Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 31.624
- Πόντοι
- 6.186
πολλά χρόνια αλλά έχει γίνει επιλεκτικήRebecca Moore ρε γίγαντα; Παίζει δηλαδή στην γύρα;;
πολλά χρόνια αλλά έχει γίνει επιλεκτικήRebecca Moore ρε γίγαντα; Παίζει δηλαδή στην γύρα;;
Οποτε να φανταστώ είναι δύσκολο να κάνουμε ραντεβού μαζί της; Μόνο με κονε; Και από λεφτά ξέρουμε τι παίρνει την ώρα;πολλά χρόνια αλλά έχει γίνει επιλεκτική
Stacey Saran στο Παρίσι ήταν στα 800 η μουρ δεν ξέρω, αλλά πριν 2-3 χρόνια ζήταγε στο Λονδίνο 850 λίρες! Δεν θα τα κλαίω, 1000 φορές εκεί από το να τα δώσω για παυλιδη κ κουνελη. Εδώ θες κονε για να γαμήσεις νεφελη δεν θα θες για την μουρΟποτε να φανταστώ είναι δύσκολο να κάνουμε ραντεβού μαζί της; Μόνο με κονε; Και από λεφτά ξέρουμε τι παίρνει την ώρα;
Έχεις απόλυτο δίκιο. Εδώ το παρτσακλο η Παυλιδη ζήταγε 1000€ ρε φίλε. Προτιμώ να τα δώσω στην Rebecca και να με ρουφήξει ολόκληρο…Stacey Saran στο Παρίσι ήταν στα 800 η μουρ δεν ξέρω, αλλα πριν 2-3 χρόνια ζήταγε στο Λονδίνο 850 λίρες! Δεν θα τα κλαίω, 1000 φορές εκεί από το να τα δώσω για παυλιδη κ κουνελη
Για ποτε λες φιλε μου.σαν ανεξαρτητη λες?Αυτη που στην αρχη την παιρναμε με 100 ευρω....ανεβηκε το κασε της μετα τον σειρηνακη και νομιζει οτι καποια ειναι
Πριν 4-5 χρονιαΓια ποτε λες φιλε μου.σαν ανεξαρτητη λες?
Ashley Bulgari η γνωστή Τσέχα
αν και έχει έρθει για συνταξιοδότηση
το υπερμουνο
ειναι ελλαδα?? φωσε ινφο μαν
Όντως εκδίδεται για το ευρύ κοινό?? Μουναρος.Μαγκες ξερουμε εαν σε Λονδινο προσφερει υπηρεσιες η Jasmine Jae?
Φίλε δεν είναι μόνο οτι ειναι μουναρος. Είναι και ότι τα κάνει οοολα. Κάτι είχα δει αλλά δεν είμαι σίγουρος.Όντως εκδίδεται για το ευρύ κοινό?? Μουναρος.
Αν μάθεις ενημέρωσε.Φίλε δεν είναι μόνο οτι ειναι μουναρος. Είναι και ότι τα κάνει οοολα. Κάτι είχα δει αλλά δεν είμαι σίγουρος.