Feetfetishlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 77
- Πόντοι
- 0
Ξέρουμε με το ποσό πάει?Ναι φίλε
Ξέρουμε με το ποσό πάει?Ναι φίλε
θα ξενερωσεις αμα την γαμησεις...Μην χανεστε παιδιαααα, ΕΒελίνα Τσίβου πειτε μου οτι κανει βιζιτιλικια
βλέπεις κάνω ερώτηση, άρα δεν ξέρω, τι θες να μυρίσω τα νυχιά μου μπας κ μου πουν!
Ρε φίλε ποτέ την πήρες και ξενέρωσες? Εγώ τη έχω πάρει 4 φορές τις τελευταίες 2 καλοκαίρι κ Χριστούγεννα γάμησα απ παντού κωλο μουνι τελείωσα κ στο πρόσωπο της( ούτε καν την ρώτησα)θα ξενερωσεις αμα την γαμησεις...
Ειναι απο τις γυναικες που απλα ειναι εντυπωσιακες λογω μαλλιων και βυζιων...
Ασε που δεν δινει κωλο και εχει μια τρυπα απο εγχειρηση κυστη κοκκυγα πανω απο την κωλοτρυπιδα της.
Εαν δεν ειχε το στυλ της Γιουσεφ (αυτο ειναι μαραζι) δεν θα την ηξερε κανεις...
Φιλε που την πήρες στο μαγαζί ;Ρε φίλε ποτέ την πήρες και ξενέρωσες? Εγώ τη έχω πάρει 4 φορές τις τελευταίες 2 καλοκαίρι κ Χριστούγεννα γάμησα απ παντού κωλο μουνι τελείωσα κ στο πρόσωπο της( ούτε καν την ρώτησα)
Είναι σκυλί η τύπισσα ένα κακό έχει δεν το έχει στην πίπα βαριέται δεν της αρέσει δεν ξέρω εγώ έχω περάσει πολύ καλά όλες τις φορές που την πήρα..
Ναι ρε για αυτό ψάχνω μηπως το δίνει κ έξω έχουν γράψει κάτι παιδιά εδώ μέσα ότι της το έχουν προτείνει για έξω κ τους έριξε άκυροΦιλε που την πήρες στο μαγαζί ;
Με ποσό την πήρες ;Ναι ρε για αυτό ψάχνω μηπως το δίνει κ έξω έχουν γράψει κάτι παιδιά εδώ μέσα ότι της το έχουν προτείνει για έξω κ τους έριξε άκυρο
80 έχει το διπλό πριβέ στο γκολντεν και κάθεσαι απ 15 μέχρι 20 λεπτάΜε ποσό την πήρες ;
Σε στριπ , είναι η ακριβότερη ώρα για πήδημα. Το χειρότερο vfm . Απλά ... παρασύρεται κανείς.80 έχει το διπλό πριβέ στο γκολντεν και κάθεσαι απ 15 μέχρι 20 λεπτά
Πόσο πάει δηλαδή;Την έχω τεράστια ανάγκη αλλά είναι πολλά τα λεφτά
Νομίζω 250 αλλά έχει και πολλά έξτραΠόσο πάει δηλαδή;
Με τι όνομα δουλεύει; Μπήκα στο σαιτ του στούντιο και δεν βρηκα κάποια να της μοιάζειΑριστοτέλους 6 Καλλιθεα σε studio
Και που την βρίσκουμε. Παλιά είχε προφίλ ινσταΝομίζω 250 αλλά έχει και πολλά έξτρα
Ποια λες ;Όποιος θέλει να την πάρουμε παρτουζα να στειλει dm
Εβελίνα τσιβου μια πορνοστάρΠοια λες ;
Τι αεροσακοι ειναι τουτοι;
Ολοι το ξέρουμε αυτό αλλά είσαι πάνω στην καυλα και δεν σκέφτεσαι καθαράΣε στριπ , είναι η ακριβότερη ώρα για πήδημα. Το χειρότερο vfm . Απλά ... παρασύρεται κανείς.
Και ο χώρος, είναι επιπέδου μπουρδέλου.
σε αεροπλάνο μπορεί να μπει;;;Έχει βυζομπαλα φοβερα
Πληρώνοντας χειραποσκευή με τίποτε. Αν πληρώσει 2 εξτρά βαλίτσες με το ζύγι ναι ...σε αεροπλάνο μπορεί να μπει;;;