50, and Lynley Le Grand, 44, both long-term Bali residents, were taken into custody earlier this week after one of their businesses, a spa, was raided.

A spokesperson for the Department of Foreign Affairs and Trade said it was providing consular assistance to two Australian citizens detained in Indonesia.

Police paraded the couple for the media in orange prison shirts on Friday, along with eight others arrested in the operation targeting the Pink Palace spa in Kuta district.

According to a Bali police spokesman, officers seized items as evidence, including lingerie, condoms and massage oil, and allege that the venue was offering sex for paying customers.

d77df40b43f9de35504762229a33c313

τους μπουζούριασαν διότι άνοιξαν μασατζίδικο

Αρχηγέ, μήπως να πας Ταϊλάνδη καλύτερα ;

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
5.123
Πόντοι
1.446
Δεν πάτε στον Βόρειο Πόλο καλύτερα ...
να ρίξετε κρεμπιε σε Εσκιμοα ...?

OP
OP
Junax

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
22
Like
16.274
Πόντοι
4.646
Οχι γιατι δεν εχω παει στοΜπαλι και ουτε θα πηγενα ,διοτι δεν εχει αυτα που θελεις ( υπαρχουν αλλα με πολλα χρηματα και οχι ντοπιες.) ειναι ενα μερος για γερα πορτοφολια ,οπως και οι Μαλβιδες και οι ΣΕΙΧΕΛΕΣ, αλλα οπου και να πας στο εξωτερικο οι κραχτες γιανα βρεις ακρη ειναι οι ξενοδοχοι και οι ταξιτσιδες. Το πιο φτινο μερος σου λεω για αυτα που θες ειναι οι Φιλιππινες .Αλλο πραγμμα ο σκετος τουρισμος και αλλο ο σεξοτουρισμος απο πασης πλευρας . Καλη ανασταση να εχεις .!!!!!!!
Ο πρωταρχικός σκοπός είναι ο τουρισμός, αλλά γιατί να μην συνδυαστεί και με γαμησι?

Καταλαβαίνω ότι οι Φιλιππίνες είναι καλύτερος προορισμός για σεξοτουρισμο και σίγουρα έχει μπει στη λίστα.

Καλή Ανάσταση, μύστη!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
8.329
Πόντοι
2.356
Σωστός και επειδή πήγα πέρσι και είδα με τα μάτια μου μια δεύτερη εκδοχή της Μυκόνου. Ινφλουενσερς, Ρωσίδες, Ουκρανές κτλ.

Αν θες κρεμπιέδες και ακαποτα και φθηνά πρέπει να πας πιο έξω και ίσως σε άλλες χώρες.

Βέβαια με τα αντίστοιχα ρίσκα που έχει το ακάποτο. Γιατί αν το δώσει σε σένα έτσι, λογικά το δίνει και αλλού.
η μυκονος ειναι η δευτερη εκδοχη του μπαλι απλα δε το ξερατε. το μαθατε τωρα που πλακωσαν τα στορι απο πουτανες των μπραζερς και ακολουθησαν οι μεγαλοβιζιτες του ινστα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom