redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
έχουμε ντραπεί που τα έχουμε πάρει αλλά και μερικά που είμαστε "περήφανοι" που τα
Τα εισαγωγικά στο περήφανοι γιατί εντάξει απλά έχουμε σταθεί τυχεροί να μας ανοίξει τα πόδια μια μουνάρα για 20 περίπου ευρώ ενώ στο δρόμο ούτε που θα μας κοίταζε.
Αρχίζω.
Ντρέπομαι που μπήκα στη θεία Όλγα στην Ρεμούνδου πριν κάποια χρόνια και
αισθάνομαι τυχερός που η Βανέσσα χοροπήδαγε στο καυλί μου.
Προφανώς κάποιοι θα έχουν περάσει καλά με την Ολγίτσα και θα την έχουν στις προτιμήσεις
τους αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι όσο το σκέφτομαι πως μπήκα μέσα σε αυτή νιώθω ελλεεινός.
Γούστα προφανώς είναι αυτά.
Όλοι την έχουμε πατήσει λόγω κάβλας πολλές φορές.
Οι υπηρεσίες δεν θα έλεγα πως παίζουν και ιδιαίτερο ρόλο μιας και η Ζάνα όπως λένε κάνει πολύ καλό τσιμπούκι αλλά ο Δρακουμέλ μπροστά της θυμίζει Όλγα Φαρμάκη.
Είναι από αυτές που λες μπρος στην κάβλα δεν γαμιέται πως είναι.
Η συγκεκριμένη πάντως δε πα να κάνει παπάδες μέσα...
Τα εισαγωγικά στο περήφανοι γιατί εντάξει απλά έχουμε σταθεί τυχεροί να μας ανοίξει τα πόδια μια μουνάρα για 20 περίπου ευρώ ενώ στο δρόμο ούτε που θα μας κοίταζε.
Αρχίζω.
Ντρέπομαι που μπήκα στη θεία Όλγα στην Ρεμούνδου πριν κάποια χρόνια και
αισθάνομαι τυχερός που η Βανέσσα χοροπήδαγε στο καυλί μου.
Προφανώς κάποιοι θα έχουν περάσει καλά με την Ολγίτσα και θα την έχουν στις προτιμήσεις
τους αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι όσο το σκέφτομαι πως μπήκα μέσα σε αυτή νιώθω ελλεεινός.
Γούστα προφανώς είναι αυτά.
Όλοι την έχουμε πατήσει λόγω κάβλας πολλές φορές.
Οι υπηρεσίες δεν θα έλεγα πως παίζουν και ιδιαίτερο ρόλο μιας και η Ζάνα όπως λένε κάνει πολύ καλό τσιμπούκι αλλά ο Δρακουμέλ μπροστά της θυμίζει Όλγα Φαρμάκη.
Είναι από αυτές που λες μπρος στην κάβλα δεν γαμιέται πως είναι.
Η συγκεκριμένη πάντως δε πα να κάνει παπάδες μέσα...