Νέα

Πορνοστάρ Έλλη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

palamas

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
441
Πόντοι
21
Θα παίξει μπαλίτσα μόνο 7 Δεκεμβρίου. 250 η ώρα + 50 το anal. Αν ψήνεσαι στείλε π.μ. να σου πω τρόπο επικοινωνίας.
Πολλά τα λεφτά. Και για 1 μέρα μόνο θα την έχουν ήδη κλείσει.

JosepG

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Like
91
Πόντοι
1
Αν την έχει πάρει κάποιος θα ήθελα να μου πει πως ΕΙΝΑΙ στο υποταχτικό πρόγραμμα, αν τρώει μπτσακια η μπάτσους, βρισιές ξεφτυλίκια κλπ, αν τα καταπίνει, αν στο παθητικό golder shower που κάνει τα πίνει όπως στις ταινίες κλπ

Τα πάντα όλα!

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
Λοιπον την ειχα παρει παλιοτερα με φιλο και μια γκομενα παρεα που ειχε ανωλαες τασεις. Θα σας πω μονο πως ειχαμε κατι φρουτα στο ξενοδοχειο. Τα εβαλε ΟΛΑ στον κωλο της. Τρομερο πραγμα να βλεπεις να πεταει το πορτοκαλι απο την κωλοτρυπιδα της για το σοου μας. Επι του προυγραμματος η συνεδρια ηταν ενα μινι οργιο. Η κυρια επαιξε με μαστιγωμα και κατουρο πανω της και αλλα πολλα. Εγω με τον φιλο την πηδηξαμε σε ολες τις τρυπες. Πριν το γαμησι επεσε κατουρο, κατα τη διαρκεια αλλα και μετα για καθαρισμα απο σαλια και χυσια. Η αληθεια πως ολο αυτο ηταν τρομερη εμπειρια αλλα πηγε 800+ γιατι ηταν κοντα στο 3ωρο με πολλα διεστραμενα πραγματα οπως λαδωματα, στραπ ονς, φαγητα, κατουρα κλπ. Υπηρξε συζητηση να κατσουμε αλλο ενα 3ωρο και να φερουμε τραβελι να την πηδαει παραλληλα οσο ξεκουραζομαστε και κοιταζουμε και να παιξει αλλος ενας γυρος αλλα τελικα επειδη ειχε κλεισει αλλο πελατη ηταν μας ειπε αντιεπαγγελματικο να ακυρωσει τελευταια στιγμη αν και τρελαθηκε στην ιδεα του τραβελιου γιατι οπως ειπε ειναι ολα οσα μπορουν αν χωρεσουν σε ενα κρεβατι. Σεβαστο γιατι πανω απ ολα ειναι επαγγελματιας και σεβετε τον αλλον ακομα και αν γινει λιγοτερα χρηματα. Ειναι η καλυτερη περιπτωση που μπορει να βρει καποιος, πραγματικα λαγνα και το ζει. Δεν εχει ορια και αυτο δικαιολογει γιατι πρεπει να την κλεισετε και να πληρωσετε οσο θελει. Η κυρια ειναι μια ηρωιδα του Ντε Σαντα στον 21ο αιωνα και ΜΠΡΑΒΟ της.

DIMIGAS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2019
Like
227
Πόντοι
21
Εφυγα πάω να κλείσω με έπιασε ταραχή...........

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.725
Πόντοι
5.946
Και συ βάιραλ δεν επιστρέφεις στα τραβεστί που λατρεύεις!
Μου χάλασες κάθε διάθεση να κλείσω την Έλλη...

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
Και συ βάιραλ δεν επιστρέφεις στα τραβεστί που λατρεύεις!
Μου χάλασες κάθε διάθεση να κλείσω την Έλλη...

Θα επιστρεψω στη μανουλα σου να την κλεισω και αυτη με τραβελια μικρε σεξιστη μου <3
warnmute.gif
 [/color[/URL]]

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.725
Πόντοι
5.946
Θα επιστρεψω στη μανουλα σου να την κλεισω και αυτη με τραβελια μικρε σεξιστη μου <3
ασε δε σε παίρνει... θα βάλει η γριούλα το στραπ-όν και θα σε πάει κωλοφεράτζα νιούφη... θα κάνει δύό μήνες να κλέισει η κωλάθρα σου και θα στάζεις ευκήλια κι από το κωλί, όχι μόνον από το στόμα...

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Το κοριτσι ειναι απαιχτο. Ευχαρη και ευδιαθετη, δεν κωλωνει πουθενα!!!

Πιο αδυνατη απο τις φωτο και πολυ γυμνασμενη.

