με το καλο να γινει και πραγματικοτητα. ευχομαι να ζησεις το ονειρο.
εγω προτιμω τις φασεις με 2 γυναικες
Ποια είδες φίλε;;Ναι ρε.
Πολλές. Πριν λίγο και μια φρέσκια. Μουναρος.
Twitter υπάρχει λινκ?
με το καλο να γινει και πραγματικοτητα. ευχομαι να ζησεις το ονειρο.
εγω προτιμω τις φασεις με 2 γυναικες
Ποια είδες φίλε;;Ναι ρε.
Πολλές. Πριν λίγο και μια φρέσκια. Μουναρος.
Twitter υπάρχει λινκ?
Την ειχα παρει!!! ΔΕ γαμιώταν σαφως οπως στις τσόντες.. Πολυ τυπικη κ ξενερουά θα έλεγα!! Είχα παρει επισης κ Ashley Boulgari ( μετρια, αλλα γαμω τα τυπακια.. Ισως με πιο πολλα $$ να κανει παπαδες, αλλα ΔΕ το ρισκαρα για 2η φορα! ), Leanna Sweat ( η οποία έκανε "όινκ όινκ" σα γουρουνακι οταν τον επαιρνε, με αποτέλεσμα να σκάααασω στα γέλια κ να γαμηθεί κάπως η φάση..! ), καθώς κ Φυλής 50κάτι, την Τ Ε Λ Ε Ι Α ξανθιά θεάρα Σαμπρίνα το 2006!! Σειρά έχει η Ρωμανού με την οποία μιλάω απο την καραντίνα, αλλα ΔΕΝ εχω καταφέρει να κλείσω ραντεβού...!Πριν 5-6 χρόνια είχε έρθει η Kyra Hot σε στούντιο να δουλέψει,στο 50αρικο.
Φυσικά δεν άντεξε πάνω από 1-2 εβδομάδες γιατί άλλο πορνοστάρ και άλλο ιερόδουλη.
επιβεβαιωνω για kyra hot! την ειχα παρει αλλα δεν ειχα ενθουσιαστει θυμαμαι..γενικα με οποια πορνοσταρ εχω παει δεν ελεγε και πολλαΠριν 5-6 χρόνια είχε έρθει η Kyra Hot σε στούντιο να δουλέψει,στο 50αρικο.
Φυσικά δεν άντεξε πάνω από 1-2 εβδομάδες γιατί άλλο πορνοστάρ και άλλο ιερόδουλη.
Αυτή αν θέλει μας αγοράζει όλους...Θα έκανε ποτέ βυζιτες;γνωρίζει κανείς;
Πόσα θέλει η Ρωμανού?Την ειχα παρει!!! ΔΕ γαμιώταν σαφως οπως στις τσόντες.. Πολυ τυπικη κ ξενερουά θα έλεγα!! Είχα παρει επισης κ Ashley Boulgari ( μετρια, αλλα γαμω τα τυπακια.. Ισως με πιο πολλα $$ να κανει παπαδες, αλλα ΔΕ το ρισκαρα για 2η φορα! ), Leanna Sweat ( η οποία έκανε "όινκ όινκ" σα γουρουνακι οταν τον επαιρνε, με αποτέλεσμα να σκάααασω στα γέλια κ να γαμηθεί κάπως η φάση..! ), καθώς κ Φυλής 50κάτι, την Τ Ε Λ Ε Ι Α ξανθιά θεάρα Σαμπρίνα το 2006!! Σειρά έχει η Ρωμανού με την οποία μιλάω απο την καραντίνα, αλλα ΔΕΝ εχω καταφέρει να κλείσω ραντεβού...!
300 την ωρα προ κοβιντ. Χωρις εξτραδακια. Και κανει ντουο με την αδερφη τηςΠόσα θέλει η Ρωμανού?
εδω ειναι αυτη? με εχει κανει add ενα προφιλ αλλα μην ειναι φεικ...Την ειχα παρει!!! ΔΕ γαμιώταν σαφως οπως στις τσόντες.. Πολυ τυπικη κ ξενερουά θα έλεγα!! Είχα παρει επισης κ Ashley Boulgari ( μετρια, αλλα γαμω τα τυπακια.. Ισως με πιο πολλα $$ να κανει παπαδες, αλλα ΔΕ το ρισκαρα για 2η φορα! ), Leanna Sweat ( η οποία έκανε "όινκ όινκ" σα γουρουνακι οταν τον επαιρνε, με αποτέλεσμα να σκάααασω στα γέλια κ να γαμηθεί κάπως η φάση..! ), καθώς κ Φυλής 50κάτι, την Τ Ε Λ Ε Ι Α ξανθιά θεάρα Σαμπρίνα το 2006!! Σειρά έχει η Ρωμανού με την οποία μιλάω απο την καραντίνα, αλλα ΔΕΝ εχω καταφέρει να κλείσω ραντεβού...!
Εντάξει δεν είναι πολλά εάν σκεφτείς κάτι άγνωστα μπάζα ζητάνε 150-200300 την ωρα προ κοβιντ. Χωρις εξτραδακια. Και κανει ντουο με την αδερφη της
Πώς επικοινωνούμε μαζί τής?300 την ωρα προ κοβιντ. Χωρις εξτραδακια. Και κανει ντουο με την αδερφη της
romanou.nikoleta instaΠώς επικοινωνούμε μαζί τής?
Δεν υπάρχειromanou.nikoleta insta
romanou.nikoleta insta
Δεν υπάρχει
Πρεπει να εισαι συνδεδεμενος και να τις κανεις αιτηση φιλιας. Μετα μυνημαLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
γνωρίζει κανείς;
πως ξερουμε οτι ειναι αυτη τυπε? και βασικα πως το ξερεις εσυ? με 4 followers!!!Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
πως ξερουμε οτι ειναι αυτη τυπε? και βασικα πως το ξερεις εσυ? με 4 followers!!!