Προσωπο    7

Σωμα.          8.5

Σερβις.        10

Το καλυτερο που εχω δοκιμασει τα τελευταια χρονια. Το μονο που δεν θα αρεσει σε πολλους ......βυζακι 1.5 φυσικο!

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106

Προσωπο    7

Σωμα.          8.5

Σερβις.        10

Το καλυτερο που εχω δοκιμασει τα τελευταια χρονια. Το μονο που δεν θα αρεσει σε πολλους ......βυζακι 1.5 φυσικο!
Τυπε θα ξαναρθει;

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.725
Πόντοι
5.946

Προσωπο    7

Σωμα.          8.5

Σερβις.        10

τι άλλο έχεις δοκιμάσει τύπε?

DIMIGAS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2019
Like
227
Πόντοι
21

Προσωπο    7

Σωμα.          8.5

Σερβις.        10

A και έψαχνα το νήμα, εγώ θα διαφωνήσω στο ποιο αδύνατη, εμένα μου φάνηκε η ίδια με τις ταινίες και πρόσωπο θα έβαζα 8, απο τα καλύτερα μου και εμένα, τρομερό σέρβις και παρακαλάει να την γαμάνε απο τον κώλο απο οπου και γκαυλώνει πραγματικά. Δεν κολώνει σε τίποτα φαντασία και όρεξη να υπάρχει.

DIMIGAS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2019
Like
227
Πόντοι
21
Λοιπον την ειχα παρει παλιοτερα με φιλο και μια γκομενα παρεα που ειχε ανωλαες τασεις. Θα σας πω μονο πως ειχαμε κατι φρουτα στο ξενοδοχειο. Τα εβαλε ΟΛΑ στον κωλο της. Τρομερο πραγμα να βλεπεις να πεταει το πορτοκαλι απο την κωλοτρυπιδα της για το σοου μας. Επι του προυγραμματος η συνεδρια ηταν ενα μινι οργιο. Η κυρια επαιξε με μαστιγωμα και κατουρο πανω της και αλλα πολλα. Εγω με τον φιλο την πηδηξαμε σε ολες τις τρυπες. Πριν το γαμησι επεσε κατουρο, κατα τη διαρκεια αλλα και μετα για καθαρισμα απο σαλια και χυσια. Η αληθεια πως ολο αυτο ηταν τρομερη εμπειρια αλλα πηγε 800+ γιατι ηταν κοντα στο 3ωρο με πολλα διεστραμενα πραγματα οπως λαδωματα, στραπ ονς, φαγητα, κατουρα κλπ. Υπηρξε συζητηση να κατσουμε αλλο ενα 3ωρο και να φερουμε τραβελι να την πηδαει παραλληλα οσο ξεκουραζομαστε και κοιταζουμε και να παιξει αλλος ενας γυρος αλλα τελικα επειδη ειχε κλεισει αλλο πελατη ηταν μας ειπε αντιεπαγγελματικο να ακυρωσει τελευταια στιγμη αν και τρελαθηκε στην ιδεα του τραβελιου γιατι οπως ειπε ειναι ολα οσα μπορουν αν χωρεσουν σε ενα κρεβατι. Σεβαστο γιατι πανω απ ολα ειναι επαγγελματιας και σεβετε τον αλλον ακομα και αν γινει λιγοτερα χρηματα. Ειναι η καλυτερη περιπτωση που μπορει να βρει καποιος, πραγματικα λαγνα και το ζει. Δεν εχει ορια και αυτο δικαιολογει γιατι πρεπει να την κλεισετε και να πληρωσετε οσο θελει. Η κυρια ειναι μια ηρωιδα του Ντε Σαντα στον 21ο αιωνα και ΜΠΡΑΒΟ της.

Σας ευχαριστώ και τους 2 για την βοήθεια, χωρίς εσας δεν θα την είχα παρει

JosepG

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Like
91
Πόντοι
1

Προσωπο    7

Σωμα.          8.5

Σερβις.        10

Άσε τον clonarius να σκούζει man. Αυτός 10 χρόνια πηδάει τον ίδιο κώλο.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.725
Πόντοι
5.946
Ναί 40 χρόνια πηδάω φίλε μου...
Ψάχναμε την Ελλη χρόνια να την γαμήσουμε και βγήκατε δυό τρεις χθεσινοί και της σκίσατε τον κώλο..,
ζήστε τον μύθο σας...

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Τον κωλο της Ελλης παντως δεν τον γαμησες........

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.725
Πόντοι
5.946
Όχι ρε φίλε τα χρήματα που ζητάει η πατσαβούρα με την περούκα για το πηγάδι της τα δίνουν μόνο ερασιτέχνες γουαναμπήδες νιούφηδες...
Γάμα εσύ την Έλλη... άσε με εμένα γαμάω καλύτερους και σφιχτότερους κώλους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom